Horoscop 3 iunie 2024. Tensiuni în cuplu și o despărțire dureroasă pentru nativi

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu turbulențe în dragoste pentru mai multe zodii. Gemenii socializeaza mai mult, Balanțele își fac ordine în priorități, iar Vărsătorii au conflicte cu superiorii. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 3 iunie 2024. Berbec

Berbecii traversează o zi destul de aglomerată. Aveți multe sarcini noi la muncă, dar și promisiuni de îndeplinit. În următoarea perioadă, încercați să vă mutați atenția asupra relației de cuplu.

Horoscop 3 iunie 2024. Taur

Taurii au parte de o dezamăgire în dragoste în această zi. Puteți încheia o relație, deși părea că v-ați găsit sufletul pereche. Urmează o perioadă din dificilă din punct de vedere emoțional, arată previunile astrale.

Horoscop 3 iunie 2024. Gemeni

Ziua se anunță destul de relaxantă pentru Gemeni. Vă desfășurați activitățile în voie și sunt șanse să primiți vizita unor prieteni. Vă destindeți, socializați și nimic nu vă perturbă starea de spirit nici în restul săptămânii.

Horoscop 3 iunie 2024. Rac

Racii au parte de o zi cu mari reușite în sfera profesională. Superiorii vă laudă eforturile și sunt mari șanse să primiți o mărire consistentă. Vă merge bine și în dragoste, dar n-ar strica un mai mult romantism.

Citește și: Live – Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas. Cine este câștigătorul premiului de 100.000 de euro

Citește și: Raisa, fetița de doi ani din Dolj, a fost omorâtă de vărul ei, în vârstă de 15 ani. Filmul tragediei

Citește și: Mama Geta, mesaj acid pentru Zanni înainte de Finala Survivor All Stars: „Măi băiete, ai mai câștigat o dată, ai mai plecat acasă cu 100.000 de euro, iar vrei banii?” / Ce ar face cu banii dacă Iancu Sterp ar câștiga finala

Citește și: Maria Constantin susține că l-a întreținut pe Marcel Toader, deși a înșelat-o în timpul căsniciei: „Existau multe femei în viața lui și am acceptat asta. Eu eram singura sursă de venit' / Marcel Toader a murit în 2019

Horoscop 3 iunie 2024. Leu

Leii traversează o zi complicată din punct de vedere sentimental. Vă certați cu partenerul de cuplu, iar sentimentele vă sunt rănite. Amânați discuțiile sensibile și gândiți lucrurile la rece, vă îndeamnă specialiștii în astrologie.

Horoscop 3 iunie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi liniștită, fără evenimente majore. Aveți rezultate bune la muncă, iar relația cu partenerul de cuplu pare să înflorească. E timpul să reluați unele proiecte lăsate în așteptare.

Horoscop 3 iunie 2024. Balanță

Balanțele au parte de o zi excelentă. Vă relaxați, socializați și dispuneți de mai mult timp liber. E o perioadă ideală să faceți ordine în priorități și schimbări pe toate planurile, arată previziunile astrale.

Horoscop 3 iunie 2024. Scorpion

Probleme în dragoste pentru Scorpioni. Apar certuri în relația cu partenerul de cuplu și tindeți să fiți destul de impulsiv. Aveți nemulțumiri, însă maniera în care le exprimați nu e tocmai potrivită.

Horoscop 3 iunie 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi excelentă din toate punctele de vedere. Pare că sunteți favoriții astrelor, mai ales când vine vorba de carieră. Mari oportunități vă pot ieși în cale.

Horoscop 3 iunie 2024. Capricorn

O zi senină și plină de vești bune pentru Capriorni. Vă merge bine în dragoste și sunteți pregătit să duceți relația la nivelul următor. Puteți iniția discuții referitoare la căsătorie.

Horoscop 3 iunie 2024. Vărsător

O zi destul de conflictuală pentru Vărsători. Sunt șanse mari să apară tensiuni în relația cu superiorii. Ar fi bine să vă exprimați doleanțele pe un un ton mai diplomat.

Horoscop 3 iunie 2024. Pești

Peștii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție oportunităților. Sunt șanse mari să avansați în carieră, însă trebuie să fiți vigilent. Mici tensiuni se pot ivi în relația cu partenerul de cuplu.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton