Horoscop 4 septembrie 2023. Trei zodii au noroc de bani

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 4 septembrie 2023. Trei zodii au noroc de bani, însă veștile bune nu sunt doar pentru cei trei nativi. Astrele aduc motive de fericire la începutul acestei săptămâni, însă unele zodii mai traversează și momente mai puțin plăcute. Iată cum arată horoscopul zilei de astăzi, dar și la ce trebuie să te aștepți, atât tu, cât și cei dragi ție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 septembrie 2023. Berbec

Berbecii fac tot ce le stă în putință pentru venituri suplimentare. Au planuri mărețe pe care vor să le ducă la bun sfârșit, așa că trec direct la treabă. Aleg să țină totul secret până când buzunarul lor devine tot mai plin, astfel că abia apoi se află cum a reușit să ajungă la acest nivel.

Horoscop 4 septembrie 2023. Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate. Nu ești deloc într-o formă fizică bună în aceste momente. Te simți slăbit și nu ai chef de nimic, însă aceste stări vin direct din interior. Nu mai lăsa timpul să treacă crezând că o să fii bine, ci mergi la medic pentru a te asigura că nu există un motiv serios la mijloc.

Horoscop 4 septembrie 2023. Gemeni

Gemenii muncesc din greu azi și nu au deloc o zi pe placul lor. Nimic nu merge așa cum sperai tu, astfel că ești din ce în ce mai irascibil cu toți cei din jurul tău, lucru care nu atrage decât certuri, conflicte și dispute ce îți vor strica și mai tare starea de spirit.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 4 septembrie 2023. Rac

Racii au probleme la locul de muncă cu superiorii. Este posibil să fii prins pe picior greșit chiar de către cei mai mari din companie, lucru ce îți poate aduce demisia pe loc. Ai mare grijă la acțiunile tale pe ziua de azi și evită să iei parte la discuții în contradictoriu sau să te contrazici, explicând că tu știi mai bine decât toți. Nu urmează o perioadă bună pe plan profesional.

Horoscop 4 septembrie 2023. Leu

Când o ușă se închide, alta se deschide! Acest proverb se potrivește de minune nativilor Lei azi, asta fiindcă tocmai au trecut printr-o despărțire la care nu se așteptau. Lucrurile pe plan amoros nu mai mergeau tocmai bine în ultima vreme, însă astrele ți-au pregătit un viitor frumos din acest punct de vedere. Petrecere o perioadă doar cu tine pentru a te înțelege mai bine!

Horoscop 4 septembrie 2023. Fecioară

Începi noua săptămână mai obosit decât te-ai fi așteptat, asta pentru că weekend-ul a fost plin de petreceri, iar tu ai fost pus pe distracție, așa că nu ai stat prea mult joc, ci ai cucerit ringul de dans. Totuși, deși nu ai o stare tocmai bună și vrei să te odihnești, o veste bună vine către tine și îți aduce zâmbetul pe buze.

Citește și: Bianca Drăgușanu nu mai prezintă emisiunea Detectorul de minciuni, de la Kanal D: „Nu mă surprinde, sunt singura care se bucură de această decizie'. Ce nemulțumuri a avut

Citește și: Al treilea deces în urma exploziilor de la Crevedia. Un bărbat rănit a murit la Spitalul Floreasca

Horoscop 4 septembrie 2023. Balanță

Azi este ziua pe care ai așteptat-o mult în ultima vreme. În sfârșit ai timp pentru tine și te poți relaxa pe cinste. Ai tot căutat câteva momente de liniște zilele trecute, însă agitația a fost prea mare, mai ales în weekend, astfel că acum este ziua ta norocoasă de care profiți la cote maxime. Pe plan amoros lucrurile merg la superlativ.

Horoscop 4 septembrie 2023. Scorpion

Scorpionii iau o decizie importantă astăzi. Ești pregătit să faci un pas important pentru a-ți atinge cel mai mare obiectiv de până acum. Faci schimbări în ceea ce ține de propria persoană, care o să-ți redea încrederea de altădată în tine. Ai parte de o perioadă încărcată cu lucruri frumoase, atât de pe plan amoros, cât și profesional.

Horoscop 4 septembrie 2023. Săgetător

Familia ta are nevoie de tine mai mult ca niciodată. Este momentul să nu mai stai în umbră și să te implici. Trebuie să expui toate problemele și să aveți o ședință de familie prin care să rezolvați tot ceea ce vă deranjează. În acest fel reacțiile acide vor rămâne în urmă. Astrele îți recomandă însă să îți păstrezi calmul.

Horoscop 4 septembrie 2023. Capricorn

Capricornii primesc o veste deloc plăcută din partea unui apropiat. Planurile îți sunt date peste cap și trebuie să te mobilizezi pentru a face lucrurile să meargă din nou bine. Pe plan amoros ai parte de mici conflicte cu persoana iubită, însă sunt unele trecătoare.

Horoscop 4 septembrie 2023. Vărsător

Dorul te copleșește și nu știi ce să mai faci pentru a lăsa trecutul în urmă. Încercă si te axezi pe relația din prezent, însă gândul îți zboară neîncetat la o fostă iubire, unde crezi că nu s-au terminat sentimentele, iar povestea voastră de dragoste s-a sfârșit brusc. Astrele îți recomandă să reflectezi asupra a ceea ce se întâmplă în viața ta și să iei o decizie.

Horoscop 4 septembrie 2023. Pești

Vești bune pentru pești. Este o săptămână frumoasă și productivă, mai ales pe plan financiar, deoarece astrele arată că norocul este cu ei peste tot, mai ales la final de săptămână. Totuși, începutul este unul promițător, așa că azi primești multe indicii care te vor duce către un real succes.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton