Horoscop 29 ianuarie 2024. Cumpene și dezamăgiri pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 29 ianuarie 2024. Cumpene și dezamăgiri pentru două zodii, însă astrele nu vin doar cu vești rele, ci și cu noutăți și multe împliniri. Iată care sunt zodiile ce vor avea mare noroc pe plan financiar și personal. Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Berbec

Berbeci traversează un amalgam de sentimente astăzi. Totul este incert în viața ta în acest moment, astfel că nu știi ce decizii să iei și încotro să te îndrepți. Trebuie să îți faci ordine în gânduri și să pui totul în balanță pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop 29 ianuarie 2024. Taur

Taurii se întâlnesc cu o persoană dragă din trecut, pur și simplu întâmplător. Nu ați mai vorbit de mult timp, însă destinul vă vrea din nou împreună, semn că unele lucruri dintre voi nu s-au consumat sau rezolvat. Ai grijă ce alegeri faci pentru a nu avea de suferit mai târziu!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Gemeni

Nu stai deloc bine la capitolul sănătate! Ai tot neglija aceste probleme în ultima vreme, însă acum nu mai poți face acest lucru. Încearcă să te pui pe tine pe primul loc și abia apoi problemele, grijile și restul persoanelor. Consultă un medic și vorbește cu un apropiat despre ceea ce simți!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 29 ianuarie 2024. Rac

Te-ai închis în tine de ceva timp și ești mereu tot mai abătut. Nu vrei să împărtășești cu nimeni durerea pe care o simți și stările cu care te confrunți. Soluția pentru a ieși din aceste probleme nu este asta! Trebuie să te descarci, așa că sună un prieten care te poate asculta și ajuta pentru a fi bine!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Leu

Ești nostalgic azi! Te gândești la vremurile bune din trecut și îți dorești să retrăiești acele momente măcar pentru o zi. Îți este dor de persoanele din trecutul tău, așa că îndrăznești să faci primul pas pentru a relua unele legături pierdute. Ba mai mult, poți face chiar o vizită!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Fecioară

Noroc la bani cu carul! Azi este ziua ta norocoasă din punct de vedere financiar. Câștigi o sumă mare de bani, după o perioadă de timp în care te-ai confruntat cu probleme privind această latură. Câștigul vine la fix pentru ca ai multe cheltuieli!

Citește și: Daniel Onoriu recunoaște că a fost violent cu femeile din viața lui: „Pe Simona am bătut-o și pe mama copiilor, cu Isabela am fost…”. Cum a reacționat Isabela

Citește și: „Am fost alergată cu pietre, m-am simțit pedepsită, exclusă… Visam cu ochii deschiși să fiu iubită măcar o zi”. Oana Zamfir, confesiune dureroasă, după ce a trăit o experiență similară Evei Măruță

Horoscop 29 ianuarie 2024. Balanță

Ești mult mai liniștită! S-au încheiat o serie de probleme din trecut care nu-ți dădeau deloc pace, astfel că acum te simți din ce în ce mai bine. Îți dedici ziua de azi ție, pentru a te relaxa și a-ți aduna gândurile. Anul acesta este despre tine!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Scorpion

Ai multe lucruri de pus la punct azi, însă reușești să te organizezi foarte bine și să le finalizezi. Norocul îți bate la ușă, așa că o să găsești cele mai bune oferte și soluții. Semnezi contracte și stabilești ultimele pregătiri pentru un eveniment mare și frumos!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Săgetător

Ai o zi plină la locul de muncă. Ești dezamăgită de persoanele la care te așteptai mai puțin. Înveți o lecție destul de serioasă astăzi, mai ales să nu-ți mai pui încrederea în oricine. Totuși, după luni de singurătate, ai parte de o întâlnire care poate avea un final fericit!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Capricorn

Ai parte de o mare cumpănă azi. Un apropiat traversează momente extrem de grele, iar tu trebuie să fii alături de el, fără doar și poate. Tot programul îți este dat peste cap pentru a putea să ajuți cât de mult prietenul aflat la nevoie. Ai grijă cum reacționezi însă!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Vărsător

Dezamăgirile pe plan amoros sunt din ce în ce mai dese! Nu ești deloc mulțumită de acțiunile partenerului tău de viață și ai impresia că face totul doar pentru a te enerva și a-ți strica buna dispoziție. Ești predispusă la un conflict major azi!

Horoscop 29 ianuarie 2024. Pești

Încă de dimineață totul se desfășoară conform planului. Ai o zi ușoară nu doar la locul de muncă, ci din toate punctele de vedere, semn că ți-ai încărcat bine bateriile în weekend și ai avut doar motive de fericire. Închei seara într-o notă romantică cu persoana iubită!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton