Horoscop 29 februarie 2024. Probleme în relația de cuplu pentru două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 29 februarie 2024. O dată la patru ani avem parte de o zi în plus – 29 februarie, iar astrele au grijă să-i pună la încercare pe majoritatea nativilor. Iată care sunt zodiile care vor trece prin momente grele în plan sentimental, putând ajunge chiar la despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 februarie 2024. Berbec

E abia mijlocul săptămânii și ai mult de lucru. Din păcate, nu poți să te fofilezi, așa cum ți-ai dori, nici aici și nici acasă, așa că azi vei avea parte de o zi foarte grea. Mai mult, perechea ta nu te va lăsa să scapi fără să plătești, mai ales că i-ai promis că vei rezolva o situație arzătoare. Spre seară, va veni și împăcarea.

Horoscop 29 februarie 2024. Taur

Azi, astrele te ajută pe toate planurile, așa că ar fi bine să-ți pui în practică proiectele și să nu lași oportunitățile să dispară, chiar dacă unele dintre ele te sperie și te fac să ieși din zona ta de confort. Dacă vrei un salariu mai mare, pregătește-te să și riști! Relația de cuplu merge mai bine, din fericire.

Horoscop 29 februarie 2024. Gemeni

Te deranjează cum merg lucrurile la job, unde alții își asumă constant meritele în urma muncii tale, dar asta este cea mai mică problemă a ta acum. Din nefericire, trăiești de prea mult timp într-o relație toxică, dar nu te înduri să spui adio fix din teama de singurătate. Azi însă, un eveniment dureros te va determina să iei decizia potrivită pentru tine.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 29 februarie 2024. Rac

Te bate gândul de multă vreme să-ți schimbi locul de muncă și nu e exclus ca azi să surprinzi pe toată lumea cu decizia ta. Mai mult, nu e exclus să pornești un business pe cont propriu, în pofida celor care te-au atenționat că e riscant. Orice hotărăști, te vei bucura de sprijinul familiei, dar și al jumătății tale.

Horoscop 29 februarie 2024. Leu

Nu e cea mai bună zi a ta azi, dar vei reuși, cumva, să te strecori și să scapi și de ochii vigilenți ai superiorilor, dar și de colegii care îți cam poartă sâmbetele. Mai mult, ziua ta se va încheia mai frumos decât sperai – dacă nu ai pereche, s-ar putea să cunoști pe cineva de care te vei îndrăgosti pe loc.

Horoscop 29 februarie 2024. Fecioară

Până acum, ai reușit să ocolești cu succes problemele de la job și să nu te implici în diversele „bisericuțe”, dar azi se vor alia toți împotriva ta, și asta doar pentru că șefii te apreciază. Nu le da satisfacție și nu intra în conflict cu nimeni, oricum ce-i al tău e pus deoparte. Azi ai, de asemenea, noroc la bani.

Horoscop 29 februarie 2024. Balanță

Astrele te ajută în carieră, dar nu și în dragoste… Așadar, azi ai toate șansele să avansezi pe plan profesional, în timp ce latura sentimentală îți va da dureri de cap. Jena de a recunoaște că ai dat greș în relație te ține alături de un partener nepotrivit, însă azi vei tranșa lucrurile fără teamă și fără ezitare.

Horoscop 29 februarie 2024. Scorpion

Sintagma „Câinii latră, ursul trece” ți se potrivește perfect, iar asta deoarece ți-au pus de mult platoșa care nu te mai lasă să suferi nici pe plan profesional, nici sentimental. Desigur, asta nu te ajută să avansezi nici profesional, nici în relație, dar cel puțin nu-ți mai merge rău. Astrele te ajută în plan financiar azi, așa că ai putea juca la Loto.

Horoscop 29 februarie 2024. Săgetător

Pentru tine, ziua de azi este doar o zi în plus în care trebuie să muncești mult… Ai mare nevoie de concediu, însă tragi de tine în speranța că vei reuși să pleci o săptămână în vacanță, nu doar un weekend. Din fericire, partenerul tău va pune piciorul în prag și te va surprinde cu biletele de avion spre o destinație pe care o iubești.

Horoscop 29 februarie 2024. Capricorn

Abia aștepți weekendul, pentru că plănuiești de mult o mini-vacanță. Atenție, s-ar putea ca jumătatea ta să nu te poată însoți, iar asta te va umple de frustrare. învață să gândești out of the box și invită-țiprietenii în city break, vă veți distra excelent. În plus, ăsta va fi un semnal de alarmă perfect pentru partenerul tău…

Horoscop 29 februarie 2024. Vărsător

Ai muncit enorm în ultimul timp și nu știi cum să faci să ceri câteva zile de concediu, pentru că superiorii nu se pot lipsi de tine la job. Azi e momentul să forțezi lucrurile – cere mărirea de salariu pe care o meriți, ar și liberele la care visezi, șefii tăi nu vor avea curajul să te refuze, ești un angajat indispensabil.

Horoscop 29 februarie 2024. Pești

Abia aștepți să se termine ziua, iar asta deoarece în viața ta sentimentală au încpeut să se întâmple lucruri. Te-ai îndrăgostit și ți-ai făcut în sfârșit curaj să-ți recunoști sentimentele. Acum aștepți cu nerăbdare prima întâlnire și trăiești emoții mai ceva ca în adolescență. Nu e exclus ca anul ăsta să bată clopotele de nuntă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton