Horoscop 4 februarie 2022. Două zodii sunt trădate în dragoste

 Oana Pantazi
.

Horoscop 4 februarie 2022. Astrele intervin azi în special pe planul familial și al relațiilor amoroase, dar apar provocări și în ceea ce privește latura financiară ori sănătatea. Nu lipsesc însă nici realizările și veștile bune. Iată care sunt zodiile cele mai încercate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 februarie 2022. Berbec

Azi nu este cea mai bună zi pentru tine pe plan sentimental, unde apar situații explozive. Dacă ai călcat strâmb recent sau fie doar ai avut intenția, totul ar putea ieși la iveală din cauza gafei unui apropiat. Te așteaptă o după-amiază încinsă, în care va trebui să-i dai explicații partenerului.

Horoscop 4 februarie 2022. Taur

Ziua începe bine, însă spre seară se vor tulbura apele, după ce vei intra în conflict cu o rudă mai în vârstă. Familia se va împărți în două și nu vei reuși să o dai la pace. Latura materială este bine aspectată, însă astrele te sfătuiesc ca azi să nu faci cumpărături online și, în general plăți cu cardul. Riști să pierzi, din neatenție!

Horoscop 4 februarie 2022. Gemeni

Vei avea parte, în cursul zilei de azi, de un moment care te va da complet peste cap. Nu e exclus ca, absolut întâmplător, să afli că partenerul tău de viață are o iubită secretă, poate pe internet. Chiar dacă deocamdată lucrurile sunt doar la nivel de intenție, te vei simți trădată. Astrele te favorizează pe latura materială, în schimb.

Horoscop 4 februarie 2022. Rac

Nu ești în cea mai bună dispoziție azi, iar asta îi va amprenta și pe cei din jurul tău. Nu ești mulțumită nici de viața profesională și nici de cea personală și, cum partenerul tău e cel mai aproape, te vei răzbuna pe el. Spre seară însă, vei îngropa securea războiului și-i vei cere iertare. O să te bucuri de o seară romantică.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 4 februarie 2022. Leu

Astrele te favorizează azi pe plan amoros, așa că nu e exclus ca în viața ta să apară cineva care va face să-ți bată inima mai repede. Dacă, în schimb, ai pe cineva, ai putea intra într-un triunghi amoros extrem de periculos și e mai bine să te abții. Mai bine profită de relaxarea financiară pe care ți-o oferă astrele!

Horoscop 4 februarie 2022. Fecioară

Ai o listă de to-do extrem de lungă, iar azi e momentul să te ocupi de treburile domestice… Dar și de relația ta de cuplu, care în ultima vreme a cam trenat. Implică-ți partenerul și petreceți după-amiaza împreună! Latura materială e bine aspectată, în schimb sănătatea scârțâie puțin. Nu mai amâna mersul la medic!

Horoscop 4 februarie 2022. Balanță

Echilibrul și calmul care te caracterizează vor avea de suferit azi, iar reacțiile tale îi vor uimi pe cei care te cunosc. Nimeni și nimic nu-ți va intra în voie și vei avea tendința să te victimizezi. A venit momentul să te ocupi mai mult de tine și de viața ta personală și mai puțin de alții! Îți datorezi asta ție, dar și partenerului!

Horoscop 4 februarie 2022. Scorpion

Astrele te favorizează pe plan profesional și financiar, însă nu la fel de bine stai cu sănătatea. Faptul că ignori semnalele pe care ți le trimite corpul tău nu va face problemele să dispară. Depășește-ți teama și mergi la doctor, fiindcă e mai bine să previi decât să tratezi. Spre seară, o veste bună îți va schimba vibe-ul.

Horoscop 4 februarie 2022. Săgetător

Ai o energie bună azi și, oriunde ai merge, vei fi sufletul petrecerii. Cu siguranță, farmecul tău nu va rămâne neremarcat, așa că ai toate șansele să cucerești pe cineva. Iar sentimentele vor fi reciproce! Chiar dacă nu te-ai vindecat de niște răni recente, nu întoarce spatele iubirii de teama eșecului!

Horoscop 4 februarie 2022. Capricorn

Ai avut foarte mult de lucru în ultima perioadă, iar asta te-a făcut să-ți neglijezi viața personală. Azi ai putea să te trezești la realitate într-un mod destul de dur, însă… Cineva din anturaj ți-ar putea face unele mărturisiri deranjante despre partenerul tău de viață, care nu e exclus să joace „la dublu”!

Horoscop 4 februarie 2022. Vărsător

Azi vei lua o decizie importantă privind viitorul profesional și nu e exclus ca, luni, să le dai colegilor o veste neașteptată! Vei face ordine și în viața de cuplu și îți vei reseta prioritățile – de mult relația ta nu mai e ce trebuie. Nu duci lipsă de bani, așadar ai putea pune la cale o evadare romantică în doi.

Horoscop 4 februarie 2022. Pești

Ai o zi foarte bună azi pe toate planurile. Viața sentimentală e bine aspectată, la fel și cea materială. Cât despre bani, ai toate șansele să pui mâna curând pe o sumă importantă. A venit momentul să te gândești la investiții. Dacă ai de gând să-ți renovezi apartamentul sau să-ți schimbi mașina, vei avea cu ce!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton