Horoscop 31 august 2023. Pierderi financiare pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță zi liniștită pentru majoritatea zodiilor. Gemenii sunt productivi la locul de muncă și obțin rezultate deosebite, Leii se bucură de compania partenerului de cuplu, iar Balanțele se reconectează cu persoanele dragi. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 august 2023. Berbec

Se anunță o zi prosperă pentru Berbecii. Nativii încep ziua cu un nivel ridicat de energie și reușesc să se remarce la locul de muncă. În plan sentimental, lucrurile decurg mult mai bine comparativ cu ultimele zile.

Horoscop 31 august 2023. Taur

Taurii traversează o zi mai încărcată din punct de vedere emoțional. Nemulțumirile de la locul de muncă vă pot determina să abordați o atitudine ostilă față de superiori. Astrologii vă îndeamnă să apelați la dialog deschis și să căutați soluții.

Horoscop 31 august 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi productivă la locul de muncă. Nativii se remarcă prin rezultate deosebite, iar feedback-ul superiorilor nu întârzie să apară. În ritmul acesta, aveți șanse mari să avansați în funcție sau să obțineți o mărire.

Horoscop 31 august 2023. Rac

Astăzi, Racii au parte de o pierdere financiară. Ați investit bani într-o afacere care se arată a fi neprofitabilă. În următoarea perioadă, astrologii vă îndeamnă să regândiți bugetul și să nu faceți cheltuieli iresponsabile.

Citește și: Doinița Oancea are un nou iubit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, la ceas de seară: „Sunt bine, înaintez în viață…'

Citește și: Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu: „Nici vorbă însă să mă mai însor…”

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa, sezonul 8. Imagini cu cele opt fete din competiție

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce a fost dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău: „Vor să mă ruineze financiar. Sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei”

Horoscop 31 august 2023. Leu

Leii au parte de momente plăcute în compania partenerului de cuplu. După o perioadă mai tensionată, a venit momentul ca lucrurile să reintre pe un făgaș normal. Astrologii vă îndeamnă să vă lăsați ghidat de sentimente în următoarea perioadă.

Horoscop 31 august 2023. Fecioară

Fecioarele traversează o perioadă mai delicată din punct de vedere sentimental. Tensiuni tot mai mari se conturează în relația cu partenerul de cuplu și vă gândiți să încheiați relația. Vorbiți deschis despre ceea ce vă nemulțumește și luați o decizie comună.

Horoscop 31 august 2023. Balanță

Balanțele traversează o zi cât se poate de relaxantă. Este posibil să aveți interacțiuni mai plăcute cu colegii de la locul de muncă sau cu partenerul de viață. Încercați să profitați de această perioadă, căci zilele următoarea puteți resimți un nivel crescut de stres.

Horoscop 31 august 2023. Scorpion

Se anunță o zi cu pierderi financiare pentru Scorpioni. Ați fost tentat de o oportunitate de a face bani rapid, însă lucrurile nu stau așa cum sperați. Urmează o perioadă în care sunteți nevoit să vă redresați bugetul.

Horoscop 31 august 2023. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi relaxantă, încărcată de emoții pozitive. Vă puteți reconecta cu oamenii dragi sau partenerul de cuplu, după o perioadă în care ați simțit nevoia să vă izolați. Vești bune se arată la orizont pentru următoarea perioadă.

Horoscop 31 august 2023. Capricorn

Se anunță o zi încărcată de conflicte pentru Capricorni. Nu vă simțiți bine și vă încearcă multe frustrări, de aceea tindeți să aveți o atitudine ostilă față de persoanele dragi. Astrologii vă recomandă să văă luați un concediu binemeritat, după o perioadă prelungită de stres și muncă.

Horoscop 31 august 2023. Vărsător

Pentru Vărsători, se anunță o zi productivă la locul de muncă, dar și acasă. Scăpați de unele sarcini pe care le-ați tot amânat în ultima vreme și răspundeți pozitiv în fața unor invitații lansate de prieteni. Socializarea vă încarcă pozitiv și vă ajută să priviți viitorul cu mai mult optimism.

Horoscop 31 august 2023. Pești

Peștii au o stare de spirit deosebit de bună și tind să socializeze mai mult. Vă remarcați la locul de muncă, dar și în grupul de prieteni. Căpătați mai multă încredere în propria persoană, dar și în planurile de viitor.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton