Horoscop 31 martie 2024. Zodia care primește o veste tristă și are parte de conflicte în familie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 31 martie 2024. Zodia care primește o veste tristă și are parte de conflicte în familie. Este weekend, iar veștile din partea astrelor trebuiau să aducă zâmbetul pe buze tuturor, însă se pare că nu toți nativii se vor bucura de această zi. Iată cine sunt cei care traversează o perioadă dificilă, dar și cine trăiește din plin clipa!

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Horoscop 31 martie 2024. Berbec

Berbecii nu sunt deloc norocoșii zilei, fiindcă azi au parte numai de belele. De la primele ore ale dimineții descoperi lucruri care nu-ți sunt deloc pe plac, ba chiar te enervează și pe alocuri întristează. Totuși, îți păstrezi calmul și încerci să rezolvi problemele cu brio, chiar dacă nu îți ies toate.

Horoscop 31 martie 2024. Taur

Taurii se confruntă cu o stare apatică, în care nimeni și nimic nu le poate reda zâmbetul pe buze azi. Deși este o vreme frumoasă, perfectă pentru plimbări în natură, alegi să te închizi în propria cameră, să-ți tragi draperiile și să îți pierzi timpul pe rețelele de socializare sau în fața televizorului.

Horoscop 31 martie 2024. Gemeni

Gemenii trebuie să aibă mare grijă la problemele de sănătate. Nu este deloc de glumă atunci când vine vorba despre starea de sănătate, astfel că ultimele simptome trebuie să te pună pe gânduri. Mergi la un medic și vezi ce se întâmplă cu tine!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 31 martie 2024. Rac

Veștile triste se țin după tine azi! Din nefericire, un apel telefonic de la o persoană dragă îți strică toată ziua, după ceea ce vei afla. Nu ești în cea mai bună formă, astfel că ești irascibil și nervos și riști să generezi mare conflicte în familie.

Horoscop 31 martie 2024. Leu

Leii se bucură, în sfârșit, de o zi relaxantă alături de o persoană dragă. Ai tânjit mult după un astfel de moment, mai ales la ce perioadă aglomerată ai avut în ultima vreme. Lucrurile încep să meargă mult mai bine și pe plan amoros pentru tine.

Horoscop 31 martie 2024. Fecioară

Câștigi o sumă de bani importantă! Nu, nu neapărat în mână, poate să fie vorba despre o moștenire sau, de ce nu, despre un cadou din partea cuiva drag, cert este că scapi de anumite cheltuieli care ți-au tot dat bătăi de cap în ultima vreme și te liniștești din acest punct de vedere.

Citește și: Laurette, după ce a aflat despre cazul studentei ucise de Mirel, la Timișoara: 'Stăpânit de diavol, de gelozie. Le recomand fetelor să apeleze la autorități' Ea a fost bătută într-o cameră de hotel / EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu Pescobar și fiul său. Cum s-a afișat milionarul în parc, alături de băiețelul lui: „Prima plimbare'

Horoscop 31 martie 2024. Balanță

Este ziua în care pui familia pe primul loc și nu locul de muncă. Azi te axezi pe timp de calitate alături de toți cei dragi și te bucuri din plin când îi vezi pe toți în jurul mesei. Totuși, nu uita să-ți acorzi și ție câteva momente de relaxare după o săptămână atât de grea.

Horoscop 31 martie 2024. Scorpion

Totul este la superlativ pentru tine azi! Nu ai de ce să îți faci griji fiindcă lucrurile merg din ce în ce mai bine, indiferent că vorbim despre locul de muncă sau viața personală. Ești împlinită și radiezi de fericire.

Horoscop 31 martie 2024. Săgetător

Ești posomorâtă, iar cei dragi observă imediat că nu te simți bine și nu ești în apele tale, ca de obicei. Totuși, nu vrei să vorbești cu nimeni despre lucrurile care ți se întâmplă, cel puțin pentru moment, și alegi să te închizi în tine și să cauți singură o cale de ieșire din această problemă.

Horoscop 31 martie 2024. Capricorn

Capricornii tânjesc după afecțiune. A sosit vremea în care nu mai ai nevoie de bani și nici de status social, ci doar de o persoană dragă, care să îți fie mereu alături. Realizezi greșelile pe care le-ai făcut și încerci să repari lucrurile. Ai grijă ce decizii iei!

Horoscop 31 martie 2024. Vărsător

Vărsătorii sunt cu gândul la trecut! Nu te bucuri de prezent și nici nu îți poți face planuri de viitor, fiindcă ești în continuare angrenat în ceea ce ai trăit. Riști să pierzi toate lucrurile frumoase din viața ta, tocmai pentru că nu le apreciezi și ești distant. Revizuiește-ți această latură!

Horoscop 31 martie 2024. Pești

Azi te relaxezi și profiți din plin de vremea frumoasă de afară. Nu doar că îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână de muncă, ci te bucuri și de o sesiune de sport în aer liber, de care îți era tare dor. Ești pregătit pentru schimbări în viața ta și decizii spre binele familiei.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton