Horoscop 29 iunie 2024. O zodie își întâlnește jumătatea

 Cica Cristina
.

Horoscop 29 iunie 2024. Se anunță o zi încărcată, iar unor zodii le surâde norocul, fie că vorbim de planul sentimental sau cel financiar. În schimb, pentru unii nativi se anunță ceva tensiuni, însă nimic ce nu poate fi rezolvat cu vorba bună. Iată ce spun astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 29 iunie 2024. Berbec

Certuri în relație. Lipsa comunicării amplifică tensiunile cu partenerul. Ideal ar fi să fii deschis și sincer, dacă nu vrei ca lucrurile să scape de sub control. Vestea bună e că dacă treceți de acest hop, relația voastră de va întări și totul se va schimba în bine! După furtună, iese întotdeauna soarele!

Horoscop 29 iunie 2024. Taur

E momentul ideal să îți clarifici sentimentele și să te eliberezi de tot ce e toxic în viața ta. Renunță la trecut, evită să te mai întâlnești cu persoanele care nu îți fac rău și concentrează-te pe ce îți aduce bucurie. Numai așa vei obține echilibrul!

Horoscop 29 iunie 2024. Gemeni

Se anunță o zi tensionată și dacă crezi că totul se va rezolva cu țipete și urlete, te înșeli amarnic. Asta nu va face altceva decât să adâncească conflictele. În schimb, situația ar fi cu totul alta dacă încerci o abordare calmă, pe un ton calm și respectuos.

Citește și: Bianca Drăgușanu îl acuză, la rândul ei, pe Gabi Bădălău, de infidelitate: „A încercat cu o cunoștință de-a mea, să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei” / Susține că el încă îi trimite mesaje, deși se află în vacanță cu noua iubită

Citește și: Dana Budeanu a anunțat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Când ar avea loc nunta și cine sunt nașii cuplului

Citește și: Cum au reacționat părinții Ramonei Păun când le-a spus că vrea să facă carieră în televiziune, în loc să mai dea la Academia de Poliție: „Au fost foarte revoltați de alegerea mea. Erau aproape siguri că va fi un eșec…”. Cum a debutat la jurnalul de dimineață la PRO TV / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fiica lui, Mikaela, nu a purtat la banchet pantofi creați de el: „Așa a ales Iulia, așa a vrut ea. Eu i-am făcut fetei mele…”

Horoscop 29 iunie 2024. Rac 

Răbdarea îți va fi greu încercată azi, dar nu te lăsa prins în mrejele nervilor. Inspiră adânc și concentrează-te pe soluții, nu pe probleme. Nu lăsa emoțiile negative să preia controlul, ci domină tu și nu uita zicala: „cu răbdarea treci marea”.

Horoscop 29 iunie 2024. Leu

Așteptarea a luat sfârșit, iar noroscul le-a surâs. Leii au șanse mari să-și găsească jumătatea. Astrele spun că vor găsi o persoană cu care se vor conecta profund, iar intuiția nu va da greș! Tot ce au de făcut e să se lase purtați de val.

Horoscop 29 iunie 2024. Fecioară

Aveți nevoie de o pauză de la programul infernal din ultima perioadă, așa că o ieșire în familie sau cu prietenii e cea mai buna opțiune posibilă. O zi petrecută în companie plăcută și în aer liber este exact ce-ți lipsea în acest moment. Relaxează-te, râzi și uită pentru câteva ore de sarcinile pe care le mai ai de rezolvat.

Horoscop 29 iunie 2024. Balanță

Nu te lăsa amăgit sau indus în eroare! Acum ai putea să crezi că alergi în van după lucruri pe care nu le dorești neapărat, însă abia mai încolo vei realiza că faci bine ceea ce faci acum. Eforturile pe care le depui acum vor da roade mai târziu, când nici nu te aștepți și într-un mod mai suprinzător decât te-ai fi gândit.

Horoscop 29 iunie 2024. Scorpion

În ultima perioadă nu ai stat bine cu sănătatea, așa că nu ar strica să faci câteva schimbări. Sport, în primul rând și o dietă echilibrată. Si somn, mult somn, căci e un capitol la care ai multe lacune. Ai nevoie pentru a-ți recăpăta forțele.

Horoscop 29 iunie 2024. Săgetător

Chiar dacă nu treci prin cea mai bună perioadă, măcar te poti baza pe partener din toate punctele de vedere. Te sprijină necondiționat, se străduiește să-ți facă toate poftele, te ascultă, e empatic și atent la nevoile tale. Acesta e și momentul în care relația voastră se va consolida.

Horoscop 29 iunie 2024. Capricorn

Ți-ai dat și tu seama că nu mai e cazul să amâni și că trebuie să lași orice altceva și să acorzi prioritate soluționării problemelor din plan sentimental. Investește în relație numai dacă simți că eforturile sunt de ambele părți.

Horoscop 29 iunie 2024. Vărsător

Ai inițiativă și determinare, ideile creative curg pe bandă rulantă, chiar și în weekend, așa că nu ai cum să nu-ți impresionezi superiorii. Iar asta, desigur, vine la pachet cu o recompensă pe măsură, fie că vorbim despre o mărire de salariu sau oportunitatea de a avansa în carieră, cert e că eforturile tale nu trec neobservate.

Horoscop 29 iunie 2024. Pești

Ai reușit să pui deoparte o sumă frumușică de bani, dar atenție să nu-i irosești. Investește-i inteligent și nu te lăsa păcălit de oferte ce sună excelent, dar se pot dovedi înșelătoare.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton