Horoscop 5 decembrie 2023. Momente dificile în dragoste pentru mai multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 5 decembrie 2023. Se apropie vertiginos finalul de an și se pare că toți nativii vor să-și încheie socotelile cu 2023 pe repede înainte. E agitație mare în special pe plan amoros, unde mai multe zodii au parte de provocări. E o perioadă a deciziilor importante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 decembrie 2023. Berbec

Ai început săptămâna cu dreptul, însă azi vei avea parte de o surpriză cam neplăcută la job, unde un coleg va încerca să scape dintr-o situație dând vina pe tine… Din fericire, compensezi pe celalalte planuri, inclusiv în dragoste, iar spre seară vei avea parte de momente romantice cum n-am mai trăit de mult.

Horoscop 5 decembrie 2023. Taur

Șefii parcă te presează mai mult ca niciodată, dar la tine așa e mereu la final de an… din păcate, nici viața personală nu e așa cum visai, iar în relația de cuplu ai multe de pus la punct. Jumătatea ta te va provoca azi la o discuție și va trebui să iei o decizie care vă privește pe amândoi, deși nu-ți prea dorești asta.

Horoscop 5 decembrie 2023. Gemeni

Azi ai nevoie mai mult ca niciodată de liniște și de relaxare, pentru că stresul și oboseala te-au învins. Drept urmare, îți vei surprinde și colegii, și superiorii, dar și prietenii sau partenerul de viață afișând un comportament pe care nu l-au mai văzut la tine. În sfârșit, te vei pune pe primul loc, așa cum și trebuie!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 5 decembrie 2023. Rac

Nu prea ai chef de muncă azi, fiindcă te gândești cu emoție la ziua de mâine… Vine Moș Nicolae și cum tu ești un copil mare și adori sărbătorile, ai pregătit o surpriză grozavă pentru toți cei dragi. O surpriză o să ai și tu din partea partenerului… Dacă nu v-ați luat încă, sunt șanse mari să primești inelul!

Horoscop 5 decembrie 2023. Leu

Ai foarte multe restanțe la job, dar și în ceea ce privește cumpărăturile pentru casă. Te vor presa și șefii, dar și familia. În cele din urmă, vei dezerta și veiieși cu prietenii la o cafea și un cocktail. Seara, acasă, va trebui să dai însă explicații și s-ar putea să intri în conflict cu partenerul de viață.

Horoscop 5 decembrie 2023. Fecioară

Ai noroc astăzi pe toate planurile, dar în special la bani. Nu doar că vei câștiga, dar vei și investi banii cu cap. Așadar, dacă ai de gând să-ți iei casă sau mașină, azi e o zi potrivită pentru tranzacții și semnări de acte. Spre seară, te va surprinde vizita unui prieten care te va invita la el de sărbători.

Horoscop 5 decembrie 2023. Balanță

E posibil ca azi șefii să-ți facă un cadou, în avanpremieră, de Moș Nicolae și să primești postul la care visai de mult. Desigur, va veni nu doar cu bani mai mulți, ci și cu responsabilități mai mari. Asta nu te sperie, ba dimpotrivă, însă te sperie reacția partenerului de viață, care și-așa spune că te-ai căsătorit cu jobul!

Horoscop 5 decembrie 2023. Scorpion

Te duci la muncă doar ca să faci act de prezență, pentru că gândul tău e doar la apropiatele petreceri de sărbători și la… noua idilă. De la o vreme, inima-ți bate mai tare și simți fluturi în stomac, iar asta te bucură. Probleme vor apărea doar dacă ești deja într-o relație de cuplu, pentru că jumătatea ta va afla!

Horoscop 5 decembrie 2023. Săgetător

Gradul de oboseală în care ai ajuns să te complaci nu mai poate fi contorizat, așa că partenerul tău te va lua practic pe sus și te va obliga să-ți iei vacanță în această perioadă, mai ales că în decembrie e și ziua ta. Mai mult, Moș nicolae își va face o surpriză de proporții, așa că trebuie să-ți pregătești bagajele.

Horoscop 5 decembrie 2023. Capricorn

Vei reuși să te fofilezi azi de la muncă, iar colegii nu te vor da de gol… pentru că vor ieși cu tine la distracție chiar în timpul programului. Acesta va fi cadoul de Moș Nicolae, pentru că anul ăsta nu prea se anunță prime. Acasă s-ar putea să ai o discuție cu partenerul, care te cam gelozește de la o vreme.

Horoscop 5 decembrie 2023. Vărsător

Ca niciodată, cu aproape trei săptămâni înainte de Crăciun și în prag de Moș Nicolae tu nu ai planurile făcute. Din fericire, îți va sări în ajutor un prieten vechi, așa că până la sfârșitul zilei s-ar putea să ai și rezervările pentru vacanță făcute. Spre seară, te așteaptă o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Horoscop 5 decembrie 2023. Pești

Nu e cea mai bună zi pentru tine. Azi te cerți cu colegii, posibil și cu șefii, iar asta deoarece ai probleme de cuplu care te frământă. A venit momentul să porți o discuție serioasă cu partenerul tău de viață. Nu e exclus să aveți nevoie de o pauză pentru a vă pune prioritățile și sentimentele în ordine. Îți merge bine, în sompensație, pe plan financiar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton