Horoscop 4 noiembrie 2022. Zodia trădată în dragoste

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi au parte de inspirație și schimbări benefice, alții simt dezamăgire și primesc vești proaste legate de călătorii. Gemenii au un moment de sinceritate. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 noiembrie 2022. Berbec

Berbecii au nevoie de ajutor și îndrumare, astfel se lasă ghidați de unele persoane apropiate. În a doua parte a zilei ia o decizie importantă pe plan personal, în legătură cu un parteneriat sau cu locul de muncă.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Taur

Taurii primesc răspunsurile pe care le așteaptă de ceve vreme. Poate fi vorba despre un loc de muncă sau despre o persoană care împărtășește aceleași sentimente. Sunt entuziasmați și nu știu cum să gestioneze veștile bune.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Gemeni

Gemenii au un moment de sinceritate și vorbesc deshis despre lucrurile care nu le fac plăcere. Din această cauză, riscă să intre în conflict cu superiorii și cu membrii familiei.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Rac

Racii se simt inspirață și iau decizii la care se gândesc de multă vreme. Sfatul astrologilor este să ofere mai mult timp persoanelor dragi și să nu-și neglijeze nici prietenii.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: David Beckham este o persoană foarte credincioasă, potrivit zodiei sale.Iată care sunt cele mai credincioase zodii!

Citește și: Pe Jennifer Lopez o cucerești cu un buchet mare de floarea-soarelui.Iată care este floarea care ți se potrivește în funcție de zodie!

Horoscop 4 noiembrie 2022. Leu

Leii încep ziua în forță și vor să îndeplinească cât mai multe treburi. Efortul lor este remarcat și la locul de muncă, iar feedback-ul este pe măsura așteptărilor.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Fecioară

Fecioarele au parte de o schimbare benefică. Partenerul de viață poate vine cu o propunere neașteptată, iar căsătoria nu este exclusă. În a doua parte a zilei își exploatează creativitatea și se ocupă de hobby-uri.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Balanță

Balanțele au noroc la bani. Totuși, când vine vorba despre partea sentimentală, lucrurile nu merg tocmai bine. Au parte de o trădare din partea unei persoane pe care au considerat-o de încredere. Din fericire, rămân optimiști și își văd de drumul lor.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de momente de relaxare. În ultima perioadă, au fost implicați în conflicte majore, așa că au decis să lase toate probleme deoparte și să se concentreze pe propria persoană. Sfatul astrologilor este să lase ogoismul deoparte.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Săgetător

Săgetătorii sunt gata să încerce experiențe noi și nu ratează nicio propunere. Ies în oraș cu prieteni mai vechi și cpmunică mai mult cu unii colegi de la muncă.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Capricorn

Capricornii încearcă să facă un pas în față, însă trăiesc cu temerea că au gândit toate detaliile problemei. Sfatul astrologilor este să se relxaze și să înceapă cu încredere un nou capitol din viața lor.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii sunt mai îndrăzneți și fac gesturi neașteptate la adresa unei persoane pentru care au sentimente. Se pare că sentimentul este reciproc.

Horoscop 4 noiembrie 2022. Pești

Peștii primesc o veste proastă legată de o călătorie. Deși au nevoie de o pauză, se ppare că lucrurile nu decorg în modul dorit. Este bine să nu-și piardă încrederea. Toate lucrurile se rezolvă la momentul potrivit.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton