Horoscop 30 iunie 2023. Tensiuni în sfera amoroasă pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță un sfârșit de săptămână liniștit pentru majoritatea zodiilor. Gemenii au parte de tensiuni în sfera sentimentală, Fecioarele atrag complimente la locul de muncă, iar Scorpionii se dedică pasiunilor. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 iunie 2023. Berbec

La sfârșit de săptămână, Berbecii au parte de vești bune în sfera profesională. Ca urmare a eforturilor depuse în ultima perioadă, nativii au șanse mari să obțină o creștere salarială consistentă. În weekend, încercați să vă relaxați și să acordați timp persoanei iubite.

Horoscop 30 iunie 2023. Taur

Se anunță o zi plină de conflicte pentru Tauri. Nativii au o stare de spirit destul de scăzută, iar tensiunile se ivesc la locul de muncă și în sânul familiei. Încercați să vă păstrați calmul și să gestionați, pe rând, provocările care apar.

Horoscop 30 iunie 2023. Gemeni

În această zi, Gemenii au parte de tensiuni în sfera sentimentală. Nativii ar putea avea parte de unele reproșuri din partea jumătății lor, iar negocierile dintre parteneri ar putea continua și zilele următoare.

Horoscop 30 iunie 2023. Rac

Racii au parte de o zi liniștită și productivă. Nativii au un randament crescut la locul de muncă, se remarcă prin rezultate deosebite și provesc cu mai mult optimism viitorul carierei lor. Nu uitați de promisiunile făcute, căci v-ați putea regăsi într-o situație neplăcută.

Citește și: Milionarul Marius Ivan a murit încercând să facă o poză la Cota 1400, în Sinaia. Avea trei copii

Citește și: Lora, reacție după ce Doinița Oancea a redeschis subiectul despre relația ei cu Ionuț Ghenu: 'A 'tăcut' câteva luni pe bani buni. Mocirla pe care ea a creat-o…'

Citește și: Subiectele la Geografie și Biologie pentru Bacalaureat 2023

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiați de fostul iubit al adolescentei

Horoscop 30 iunie 2023. Leu

Leii traversează o zi mai complicată din punct de vedere emoțional. Nativii ar putea simți trădarea din partea unui prieten, iar în următoarele zile își vor face multe procese de conștiință. Nu încercați să îndreptați lucrurile în acest moment.

Horoscop 30 iunie 2023. Fecioară

Fecioarele încheie această săptămână într-o notă pozitivă. Nativii au parte de o zi relaxantă la locul de muncă și ar putea atrage câteva complimente din partea colegilor. În sfera sentimentală, se anunță multe momente tandre și romantice.

Horoscop 30 iunie 2023. Balanță

Balanțele încheie săptămână cu energia pe zero. Ultimele zile au fost extenuante la locul de muncă, iar schimbările v-au adus în pragul disperării. În acest weekend, înecrcați să vă detașați e orice activitate care vă consumă energia. Un concediu v-ar putea feri de un eventual burnout.

Horoscop 30 iunie 2023. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi relaxantă și își dedică energia pasiunilor. Petrecți mult timp cu prietenii și persoana iubită, vă desfășurați activitățile în voie și nu sunteți supus unui program. Următoarea perioadă se anunță la fel de relaxantă.

Horoscop 30 iunie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de câteva tensiuni în zona sentimentală. Distanța față de partenerul de cuplu ar putea deveni un pretext de ceartă. Gelozia își face loc în relația vostră, așa că este momentul oportun pentru a impune niște limite.

Horoscop 30 iunie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o zi productivă, reușind să-și bifeze toate obiectivele. În următoarea perioadă, evitați investițiile majore, căci riscați să intrați într-un impas financiar.

Horoscop 30 iunie 2023. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi cât se poate de relaxantă. Nativii trec peste unele conflicte avute cu prietenii sau colegii de la muncă, iar atmosfera se degajează considerabil.

Horoscop 30 iunie 2023. Pești

Astăzi, Peștii ar putea simți o stare accentuată de oboseală. Lipsa somnului și grijile din ultima vreme vă dau bătăi de cap, așa că e un moment ideal să vă planificați un concediu. Ieșirile cu prietenii sau în natură v-ar putea ajuta să vă reîncărcați bateriile.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton