Horoscop 31 august 2024. Două zodii se confruntă cu trădarea partenerilor de viață

 Oana Pantazi
.

Horoscop 31 august 2024. Finalul de lună vine cu entuziasm, dar și cu dezamăgire pentru unii nativi, care vor avea parte de surprize neplăcute pe plan sentimental. Pentru Gemeni și Vărsători se pot încheia relații, dar acesta poate fi și un nou început de bun augur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 31 august 2024. Berbec

Nu ești în cea mai bună stare, dar vei reuși totuși să te redresezi cu gândul că a venit weekendul și vei scăpa de sarcinile de serviciu, dar și de un șef pisălog… Din fericire, pe plan sentimental stai mai bine ca niciodată și nu e exclus ca tu și partenerul să decideți să duceți relația la un alt nivel.

Horoscop 31 august 2024. Taur

Chiar dacă ai fost recent în vacanță, parcă tot mai simți nevoia de relaxare, dar vei avea o zi plină de probleme… de reaolvat și drumuri prin oraș. Deși vei aștepta cu nerăbdare să ajungi acasă, sperând la o seară liniștită, nu prea vei avea parte, din cauza unui conflict de familie, iscat din senin.

Horoscop 31 august 2024. Gemeni

Dacă profesional lucrurile sunt stabile, din păcate viața ta sentimentală este extrem de agitată. Te aștepți în orice clipă să afli ce-i mai rău despre partenerul tău, fiindcă ultimele noutăți pe care le-ai aflat te-au dezamăgit… Simți că ți-a trădat iubirea și ți-e greu să-l privești în față fără să îi faci reproșuri…

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 31 august 2024. Rac

Azi ai o zi bună pe toate planurile, dar cel mai bine îți merge din punct de vedere financiar. Toate ți se vor lega perfect, iar la finalul zilei, când vei trage linie, vei constata că suma din conturi ți-a crescut binișor. cât despre jumătatea ta, în sfârșit, va trece la sentimente mai bune după ultima ceartă de cuplu.

Horoscop 31 august 2024. Leu

Septembrie se apropie cu pași repezi și simți că, odată cu prima lună de toamnă, vine și depresia… Ai o mulțime de frustrări și neîmpliniri, dar ar trebui să te bucure faptul că partenerul de viață îți este alături și te susține necondiționat. Spre seară, un telefon de la un prieten îți va schimba dispoziția total.

Horoscop 31 august 2024. Fecioară

Cineva din mediul profesional îți bagă bețe-n roate și în timpul liber și nu înțelegi de ce… Până atunci, ar trebui să te rezumi la discuții în afara muncii fără legătură cu planul profesional, fiindcă orice spui va putea fi folosit împotriva ta. Seara îți va schimba dispoziția complet, fiindcă alături de partener vei uita de necazurile de peste zi.

Horoscop 31 august 2024. Balanță

Dacă privirea ar putea ucide, a ta cu siguranță ar face-o! Azi vei reuși să intri în conflict cu persoane din cercul tău care îți vor pune la îndoială anumite gesturi. Vina este însă pe undeva pe la mijloc, așa că ai nevoie rapid de o resetare. Ia-ți partenerul și evadați undeva departe de tumultul orașului!

Horoscop 31 august 2024. Scorpion

Nu e exclus să ai o oferă care implică bani mai mulți. Înainte de a accepta, ar fi bine să te sfătuiești însă cu partenerul, pentru că implică și mai multe ore de muncă.

Horoscop 31 august 2024. Săgetător

Lipsa de răbdare cu tine și cu ceilalți te va face azi să greșești pe toate planurile. În compensație, astrele te favorizează pe plan sentimental și chiar azi ai șanse să cunoști pe cineva dacă ești single.

Horoscop 31 august 2024. Capricorn

Faci lucrurile mecanic, fără să te implici, iar asta se va resimți azi , așa că așteaptă-te la observații din partea celor dragi! Nu lua decizii pripite, fiindcă vei ajunge să regreți! O întâlnire la ceas de seară te va face să uiți de supărare.

Horoscop 31 august 2024. Vărsător

Ești o persoană optimistă, care vede întotdeauna partea plină a paharului, dar azi vei simți că ți s-au înecat corăbiile! E posibil să afli lucruri deranjante despre partener, legate de infidelitate, sau chiar să vezi cu ochii tăi o scenă care te-ar putea putea face să iei o decizie radicală privind relația voastră.

Horoscop 31 august 2024. Pești

Conform sintagmei „fă rai din ce ai!”, azi vei reuși să te împaci cu tine, dar și cu cei din jur care ți-au greșit, și în special cu partenerul de viață. Cu maturitate, vei reuși să treci peste lucrurile care te-au rănit dacă vei pune în balanță lucrurile bune și cele rele din relația voastră. E timpul să mergeți mai departe… împreună.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton