Horoscop 3 martie 2024. Conflicte pe plan amoros pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 3 martie 2024. Conflicte pe plan amoros pentru două zodii, însă astrele nu vin doar cu vești neplăcute azi, ci au pregătit și o serie de vești bune, gata să aducă zâmbetul pe buze nativilor. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru tine și cei dragi ție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 martie 2024. Berbec

Berbecii sunt irascibili încă de la primele ore ale dimineții. Nu îți convine absolut nimic și dai vina pe toți cei din jurul tău pentru starea pe care o ai încă de când te-ai trezit. Riști să creezi conflicte și o stare tensionată în casă.

Horoscop 3 martie 2024. Taur

Îți dai seama că nu ai mere dreptate, așa cum îți imaginai și îi lași și pe cei din jurul tău să își exprime punctul de vedere în privința a diferite situații și probleme. Vrei să faci o schimbare în ceea ce ține de propriul tău caracter, iar începutul este chiar azi!

Horoscop 3 martie 2024. Gemeni

Relația cu persoana iubită nu merge așa cum trebuie de ceva timp. Simți că lucrurile îți scapă de sub control și începi să cauți care sunt motivele, astfel descoperi că în viața persoanei iubite mai există cineva. Oricât de dezamăgită și supărată ești, nu poți ascunde acest lucru și reacționezi! Seara nu se încheie deloc bine din acest punct de vedere.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 3 martie 2024. Rac

Racii trebuie să aibă grijă la starea de sănătate. Oboseala din ultima vreme și-a pus amprenta asupra sănătății tale, astfel că te simți din ce în ce mai obosit și slăbit. Deși dai vina pe stres și programul zilnic încărcat, este timpul să faci un control zilele următoare și să nu mai amâni acest pas.

Horoscop 3 martie 2024. Leu

Dorul de o persoană dragă din trecutul tău este din ce în ce mai puternic, așa cum nu mai stai pe gânduri și te gândești să-i faci o vizită surpriză. Distanța nu este una foarte mică, însă pentru prietenia care vă leagă de ani și ani de zile, ești dispusă să faci acest sacrificiu.

Horoscop 3 martie 2024. Fecioară

Lucrurile încep să se așeze și pentru tine, din multe puncte de vedere. În sfârșit, relația cu persoana iubită merge așa cum ți-ai dorit mereu, iar de asemenea planurile voastre de viitor împreună încep să prindă contur. Ești relaxat și fericit, iar zâmbetul nu îți dispare de pe față!

Citește și: „Am schimbat implanturile și am ajustat abdomenul. Mă durea sânul stâng, am făcut ecografie și acolo s-a văzut…” Vica Blochina a spus de ce și-a făcut intervenția complexă care a durat 6 ore

Citește și: „Cam eu sunt șefa în casă. El, săracul, zice da”. Cum se înțelege Cristina Spătar cu Vicențiu Mocanu, la un an de la căsătorie

Horoscop 3 martie 2024. Balanță

Ai o zi mai încărcată azi, însă ești liniștită sufletește, astfel că totul merge ca pe roate. Nimic nu-ți poate strica buna dispoziție, atunci când pe interior tot este la superlativ și ai depășit perioada stresantă din viața ta. Bucură-te de tot ceea ce ai, dar mai ales de familia frumoasă pe care ai format-o!

Horoscop 3 martie 2024. Scorpion

Scorpionii sunt plini de energie astăzi, astfel că ziua lor nu este deloc una plictisitoare. Faci o mulțime de activități și de azi te pui pe tine pe primul loc. Dacă până acum contau mai mult cei din jurul tău, de acum înainte tu ești prioritatea ta numărul 1. Lucrurile se schimbă în bine pentru tine, după această inițiativă!

Horoscop 3 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii au parte de conflicte cu persoana iubită pe diferite subiecte. De la o simplă glumă, se ajunge la o adevărată ceartă, care vă strică acest sfârșit de weekend. Încearcă să îți păstrezi calmul și să aplanezi lucrurile pentru a nu se ajunge la lucruri mult mai complicate.

Horoscop 3 martie 2024. Capricorn

Te simți dator față de familia ta să faci ceea ce ai promis. Ai primit ajutorul de care aveai nevoie de fiecare dată, însă la rândul tău ai făcut o serie de promisiuni, astfel că a sosit momentul să te ții de cuvânt. Vei aduce zâmbetul pe buze tuturor!

Horoscop 3 martie 2024. Vărsător

Gândul tău zboară mai mereu la trecut. Nu te poți detașa de ceea ce ai trăit și continui să speri că într-o zi lucrurile se vor schimba și totul va fi la fel de frumos. Este însă doar o iluzie și o speranță neîmplinită, fiindcă anii ce au trecut nu se mai pot repeta.

Horoscop 3 martie 2024. Pești

Ai parte de o zi relaxantă, fără agitație, musafiri sau treburi de rezolvat. Îți oferi timp de calitate cu propria persoană și îți analizezi gândurile. De asemenea, faci și planul pentru noua săptămână, însă închei seara într-o notă romantică cu persoana iubită.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton