Horoscop 29 decembrie 2023. Vinerea neagră pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 29 decembrie 2023. Vinerea neagră pentru o zodie, însă astrele au pregătit și vești bune pentru o parte dintre nativi. Iată la ce ești predispus astăzi și prin ce stări și momente ai putea trece atât tu, cât și cei dragi ție. Vezi horoscopul zilei mai jos!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 decembrie 2023. Berbec

Duci o luptă interioară cu propria persoană și alegi să te închizi în tine. Nu vrei să deschizi acest subiect nici măcar cu persoanele apropiate, însă cei dragi vor observa schimbarea ta. Cere ajutorul și evită să crezi că te descurci mereu singur.

Horoscop 29 decembrie 2023. Taur

Nu te mai regăsești și ai tendința de a crede că nu te ești vinovată, ci chiar cei din jurul tău. Te lupți cu un complex de inferioritate de mult timp și nu vezi încă „luminița de la capătul tunelului„. Vorbește cu un specialist despre stările confuze pe care le ai.

Horoscop 29 decembrie 2023. Gemeni

Ziua de azi este una extrem de aglomerată la locul de muncă, poate chiar mult mai rău decât te așteptai. Totuși, ai un vibe pozitiv fiindcă abia aștepți zilele libere, astfel că nici numeroase treburi pe care le ai de rezolvat nu îți pot lua zâmbetul de pe buze.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 29 decembrie 2023. Rac

O veste tristă te zguduie și îți dă toate planurile peste cap. Deși te pregăteai pentru cea mai frumoasă perioadă a anului, te confrunți cu o problemă mare, care îți aduce multă suferință și lacrimi amare pe față. Păstrează-ți calmul și toate vor trece cu bine!

Horoscop 29 decembrie 2023. Leu

Încerci să te desprinzi de gândurile pe care le ai și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Oricât de mult ai încerca acum să dai totul uitării și să te bucuri de tot ce trăiești, este imposibil să negi ceea ce ai trăit. Acordă-ți timp pentru a te face bine și a-ți repara sufletul!

Horoscop 29 decembrie 2023. Fecioară

Ești norocul zilei, care o duce bine pe toate planurile, indiferent că vorbim despre dragoste, bani sau muncă. Ți-ai lăsat grijile în spate și ești gata să te bucuri de un nou început și un an nou plin de reușite și bucurii.

Citește și: Laura Micovschi, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este însărcinată a doua oară: „Vladimir va fi frățior mai mare”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

Horoscop 29 decembrie 2023. Balanță

După o perioadă aglomerată, cu multe treburi în plan, în sfârșit profiți de zilele libere pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Te bucuri de fiecare clipă în care te poți relaxa și sta la povești cu persoanele iubite. Totul merge bine pentru tine!

Horoscop 29 decembrie 2023. Scorpion

Primești o mărire de salariu chiar înainte de Noul An. Devotamentul, ambiția și perseverența sunt calitățile pe care șefii tăi le-au observat, astfel că nu au putut trece cu vedere. De asemenea, pe lângă bonusul sub formă de bani este posibil să primești și un grad mai înalt.

Horoscop 29 decembrie 2023. Săgetător

Ești într-o relație care îți face mai mult rău decât bine și ai ales să te complaci ani de zile. Este timpul să îți faci ordine în gânduri și să iei cea mai bună decizie în acest sens. Anul nou vine cu multe schimbări în bine!

Horoscop 29 decembrie 2023. Capricorn

Te confrunți cu o stare de nervi, astfel că irascibilitatea ta îi face pe cei din jur să reacționeze. Ai tendința de a isca conflicte chiar cu persoanele dragi, cu care nu ai vrea să ajungi niciodată la discuții. Controlează-ți stările!

Horoscop 29 decembrie 2023. Vărsător

Acordă atenție nevoilor tale interioare, care te copleșesc zi de zi. Fii deschis și exprimă-ți sentimentele fără a te interesa de cei din jurul tău și reacțiile lor. Este timpul să te pui pe tine pe primul loc și apoi fericirea celorlalți.

Horoscop 29 decembrie 2023. Pești

Este momentul să explorezi noi orizonturi și să-ți îndeplinești visele. Fii deschis la noi experiențe și să nu-ți fie teamă să ieși din zona ta de confort, care te-a ținut ani de zile pe loc. Persoana iubită îți este alături în orice etapă a vieții. Fii recunoscător!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton