Horoscop 4 mai 2024. Vești triste pentru Capricorni și neînțelegeri în familie pentru alte două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 4 mai 2024. Vești triste pentru Capricorni și neînțelegeri în familie pentru alte două zodii. Ajunul Paștelui nu vine doar cu vești bune, din nefericire, ci iată că se vor întâmpla și câteva evenimente mai puțin plăcute spre surprinderea nativilor. Iată ce au pregătit astrele pentru ziua de 4 mai 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 mai 2024. Berbec

Încă de la primele ore ale dimineții te confrunți cu o stare de irascibilitate, tocmai pentru că ai multe lucruri de pus la punct. Ajunul Paștelui te-ai prins puțin nepregătită anul acesta, astfel că ai numeroase sarcini de dus la bun sfârșit. Totuși, păstrează-ți calmul și bucură-te de aceste sărbători.

Horoscop 4 mai 2024. Taur

Azi ai o zi full! Reușești însă să ai un vibe pozitiv printre numeroasele sarcini și nu te lași doborâtă de acest lucru. Emani energie în jurul tău și totul decurge conform planurilor tale. Seara se încheie în compania unor persoane dragi, pe care abia le așteptai.

Horoscop 4 mai 2024. Gemeni

Azi nu este ziua ta norocoasă. Ai tendința de a isca conflicte cu persoane din familia ta, chiar acum în pragul Sărbătorilor Pascale. Nu îți convine nimic, iar replicile tale nu sunt departe de a genera un scandal. Ai grijă cum te comporți și ce spui pentru a nu petrece Paștele singură.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 4 mai 2024. Rac

Pe plan amoros nu o duci tocmai bine în această perioadă. După numeroase conflicte, ați luat o pauză în relație, însă constați că nu îți dorește acest lucru. Faci primul pas spre împăcare, însă înainte de a aștepta un răspuns, schimbă lucrurile cu care ai îndepărtat persoana iubită de lângă tine.

Horoscop 4 mai 2024. Leu

Deși Sărbătorile Pascale bat la ușă, tu ești în continuare prins cu numeroase trebuie de rezolvat. Nu, nu vorbim despre cele casnice, ci cele de la locul de muncă. Familia pune presiune pe tine din acest punct de vedere și ești la limită privind cererea de demisie.

Horoscop 4 mai 2024. Fecioară

Azi reușești să faci tot ceea ce ai plănuit. Deși toată lumea este cu pregătirile în toi, tu îți rezolvi o serie de lucruri legate de un eveniment extrem de important în viața ta, care se apropie cu pași repezi. Ține-o tot așa și totul o să iasă minunat!

Citește și: Manuela Hărăbor arată senzațional la 56 de ani. Actrița a îmbrăcat la Premiile Gopo o rochie mulată și cu spatele gol

Citește și: Codin Maticiuc, cu soția și tatăl său la Premiile Gopo 2024. Filmul Miami Bici 2 nu i-a adus doar ceartă în familie, ci și un trofeu: „Și o să fie un hit și al treilea!”

Horoscop 4 mai 2024. Balanță

Ai avut zile pline de agitație și treburi casnice, însă azi este ziua în care lași lucrurile mai ușor și te pregătești așa cum se cuvine de Paște. Ești liniștită sufletește și încerci să te detașezi de toate relele și să te bucuri de frumoasa ta familie și tot ceea ce ai.

Horoscop 4 mai 2024. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi productivă azi și cu multe râsete și voie bună. Îți era dor de o întrunire de familie, iar acum este momentul ideal să profiți de compania tuturor și să vă distrați pe cine. Îți încarci bateriile și te bucuri de fiecare zi liberă.

Horoscop 4 mai 2024. Săgetător

Este timpul să iei în considerare sfaturile celor din jurul tău și să nu te mai închizi în tine, așa cum o faci de obicei. Trebuie să te axezi mai mult pe viața ta personală, și după pe cea profesională. Încearcă să te detașezi pentru câteva zile și să gândești aceste aspecte pe larg.

Horoscop 4 mai 2024. Capricorn

Din nefericire, ghinionul se ține scai de tine azi. Nimic nu-ți iese așa cum trebuie și primești totodată și o veste tristă din partea unui prieten. Abandonezi toate planuri și mergi în grabă la el pentru a-i fi alături și a traversa mai ușor necazul.

Horoscop 4 mai 2024. Vărsător

Conflictele și replicile acide sunt la ordinea zilei azi în familia ta. Deși trebuia să răsune voia bună și distracția să fie în ton, lucrurile stau diferite din cauza unor lucruri din trecut care au rămas nerezolvate. Păstrează-ți însă calmul și gestionează cu bine această situație.

Horoscop 4 mai 2024. Pești

Ziua de azi este chiar pe placul inimii tale. Îi strângi aproape pe toți cei dragi ție, la o masă frumoasă, mai ales acum, când toate lucrurile rele trebuiesc date uitării. Te bucuri de această sărbătoare magică și de bucuria familiei tale!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton