Horoscop 4 ianuarie 2024. Zodiile care încep anul în forță pe plan sentimental

 Oana Pantazi
.

Horoscop 4 ianuarie 2024. Anul începe în forță pentru majoritatea nativilor, însă planul sentimental va fi destul de sensibil pentru multe zodii. În timp ce unora le merge bine în dragoste, alții se lovesc de refuzuri sau au parte de episoade în care infidelitatea partenerilor le dă bătăi de cap.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Berbec

Ai petrecut de minune de sărbători, așa că îți e foarte greu să revii la job… Asta în cazul în care nu te bucuri de un concediu prelungit. Atenție, zilele astea, pentru că astrele te predispun la probleme digestive. distrează-te cât vrei, dar mănâncă și bea ceva mai puțin ca de obicei!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Taur

Revenirea la job nu a fost nici pentru tine una lină, ba chiar pare că te așteaptă mai multe sarcini nerezolvate decât ai lăsat. Încearcă să nu te cerți cu superiorii și cu colegii chiar din primele zile ale anului! Astrele te încearcă și pe plan sentimental, fiindcă te vei confrunta cu niște crize de gelozie din partea perechii tale… Nu în totalitate nejustificate!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Gemeni

Începutul de an nu este cel mai fast pe plan profesional, dar nu e ca și cum nu te-ai fi așteptat la asta… În schimb, ai noroc pe plan sentimental, un noroc pe care nu l-ai căutat neapărat. Chiar dacă nu-ți dorești pe cineva în viața ta neapărat acum, se pare că nu vei avea încotro… Vei fi cucerită de la prima vedere!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Rac

Fiind o persoană organizată, te deranjează când se bagă alții în treburile tale, iar azi vei experimenta asta și pe plan profesional, și personal. Dacă la job nu vei avea încotro și vei înghiți criticile din partea șefilor, acasă te vei certa la cuțite cu partenerul de viață. Atenție, unele reproșuri se vor întoarce împotriva ta!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Leu

Nu ai chef de muncă, dar nici de stat cu familia, ți-ai luat porția destul zilele astea… Drept urmare, azi vei evada într-un loc unde le găsești pe toate – mâncare, distracție, shopping, și anume la mall. Încearcă să nu te întorci de acolo cu un zâmbet prea larg și nici cu prea multe plase, altfel te vei certa cu partenerul.

Horoscop 4 ianuarie 2024. Fecioară

Azi vei primi un telefon neașteptat din partea cuiva care nu mai face parte de multă vreme din viața ta, dar… și-ar dori să revină. Chiar dacă, inițial, această intruziune te va deranja, în cele din urmă te vei întreba „ce-ar fi dacă?” Nu te lăuda cu asta în fața partenerului nici măcar din dorința de a-l face gelos!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Balanță

Încă zâmbești cu gândul la zilele frumoase pe care le-ai petrecut de sărbători, dar ar fi cazul totuși să te întorci cu picioarele pe pământ. Ai grijă, fiindcă azi astrele te predispun la pierderi materiale, șa că ar fi bine să ții te portofel și în niciun caz să nu faci plăți cu cardul online. În schimb, ai noroc în dragoste!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Scorpion

Ai mai avea nevoie de cel puțin o săptămână ca să te odihnești pe deplin, dar te consolezi la gândul că ai avut o vacanță mai frumoasă ca niciodată. Cât despre cuceririle pe care le-ai făcut la finele anului trecut, vor începe să te caute tot mai insistent și nu vei ști cum să te împarți, mai ales dacă ai deja pe cineva!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Săgetător

Ai fost în priză toate zilele astea – musafiri, petreceri, vizite – iar acum volumul de muncă te-a cocoșat literalmente. E prima dată în viața ta când aștepți weekendul cu nerăbdare, dar… ce să vezi? Nici pe acesta nu-l vei petrece acasă, iar asta deoarece partenerul tău pune la cale un city break.

Horoscop 4 ianuarie 2024. Capricorn

Azi nu ai deloc chef de muncă și nu e exclus să dai un telefon la job să te scuzi pentru toată ziua, dacă nu și pentru mâine, că tot se apropie weekendul. Din păcate, nu te vei putea odihni așa cum ți-ai propus, fiindcă te vei trezi cu musafiri de departe care îți vor face un program plin-ochi!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Vărsător

Ți-ai propus ca anul ăsta să nu mai lași de la tine și să-ți verbalizezi pretențiile, nemulțumirile, dorințele, fie că e vorba despre viața profesională, fie despre cea personală. Azi le vei spune superiorilor exact ce te doare, iar acasă, vei avea o discuție extrem de serioasă cu partenerul. Se anunță un an bun pentru tine!

Horoscop 4 ianuarie 2024. Pești

Ai perpetuat starea de dolce far niente și azi, așa că dacă lucrei vei avea o problemă cu superiorii… Acasă, în schimb, jumătatea ta te va răsfăța atât de tare, încât, până la urmă, vei începe să ai suspiciuni că ți-a greșit cu ceva. Nu lăsa gelozia să strice o zi frumoasă, nu ai niciun motiv de bănuială!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton