Horoscop 30 noiembrie 2021. O zi conflictuală pentru zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Astrele ne rezervă și azi o zi tumultuoasă, iar unii nativi vor avea nevoie de multă răbdare și stăpânire de sine pentru a depăși momentele dificile… Dar asta nu înseamnă că, unora, configurația astrală nu le va aduce lucruri bune pe plan material, sentimental sau profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 noiembrie 2021. Berbec

Vei avea o zi dificilă încă de la primele ore ale dimineții… La job apar conflicte cu colegii, dar și cu superiorii, însă, în cele din urmă, vei reuși să-ți impui punctul de vedere. Situația se va repeta și acasă, unde nu vei mai avea însă energie pentru a-ți susține opiniile. Din fericire, spre seară te vei bucura de vizita unui prieten drag, care te va face să uiți de necazuri.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Taur

Nu ești într-o stare fizică și psihică bună și te vei strădui din răsputeri să eviți conflictele apărute la serviciu. Din păcate, totul pornește de la o confuzie, însă va trebui să depui eforturi pentru a regla situația. Din fericire, latura materială este bine aspectată, așa că poți să-ți faci liniștită planuri de Sărbători. În plus, partenerul tău îți va da o veste bună…

Horoscop 30 noiembrie 2021. Gemeni

Dacă nu te afli printre fericiții care au vacanță în această perioadă, nici tu nu vei avea o zi prea bună la job azi. Frustrările își vor spune cuvântul și, deși nu-ți stă în fire, vei avea o discuie aprinsă cu colegii, dar și cu superiorii. Lucrurile se vor regla spre seară, când telefonul cuiva apropiat te va face să te gândești la un concediu prelungit peste hotare.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Rac

Azi va fi o zi bună pentru tine din toate punctele de vedere. Primești vești bune pe plan profesional, dar și personal. O dispută cu o persoană apropiată din familie s-ar putea stinge și vă veți pecetlui împăcarea la un pahar. Partenerul tău de viață îți va da, de asemenea, vești bune… Nu este exclus ca veniturile voastre să crească simțitor în perioada următoare.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Horoscop 30 noiembrie 2021. Leu

Ai mare nevoie de odihnă și, chiar dacă ești în minivacanța de final de an, nu vei avea timp să te odihnești… Asta deoarece toți cei din jur se așteaptă să le rezolvi problemele la orice oră. Nu este exclus să izbucnească o ceartă și cu partenerul de viață, care este mult prea dependent de sfaturile tale. Spre seară vei participa însă la o petrecere ad-hoc și dispoziția ta se va schimba.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Fecioară

Azi vei avea parte de o experiență neașteptată și nu tocmai plăcută. Totuși, asta te va ajuta să-ți reglezi în sfârșit relațiile cu cei din jur – vei afla cine îți este prieten cu adevărat. Partea financiară este bine aspectată și vei primi o veste care te va bucura. Din păcate, ți-ai cam neglijat sănătatea în ultimul timp, așa că va trebui, curând, să-ți faci o programare la medic.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Balanță

Ești o persoană extrem de echilibrată și de concesivă, însă astăzi vei pune punct unei relații toxice, cu tot regretul. Partenerul tău de viață îți va fi alături și te va ajuta să depășești momentul. Spre seară, nu este exclus să fii invitată la o petrecere de Sf. Andrei, unde vei cunoaște o persoană foarte importantă pentru viitorul tău profesional.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Scorpion

Nu te încântă în acest moment nici plimbările în natură, cu prietenii, și nici distracțiile, așadar nu vei fi chiar sufletul petrecerii. Trebuie să admiți că ai devenit mult prea sedentară și în curând vei începe să te resimți. Pe de altă parte, din punct de vedere sentimental astrele te favoriează, așadar azi ai toate șansele să cunoști pe cineva care ți-ar putea deveni partener. Important e să ridici ochii din… telefon!

Horoscop 30 noiembrie 2021. Săgetător

Nu ești în cea mai bună dispoziție astăzi, poate și pentru că va trebui să rezolvi o problemă care-ți dă bătăi de cap de ceva timp. Te doare faptul că vor exista victime colaterale, însă nu vei avea de ales. Toate acestea se vor repercuta și în zona familială, cei dragi urmând să tragă ponoasele de pe urma frustrărilor tale. Vestea bună este că planul financiar începe să fie mult mai bine aspectat.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Capricorn

Latura profesională, dar și cea personală sunt favorizate de astre. Apar oportunități atât la job, cât și în familie… Problema ta este că azi nu te poți decide sub nicio formă și vei apela la sfatul prietenilor. N-ar strica, de data asta, să alegi ce-ți dorești tu, nu ce le place altora! Nu e exclus ca anul ce vine să te găsească într-o casă nouă sau, de ce nu?, la un alt loc de muncă.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Vărsător

Viața profesională este bine aspectată și te vei bucura în continuare de aprecierea superiorilor… Dar, cumva, acest lucru va crea invidie și animozități printre colegi. Nu le da apă la moară, nu vei face decât să amplifici scandalul. Ce-i al tău e pus deoparte! Iar asta vei constata și în viața personală chiar azi. Nativii singuri vor avea parte de o întâlnire specială, care le va schimba viața.

Horoscop 30 noiembrie 2021. Pești

Azi vei fi mai activă ca niciodată, însă nu te grăbi să iei decizii, în special de ordin material. Oricât ți-ai dori să te vezi cu banii de pe urma unor moșteniri în mână, nu forța lucrurile! Mai bine dedică-te timpului petrecut alături de cei dragi, în ultima vreme i-ai neglijat nepermis de mult. Spre seară, o veste bună, venită de departe, îți va schimba total dispoziția.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton