Horoscop 4 iulie 2023. Măriri de salariu și nostalgii în dragoste pentru zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 4 iulie 2023. Scorpionii și Fecioarele au parte de vești bune, însă nu doar ei sunt norocoșii zilei, asta fiindcă astrele au prevăzut lucruri bune pentru mai mulți nativi. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru fiecare zodie în parte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 iulie 2023. Berbec

Berbecii sunt nostalgici astăzi. O piesă, un miros, un drum sau, pur și simplu, un obicei, îți aduce aminte de o persoană din trecutul tău, alături de care te-ai simțit foarte bine. Îți dorești să reluați legătura, în speranța că totul poate să fie la fel de frumos, astfel că nu eziți să faci primul pas.

Horoscop 4 iulie 2023. Taur

Taurii se bucură de vești bune la locul de muncă, poate să fie vorba chiar despre o avansare sau o mărire de salariu. Șefii au fost cu ochii pe tine, iar răbdarea și tot efortul depus, îți sunt răsplătite acum. De asemenea, pe seară ieși cu o persoană dragă, căreia i-ai simțit lipsa.

Horoscop 4 iulie 2023. Gemeni

Gemenii sunt apatici astăzi. Nimic nu pare să meargă bine pentru ei și nimeni nu le intră în grație în vreun fel. Starea de nervozitatea pe care o ai încă de la primele ore ale dimineții nu face decât ca lucrurile să meargă din rău în mai rău. Ai tendința de a judeca pe toată lumea și poți genera conflicte nedorite.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 4 iulie 2023. Rac

Racii trebuie să aibă grijă la sănătate în această perioadă. Nu, nu trebuie neglijată în vreun fel, ci din contră. Astrele recomandă un consult de specialitate și să nu cumva să eviți astfel de vizite la medici, atât timp cât simptomele persistă. Pe plan amoros totul merge foarte bine pentru tine.

Horoscop 4 iulie 2023. Leu

Leii se simt creativi astăzi și au ocazia de a își testa noi abilități. Îți descoperi un talent de care nu știai, ba chiar ești tentat să aprofundezi acel domeniu și să îți schimbi cariera în acest sens. Profită de această energie pozitivă și lasă-ți imaginația să zboare.

Horoscop 4 iulie 2023. Fecioară

Veștile bune vin din toate părțile pentru Fecioare. Este ziua în care un prieten apropiat sau o persoană dragă îți aduce o veste bună, iar tu ai rolul de a lua cea mai bună decizie. Totul merge la superlativ pentru tine! Norocul este și pe plan amoros, dar și financiar!

Citește și: Ce gest emoționant a făcut Andreea Marin pentru Adrian Brâncoveanu, de ziua lui: „Nu ești singur, te iubesc…” / A împlinit 38 de ani

Citește și: Cum se simte acum tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: „Este în continuare la ATI, dar putem confirma evoluția favorabilă…”

Horoscop 4 iulie 2023. Balanță

Balanțele au parte de liniștea mult așteptată. Zilele care au trecut au fost destul de încărcate și solicitante pentru tine, așa că acum profiți de puținul timp liber pentru a te relaxa. Urmează tot o perioadă plină de treburi, astfel că acum este momentul să te bucuri din plin de orele în care poți sta.

Horoscop 4 iulie 2023. Scorpion

Scorpionii au parte de mare noroc în perioada următoare, iar azi este o zi specială pentru ei. Primesc o veste bună din partea unui apropiat sau a unui prieten, care-i aduce instant zâmbetul pe buze. Ai ocazia să iei decizii important în viața ta, care te vor duce pe un drum mai bun.

Horoscop 4 iulie 2023. Săgetător

Este luna săgetătorilor din punct de vedere sentimental. Azi întâlnești o persoană care te atrage încă din primele minute de conversație și nu-ți mai poți lua gândul de la ea. Te stresează faptul că nu știi mai multe despre aceea persoană, așa că faci tot posibilul pentru a afla tot ceea ce te interesează. Poate fi vorba chiar despre dragoste la prima vedere!

Horoscop 4 iulie 2023. Capricorn

Capricornii simt nevoia să reflecte asupra ultimelor zile. Ai avut parte de numeroase întâmplări, și mai bune și mai rele, însă toate au venit mult prea repede, încât nu ai apucat să te gândești la fiecare în parte. Te vezi nevoit să faci o serie de schimbări în viața ta, iar circumstanțele din ultima vreme îți dau de gândit.

Horoscop 4 iulie 2023. Vărsător

Vărsătorii își fac griji pe plan sentimental. Nimic nu pare să meargă așa cum ți-ai dorit, deși ai tot încercat să te schimbi și să faci lucrurile mai bine. Îți dai seama că problema nu este la tine și ai de gând să iei o decizie în această privință. Astrele îți recomandă să te gândești de 2 ori înainte.

Horoscop 4 iulie 2023. Pești

Peștii au parte de o săptămână încărcată la locul de muncă. Azi însă lucrurile merg mult mai bine, asta fiindcă starea ta de spirit este una bună și ai un vibe pozitiv. Nu lași stresul și munca în plus să îți strice buna dispoziție, astfel că pe seară se anunț o vizită a unor persoane dragi, cu care nu ai mai vorbit de ceva timp.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton