Horoscop 30 octombrie 2023. Mari pierderi financiare pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță zi ghinionistă din punct de vedere financiar pentru unele zodii. Iubire și realizări profesionale pentru unii, stres și poveri emoționale pentru alții. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 octombrie 2023. Berbec

Se anunță o zi cu mari pierderi financiare pentru Berbeci. O investiție mai veche se demonstrează a fi păguboasă, deși sperați la investiții colosale. Astrologii vă îndeamnă să fiți mai rpudent cu cheltuielile, căci riscați să intrați într-un impas financiar.

Horoscop 30 octombrie 2023. Taur

Se anunță o zi plină de romantism pentru Tauri. Simțiți că vă reconectați cu partenerul de cuplu și lăsați sentimentele să vă ghideze pașii. Potrivit previziunilor astrologice, e o perioadă oportună pentru planuri de viitor sau, de ce nu, pentru o escapadă în doi.

Horoscop 30 octombrie 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii au parte de o zi solicitantă la locul de muncă. Ați lăsat în așteptare mai multe sarcini, iar acum trebuie să recuperați timpul pierdut. Sunteți acaprat de stres, însă cu răbdare și efort constat, reușiți s-o scoateți la capăt.

Horoscop 30 octombrie 2023. Rac

Pentru Raci, se anunță o zi pină de evenimente neprevăzute. Încă de la primele ore ale dimineții, planurile vă sunt date peste cap și sunteți constrâns să găsiți soluții în timp-record. Nu disperați și apelați la ajutorul celor dispuși să intervină.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat: „Eu nu cred în relațiile astea numai zen…”

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție după ce a aflat de divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf: „Mă bucur pentru ea, o iubesc. E o fată rebelă și…'

Citește și: Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. S-au despărțit acum 2 ani, după ce el o înșelase

Citește și: Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital. Cum se simte artistul: „A avut o stare generală mai proastă…”

Horoscop 30 octombrie 2023. Leu

În această zi, Leii sunt favoriții astrelor. Aveți parte de o zi excelentă în sfera profesională, iar rezultatele vorbesc de la sine. Nici în dragoste nu o duceți rău. Aveți șanse mari să vă îndrăgostiți nebunește, însă trebuie să dați frâu liber pornirilor.

Horoscop 30 octombrie 2023. Fecioară

Fecioarele au parte de o pierdere financiară. Se anunță cheltuielile neașteptate, iar bugetul vă este complet dat peste cap. În următoarea perioadă, lucrurile par să se amelioreze, însă e nevoie de multă cumpătare.

Horoscop 30 octombrie 2023. Balanță

Balanțele au parte de o zi excelentă. Simțiți că puteți demonstra mai mult la locul de muncă și e posibil să primiți vești bune de la superiori. În plan sentimental, toate par să meargă ca pe roate, iar iubirea vă face să radiați de fericire.

Horoscop 30 octombrie 2023. Scorpion

Scorpionii par să aibă multe nemulțumiri în această zi. Nu vă mai simțiți bine în colectivul de la locul de muncă și vă gândiți să căutați alte variante. Este o perioadă benefică să faceți schimbări în toate planurile.

Horoscop 30 octombrie 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi încărcată emoțional. Simțiți că o poveste de dragoste se apropie de final, iar asta vă provoacă multă suferință. Încercați să discutați deschis cu partenerul de viață și să ajungeți la o concluzie comună.

Horoscop 30 octombrie 2023. Capricorn

Capricornii traversează o zi plină de tensiuni și conflicte. Nu vă simțiți înțeles de cei din jur și aveți tendința să criticați cam mult. Aveși grijă să nu le răniți sentimentele celor care încearcă să vă ofere sprijin emoțional.

Horoscop 30 octombrie 2023. Vărsător

În această perioadă, Vărsătorii simt că renasc. Aveți parte de multe realizări la locul de muncă, relația cu partenerul de cuplu decurge excelent și timpul este de partea voastră. Nu forțați nota, căci riscați să pierdeți tot.

Horoscop 30 octombrie 2023. Pești

Pentru Pești, se anunță o zi mai zbuciumată în sfera sentimentală. Gelozii își fac loc în relația cu partenerul de cuplu, iar asta provoacă dispute ample.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton