Horoscop 30 ianuarie 2022. Schimbări importante pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 ianuarie 2022. Dacă astrele au fost generoase în ultima perioadă, pauza va lua sfârșit pentru multe zodii, care se vor confrunta cu schimbări la locul de muncă, dar și în viața amoroasă și vor avea de luat decizii importante și, uneori, dificile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 ianuarie 2022. Berbec

Îți place să deții controlul în toate ariile vieții tale, însă azi te vei confrunta cu reversul monedei. Partenerul de viață îți va cere socoteală pentru o decizie recentă și vei reuși să implici mai mulți membri ai familiei în această situație încurcată. Deși latura financiară e bine aspectată, ești predispusă la pierderi, din cauza neatenției!

Horoscop 30 ianuarie 2022. Taur

Ai intrat într-o încurcătură din care tot tu va trebui să ieși… Din fericire, weekendul te va ajuta să iei cea mai bună decizie în privința impasului în care ai intrat la job. Spre seară vei reuși să te relaxezi datorită vizitei unui prieten apropiat și vei reuși să nu mai vezi chiar totul în negru.

Horoscop 30 ianuarie 2022. Gemeni

În viața ta încep să apară schimbări importante și întreg Universul pare să fi conspirat la asta. Astrele te favorizează și vei realiza în sfârșit că ai parte de relații toxice și în viața profesională, dar și în cea personală, așa că vei începe să le elimini. Nu e exclus ca, în cel mai scurt timp, să ai un alt job, dar și un alt partener…

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Horoscop 30 ianuarie 2022. Rac

Ai avut o săptămână agitată din toate punctele de vedere și simți nevoia unei pauze. La serviciu te confrunți cu colegi intriganți și răuvoitori, iar acasă, se pare că partenerul tău e nemulțumit de lipsa ta de atenție. Va trebui să găsești cât mai rapid un mod de a echilibra situația… Începând chiar de azi!

Horoscop 30 ianuarie 2022. Leu

Dacă la job ești un fel de control freak și-ți place să te impui, această strategie nu va mai merge mult pe plan personal. Azi vei avea o discuție revelatoare cu partenerul de viață și, dacă nu uzezi de diplomație, acesta ar putea fi finalul. Vei primi totuși o veste bună în cursul zilei, legată de o afacere sau de bani.

Horoscop 30 ianuarie 2022. Fecioară

Neînțelegerile cu familia se accentuează, iar diferența dintre generații își spune cuvântul. Azi ai putea lua decizia de a începe să trăiești pe cont propriu, însă această schimbare importantă își va arăta colții cât de curând. Nu ai contul atât de plin încât să îți permiți să rupi complet legătura cu părinții!

Horoscop 30 ianuarie 2022. Balanță

Agitația de la muncă te-a făcut să-ți neglijezi complet familia, iar relația cu partenerul are de suferit. Mai mult, apar suspiciuni cu privire la fidelitatea ta, poate din cauza statului peste program la serviciu. Ai bani destui, dar nu și timp să îi chetui! Nu-ți neglija sănătatea, corpul începe să-ți trimită semnale!

Horoscop 30 ianuarie 2022. Scorpion

Azi ar fi bine să-ți petreci ziua în… singurătate. Ești într-o stare proastă și riști să spui lucruri pe care nu le vei mai putea retrage. Dacă lucrezi, menține-ți atenția asupra sarcinilor de serviciu și nu încerca să improvizezi. E o zi în care vei avea nevoie de toată luciditatea. În compensație, ai noroc la bani.

Horoscop 30 ianuarie 2022. Săgetător

Te implici 100% în tot ceea ce faci și ceri asta și de la cei care te înconjoară. Dacă la job nu ai încotro, în ceea ce privește relația de cuplu pretențiile sunt mari. Schimbarea trebuie să vină însă și de la tine, fiindcă partenerul tău nu mai e dispus să-ți facă mereu pe plac. Nu e exclus ca azi să porniți, fiecare, pe drumul propriu.

Horoscop 30 ianuarie 2022. Capricorn

Te-ai plictisit de tot ce te înconjoară – serviciul, casa, partenerul de viață și chiar și prietenii nu mai sunt pe placul tău. Sau poate tu nu mai ești pe placul lor… Azi vei tăia răul de la rădăcină și-ți vei face planuri care vor implica un job nou, o locuință nouă, dar și un partener nou, de ce nu?

Horoscop 30 ianuarie 2022. Vărsător

Te implici permanent în viețile celor din jur, cu sfaturi și nu numai, dar azi vei avea tu nevoie de ajutor, mai mult ca niciodată. S-ar putea să ai parte de surprize și să nu te bucuri de sprijinul celor cărora le-ai fost mereu alături. Va apărea însă cineva, neașteptat, care te va ajuta necondiționat. Nu e exclus să te îndrăgostești.

Horoscop 30 ianuarie. Pești

Cineva din trecut va apărea din nou în viața ta și te va da peste cap, exact când te credeai vindecată. Dacă ai o altă relație, ar fi bine să nu dai curs niciunei invitații. Gândește-te mai întâi de ce v-ați despărțit și nu uita povestea aia cu ciorba reîncălzită. Ai ajuns prea departe ca să dărâmi iar totul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton