Horoscop 29 iulie 2024. Două zodii riscă să facă investiții păguboase

 Ifrim Georgiana
.

Ziua se anunță destul de tumultuoasă pentru majoritatea nativilor. Gemenii riscă să piardă bani, Racii depășesc perioada de criză din viața amoroasă, iar Capricornii au parte de mult romantism. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 29 iulie 2024. Berbec

Ziua se anunță cât se poate de agitată pentru Berbeci. Aveți multe sarcini de dus la capăt și planuri de îndeplinit, iar timpul pare limitat. Această situație vă irită nespus și sunt șanse mari să apară tensiuni în relația cu partenerul de cuplu.

Horoscop 29 iulie 2024. Taur

Taurii traversează o zi cât se poate de productivă. Vă simțiți foarte bine și vreți să vă implicați în proiecte noi. Această schimbare de atitudine vă poate avantaja la locul de muncă.

Horoscop 29 iulie 2024. Gemeni

Gemenii sunt avertizați să stea departe de investiții. Previziunile astrale indică că sunt șanse mari să pierdeți bani. Ar fi bine să analizați mai atent proiectele în care urmează să investiți economiile de-o viață.

Horoscop 29 iulie 2024. Rac

O zi plină de romantism și tandrețe pentru Raci. Vă reconectați cu partenerul de cuplu și pare că depășiți perioada de criză din viața amoroasă. Vești bune puteți primi și pe latura profesională.

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Simona și Claudiu, noul cuplu de la Insula Iubirii. El a înșelat-o, deși sunt de doar un an împreună: „Divorțasem de fosta soție, mi-am recăpătat burlăcia și…”

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Horoscop 29 iulie 2024. Leu

Leii traversează o zi destul de conflictuală. Nu te simți în apele tale și simți nevoia să te desprinzi, cel puțin o perioadă, de stresul cotidian. O vacanță te poate ajuta să-ți reîncarci bateriile.

Horoscop 29 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele riscă să facă investiții păguboase în această zi. Nu luați decizii pripite și stați departe de oportunitățile ce par tentante. Aveți de pierdut dacă vă încredeți în modalități de a face bani ușor.

Horoscop 29 iulie 2024. Balanță

O zi stresantă pentru Balanțe. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor și vă lipsește cu desăvârșire motivația. O schimbare ar fi de bun augur în acestă perioadă, mai ales în privința carierei.

Horoscop 29 iulie 2024. Scorpion

Scorpionii traversează o zi destul de încărcată. Aveți multe planuri în agendă, însă lipsa timpului vă constrânge să renunțați la o parte dintre ele. S-ar putea să-i dezamăgiți pe unii.

Horoscop 29 iulie 2024. Săgetător

Pentru Săgetători, ziua începe destul de anevoios din cauza unor tensiuni din sfera sentimentală. Partenerul v-ar putea face unele reproșuri legate de modul în care au decurs lucrurile în ultima perioadă. Încercați să fiți empatic și să acordați mai mult timp persoanelor dragi.

Horoscop 29 iulie 2024. Capricorn

Capricornii sunt favoriții astrelor în această zi. Nativii au parte de mult romantism, dar și de noroc în sfera profesională. Când vă așteptați mai puțin, v-ar putea ieși în cale o oportunitate de nerefuzat.

Horoscop 29 iulie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi destul de dificilă. Apar probleme în relația de cuplu, însă nici pe plan profesional nu o duceți prea bine. Nemulțumirile adunate în ultimele luni vă trezesc dorința de a face o schimbare.

Horoscop 29 iulie 2024. Pești

O zi liniștită și fără evenimente majore pentru Pești. Ușoare îmbunătățiri puteți observa în relația cu partenerul de cuplu. Încercați să fiți cu ochii în patru pe șansele care se ivesc în această perioadă.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton