Horoscop 5 august 2024. Zi neagră pentru o zodie pe plan amoros

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 5 august 2024. Zi neagră pentru o zodie pe plan amoros, însă asta nu înseamnă că toți nativii vor traversa momente dificile pe plan amoros astăzi. Astrele au pregătit și numeroase vești bune, chiar acum la începutul săptămânii. Iată cine este norocosul zilei, care câștigă o sumă mare de bani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 5 august 2024. Berbec

După cum spune o vorbă din bătrâni, nu trebuie să ascunzi gunoiul sub preș. Spune lucrurilor pe nume și asumă-ți vorbele sau greșeala. Nu lua personal toate conversațiile de azi, ci acceptă că fiecarea are părere personale, iar cel mai important este să înveți câte ceva din fiecare experiență fiecăruia.

Horoscop 5 august 2024. Taur

Nu o duci deloc bine și ești la un pas să renunți la tot ceea ce ai clădit până acum. Trebuie să te relaxezi și să analizezi mai bine situația. Vei vedea că există o sumedenie de lucruri pozitive care se ascund în spatele acestor așa zise impedimente și găsești puterea să mergi mai departe.

Horoscop 5 august 2024. Gemeni

Veștile sunt triste încă de la primele ore ale dimineții! Astăzi vei ajuta o persoană foarte importantă din viața ta să treacă peste un mare impas. Sfătuiește-l cum știi tu mai bine și ai grijă să-i fie bine, fiindcă nu se știe când poți trece și tu prin așa ceva.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 5 august 2024. Rac

În timp ce pentru mulți ziua de luni este o povară, pentru tine este zi de planuri, și nu orice planuri. Comunicarea pe care o ai cu partenerul de viață este la cote maxime în această perioadă, astfel că vezi un moment oportun pentru numeroase planuri de viitor, poate chiar venirea pe lume a unui copil.

Horoscop 5 august 2024. Leu

Azi ai parte de o mare dezamăgire la care nu te așteptai niciodată! Un prieten foarte bun ți-a promis marea cu sarea, dar se pare că acum dă bir cu fugiții. Nu reacționa la nervi, ci ia totul ca pe o lecție de viață și mergi mai departe. Nimic nu este întâmplător în viață!

Horoscop 5 august 2024. Fecioară

Veștile bune nu se opresc pentru tine. Ești urmărit de noroc și ai toate motivele de bucurie. După lungi așteptări și zile pline de stres, a sosit momentul să culegi roadele muncii tale. O sumă mare de bani îți intră în conturi, pe neașteptate. Și pe plan amoros o duci foarte bine!

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie. La 38 de ani, are un trup perfect / S-a afișat în ipostaze tandre, cu soțul ei, în Capri

Citește și: Brigitte Pastramă s-a împăcat cu fiul ei, după mai multe scandaluri. Cum se înțelege cu Robert Sfăt acum și cum au ajuns la pace: „În momentul de față lucrează la…'

Horoscop 5 august 2024. Balanță

Începi săptămâna cu dreptul și nimeni nu-ți poate lua zâmbetul de pe buze și vibe-ul pozitiv. Emani energie în jurul tău și atragi atenția tuturor. Nici șefii nu pot trece pe lângă tine fără să observe implicarea și devotamentul, pe care le răsplătesc azi cu o primă generoasă ce stârnește invidia colegilor.

Horoscop 5 august 2024. Scorpion

Azi ai norocul scris în frunte! Totul merge la superlativ pentru tine azi, deși ai pornit ziua cu numeroase gânduri și mult stres. Nu ai de ce să îți faci griji, fiindcă astrele sunt în favoarea ta și ai doar motive de bucurie. Ține-o tot așa pe plan profesional și amoros!

Horoscop 5 august 2024. Săgetător

Traversezi un capitol nou de care te temi de mai multă vreme. Nu doreai să se ajungă aici, însă acum ești pusă în fața faptului împlinit și trebuie să te adaptezi. Se ivesc anumite conflicte, tocmai fiindcă starea ta este una irascibilă, dar vei avea o zi bună la final.

Horoscop 5 august 2024. Capricorn

Ești omul care găseşte întotdeauna stilul potrivit de a se apropia de oameni, subiectele comune de conversaţie cu oricine, chiar şi cu cei necunoscuţi, dar azi nu este ziua ta cea bună. Generezi conflicte peste conflicte și nimeni nu-ți poate intra în voie. Ai nevoie de o perioadă de relaxare, în care să îți pui ordine în gânduri.

Horoscop 5 august 2024. Vărsător

Zi neagră pe plan amoros! Nimic nu mai merge bine de la un timp între tine și partenerul tău, iar azi descoperi, de fapt, că mai există și a treia persoană în căsnicia voastră. Ești distrusă de durere și vrei să reacționezi, însă cel mai bine este să te calmezi și să iei lucrurile cu calm.

Horoscop 5 august 2024. Pești

Evoluția își spune cuvântul astăzi! A venit vremea să-ți iei viața în mâini și să începi o afacere pe cont propriu. Știi ce faci și ai un as în mânecă, însă nu te aștepta la câștiguri peste noapte. O să ai parte de mari bucurii, dar trebuie să aștepți și să muncești din greu!

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton