Horoscop 30 august 2024. Conflicte în dragoste și dezamăgiri profesionale pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 august 2024. La final de săptămână, zodiile îi pun la încercare pe mulți dintre nativi, nu puțini fiind cei care se vor confrunta cu probleme atât pe plan profesional, cât și personal. Atenție cum vă gestionați cuvintele în această zi, pentru că puteți pune capăt unor relații cu vechime!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 30 august 2024. Berbec

Ai parte de o zi cu suișuri și coborâșuri pe plan profesional – șefii, pe de o parte, te vor certa, iar pe de alta, te vor lăuda, așa că nu vei ști ce să mai înțelegi. Vei duce cu tine acasă această stare tensionată, dar, spre norocul tău, partenerul de viață va da dovadă de înțelegere și empatie și te va ajuta să depășești momentul.

Horoscop 30 august 2024. Taur

Nu ești în cea mai bună formă a ta, însă gândul la weekend te relaxează puțin. Azi vei primi o veste profesională care nu te va încânta deloc – nu e exclus ca superioarii tăi să decidă să avanseze pe altcineva, iar asta te dezamăgește. În weekend însă, vei lua cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Horoscop 30 august 2024. Gemeni

Vei avea o zi bună azi, însă doar datorită talentului tău de a dezamorsa situațiile tensionate. Așadar, la muncă vei scăpa la mustață de un conflict cu superiorii, iar acasă vei reuși să-ți calmezi partenerul de viață, care se plânge că te-ai căsătorit cu jobul tău… Abia spre seară lucrurile vor reveni la normal.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 30 august 2024. Rac

Iubești vara și, cum aceasta se apropie de final, ești într-o stare vecină cu depresia… Din fericire, vei avea o zi ușoară la job azi, iar astrele te vor ajuta să rezolvi și o problemă financiară care te presa. Spre seară, cel mai posibil, vei pune la cale o ultimă evadare la mare alături de partenerul tău de viață.

Horoscop 30 august 2024. Leu

Dacă ai în familie copii care urmează să înceapă școala sau chiar tu te pregătești pentru continuarea studiilor, vei avea parte de o zi și de o perioadă greu de gestionat. Certurile dintre tine și cei dragi vor izbucni din senin și, din păcate, nu vei lăsa de la tine. Atenție, ești pe muchie de cuțit!

Horoscop 30 august 2024. Fecioară

Viața ta e destul de complicată în această perioadă, de ce ții să pui gaz pe foc? Dacă ai un job de conducere, s-ar putea ca angajații să nu aibă curaj să riposteze, însă acasă lucrurile se schimbă! Relația de cuplu stă pe un butoi de pulbere, așa că ar fi bine să nu vii și cu acuzații de infidelitate!

Horoscop 30 august 2024. Balanță

Azi, în special, vei avea parte de momente tensionate la locul de muncă și ar fi bine să nu dai frâu impetuozității și nervilor, chiar dacă ai dreptate, pentru că nici cei din jur nu vor lăsa de la ei. Spre norocul tău, îți găsești oaza de liniște acasă, iar spre seară vei avea parte de momente speciale alături de partener.

Horoscop 30 august 2024. Scorpion

Pe tine par să nu te atingă azi influențele astrale negative, așa că vei avea o zi bună în special pe plan material și sentimental. Totuși, dacă vrei să nu pierzi oportunități cu care nu te vei mai întâlni curând, trebuie să nu aștepți să ți se întâmple, ci să ai inițiativă și să iei atitudine în orice situație.

Horoscop 30 august 2024. Săgetător

Aștepți cu nerăbdare weekendul, însă până atunci mai ai de rezolvat niște probleme profesionale arzătoare. De asemenea, ai pus în așteptare și relația de cuplu, iar partenerul nu mai are răbdare, așa că nu e exclus ca azi să ai parte de o confruntare în care victoria nu îți va aparține…

Horoscop 30 august 2024. Capricorn

În ceea ce te privește, viața porfesională este bine aspectată în aceste zile, iar azi ai putea avea o surpriză plăcută din partea superiorilor… care se va simți la salariu. În dragoste însă ai probleme, fiindcă simți că sentimentele nu-ți sunt împărtășite, iar partenerul e mult prea distant față de tine.

Horoscop 30 august 2024. Vărsător

Obiceiul de a te contrazice din orice azi s-ar putea să-ți vină de hac, atât la job, cât și acasă, așa că ar fi bine să-ți ții părerile pentru tine. nu e cazul să intri în conflict cu colegii și cu atât mai puțin cu partenerul tău de viață! Riști să spui și să faci lucruri pe care mai târziu le vei regreta!

Horoscop 30 august 2024. Pești

Nu ești cea mai comunicativă persoană atunci când cunoști oameni noi, iar azi vei avea parte de astfel de situații atât pe plan profesional, cât și personal. Prietenii vor încerca să-ți prezinte pe cineva, iar asta te va speria și te va face să reacționezi nepotrivit. În cele din urmă însă, farmecul personal te va scoate din încurcătură.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton