Horoscop 3 septembrie 2024. Zi neagră pentru două zodii pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 3 septembrie 2024. Zi neagră pentru două zodii pe plan amoros, însă astrele au pregătit și vești bune, mai ales că noua săptămână abia a început. Iată care sunt nativii ce vor uita de probleme și stres pentru o perioadă, dar și cine dă marea lovitură pe plan financiar!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 3 septembrie 2024. Berbec

Se simte o atmosferă tensionată între tine și partenerul de viață sau între unele persoane din familie. Există probleme domestice, gospodărești sau legate de locuință care vă separă în două tabere și nu reușiți să găsiți o soluție comună. Ai grijă la reacțiile pe care le ai fiindcă pot genera conflicte.

Horoscop 3 septembrie 2024. Taur

E ziua schimbărilor pentru tine azi! Faci o schimbare notabilă în rutina ta zilnică, iar așa cum bine știm, victoriile mărunte te vor ajuta și mai mult pe termen lung. Ai mai multă încredere în tine și decizi să te pui pe primul loc de acum înainte.

Horoscop 3 septembrie 2024. Gemeni

Te temi pentru viitorul lor. Este o perioadă benefică pentru tine, însă pe plan personal au loc schimbări notabile, care te vor scoate din zona de confort pentru o perioadă. Ai grijă cum gestionezi totul fiindcă viitorul tău se anunță a fi unul strălucitor.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 3 septembrie 2024. Rac

Simți că încă ești prins de trecut și realizezi că nu mai este benefic pentru tine ceea ce se întâmplă. Este un moment potrivit să iei măsuri în acest sens. Ar fi bine să te eliberezi și să fii deschis la noi idei, îți spun astrele.

Horoscop 3 septembrie 2024. Leu

Ghinionul se ține scai de tine azi, mai ales pe plan amoros. Îți prinzi partenerul pe picior greșit, iar acestă dezamăgire este foarte mare pentru tine. Nu poți trece cu vedere peste aceste lucruri, mai ales că detești minciuna. Relația voastră este pusă sub semnul întrebării în prezent, iar decizia este în mâinile tale!

Horoscop 3 septembrie 2024. Fecioară

Ai mare noroc în viață zilele acestea! Pe plan amoros și personal totul merge la superlativ după o serie de schimbări care nu erau în plan. Au fost zile stresante și cu multe griji, însă ai reușit să rezolvi totul. Acum primești și o veste bună pe plan financiar, totul fiind așa cum ți-ai dorit acum.

Citește și: Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de fiica ei, Daiana: „Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea”

Citește și: Cum arată acum Iustina de la Insula iubirii, în ultimele luni de sarcină. Ce a spus soțul ei, Cornel, despre ispita Loredana, după ultima lor întâlnire din emisiune: „Simt că mi-am făcut testul bine de tot și…'

Horoscop 3 septembrie 2024. Balanță

Ai nevoie de momente doar pentru tine. Ultima perioadă a fost una foarte încărcată pentru tine și simți că nu mai ești la zi cu schimbările din jurul tău. Azi reușești să te pui pe tine pe primul loc și să lași grijile în urmă, măcar preț de câteva ore.

Horoscop 3 septembrie 2024. Scorpion

Ești liniștită și împlinită sufletește. Ai traversat zile extrem de grele, însă acum respiri ușurată și te bucuri de toat realizările. Totul merge la superlativ pentru tine din toate punctele vedere și nu mai ai de ce să te stresezi acum. Bucură-te de tot ceea ce îți oferă viața!

Horoscop 3 septembrie 2024. Săgetător

Nu te simți prea bine și se vede clar acest lucru. Ești obosit și stresat de o perioadă încoace. Încearcă să nu îți asumi angajamente care sunt prea obositoare doar de dragul celor din jur. Relaxarea este ceea ce ai nevoie acum.

Horoscop 3 septembrie 2024. Capricorn

Săptămâna a început neașteptat pentru tine. Ai obosit și ai nevoie de mai multă odihnă. Ești în punctul în care trebuie să te concentrezi asupra nevoilor personale și să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate.

Horoscop 3 septembrie 2024. Vărsător

Lucrurile nu merg deloc bine în relația de cuplu și sunteți la un pas de despărțire. Este bine să fii înțelept cu privire la reacțiile tale emoționale care pot fi acum amplificate. Atunci când ai de vorbit cu partenerul, relaxează-te, respiră adânc si focusează-te pe ce are mai bun această persoană.

Horoscop 3 septembrie 2024. Pești

Azi, peștii sunt dornici să iasă din zona de confort. Ai realizat că viața este prea scurtă și îți dorești să ai parte de cât mai multe experiențe noi, așa că faci deja planurile pentru o nouă vacanță memorabilă cu persoana iubită.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton