Horoscop 4 martie 2024. Două zodii pot pierde mulți bani

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu pierderi financiare pentru două zodii. Taurii observă schimbări în relația cu partenerul de cuplu, Racii resimt stresul de la locul de muncă, iar Fecioarele traversează o zi încărcată emoțional. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 martie 2024. Berbec

Se anunță un început de săptămână dificil pentru Berbeci. Aveți un volum crescut de sarcini la locul de muncă și nu vă rămâne timp pentru alte planuri. Încercați să comunicați deschis cu partenerul de cuplu și să vă reorganizați programul.

Horoscop 4 martie 2024. Taur

Taurii au parte de un început de săptămână excelent, plin de romantism. Vă încântă gesturile tandre ale partenerului de cuplu, iar relația pare să evolueze așa cum vă doriți. E o perioadă prielnică pentru schimbări, arată previziunile astrologice.

Horoscop 4 martie 2024. Gemeni

Astăzi, Gemenii sunt îndemnați de astrologi să evite deciziile pripite. Riscați să pierdeți sume de bani din cauza unor investiții neinspirate. Încercați să fiți cumpătat și nu vă lăsați presat de cei din exterior.

Horoscop 4 martie 2024. Rac

Se anunță o zi destul de încărcată pentru Raci. Stresul și volumul de muncă de la job par să-și pună amprenta asupra sănătății voastre. E o perioadă oportună să planificați o vacanță și să ieșiți din rutină.

Citește și: „Am schimbat implanturile și am ajustat abdomenul. Mă durea sânul stâng, am făcut ecografie și acolo s-a văzut…” Vica Blochina a spus de ce și-a făcut intervenția complexă care a durat 6 ore

Citește și: „Cam eu sunt șefa în casă. El, săracul, zice da”. Cum se înțelege Cristina Spătar cu Vicențiu Mocanu, la un an de la căsătorie

Citește și: Cum arată vila lui Liviu Vârciu, evaluată la sute de mii de euro: „La subsol e buncăr”. Cine l-a împrumutat cu bani

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre fiica lui, Irina, și Mr. Pink, după vizita în America: „Tatăl ei vitreg e…'. Monica Gabor refuză să vorbească cu fostul milionar de ani buni

Horoscop 4 martie 2024. Leu

Leii traversează o zi excelentă din toate punctele de vedere. Aveți un randament crescut la locul de muncă, iar creativitatea vă este răsplătită. Relația cu partenerul de cuplu pare să-și revină după o perioadă dificilă.

Horoscop 4 martie 2024. Fecioară

Fecioarele traversează o zi dificilă și încărcată emoțional. Puteți avea unele conflicte cu colegii de muncă și riscați să ajungeți în situații neplăcute. Momentele de romantism sunt din ce în ce mai rare în relația cu partenerul de cuplu. E timpul să faceți o schimbare!

Horoscop 4 martie 2024. Balanță

Ziua se anunță excelentă pentru Balanțe. Vă merge din plin pe toate planurile și sunteți încărcat de optimism. Rezultatele bune de la locul de muncă vă pot aduce un bonus financiar consistent.

Horoscop 4 martie 2024. Scorpion

Este o zi cu pierderi financiare pentru Scorpioni. Ați investit sume mari, la îndemnul prietenilor, iar acum suferiți consecințele nefaste. Situația se ameliorează în următoarea perioadă, arată previziunile astrale.

Horoscop 4 martie 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt favoriții astrelor în această zi. Sunteți mulțumit de randamentul la locul de muncă, iar relațiile cu cei din jur cunosc îmbunătățiri semnificative.

Horoscop 4 martie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi destul de tensionată. Sunteți în conflict cu colegii de la locul de muncă, dar și cu partenerul de cuplu. Probleme s-ar remedia imediat prin comunicare deschisă.

Horoscop 4 martie 2024. Vărsător

Ziua se anunță foarte bună și productivă pentru Vărsători. Vă simțiți bine, iar asta se vede pe toate planurile. Partenerul de cuplu v-ar putea lăuda pentru efoturile depuse în relație, în ultima vreme.

Horoscop 4 martie 2024. Pești

Peștii au parte de o zi relaxantă. Nu vă stresează nimic și aveți timp să vă desfășurați planurile în voie. Relația cu partenerul de cuplu poate cunoaște îmbunătățiri semnidicative săptămâna aceasta, arată previziunile astrale.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton