Horoscop 5 februarie 2022. Zodia care-și recucerește persoana iubită

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 5 februarie 2022. Se anunță o zi destul de plină pentru majoritatea zodiilor. Unele sunt puse pe fapte mari și vor începe noi proiecte importante. Altele vor trage lozul cel norocos în iubire și vor reuși să-și recucerească persoana iubită. Unii dintre nativi ar trebui să fie mult mai atenți la sănătate, să se odihnească mai mult și să mănânce mai sănătos. Iată cum vor sta zodiile pe 5 februarie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 februarie 2022. Berbec

Berbecii simt nevoia de a-și pune ordine în gânduri. Din fericire, timpul este de partea lor. Vor reuși să-și termine toată treaba încă din primele ore ale zilei, deși lista este una destul de lungă. Plimbările în aer liber îi vor ajuta să se destindă și să-și găsească răspunsuri la întrebări. Va fi o zi destinată cunoașterii de sine și simt nevoia să stea mai mult singuri.

Horoscop 5 februarie 2022. Taur

Taurii nu-și iau „la revedere' de la muncă nici în prima zi de weekend. Nativii din această zodie lucrează de zor la un proiect pe care l-au început în urmă cu câteva zile. Ei bine, nu trebuie să-și facă griji, pentru că eforturile le vor fi răsplătite. Dacă vor face lucrurile cum trebuie, rezultatele vor fi unele pe măsura așteptărilor. E posibil să se trezească în viitorul apropiat cu sume mari în conturi sau să primească o promovare neașteptată.

Horoscop 5 februarie 2022. Gemeni

Gemenii sunt puși pe fapte mari. Dacă până acum au ezitat să preia „frâiele', acum sunt deciși că e timpul să nu mai stea în umbra altora. E de bun augur să lase deoparte colaborările și să se orienteze către proiectele individuale, cel puțin o perioadă. E posibil ca cineva să îi remarce imediate pentru abilitățile lor deosebite. Au nevoie doar de puțin mai mult curaj.

Horoscop 5 februarie 2022. Rac

Racii își vor mări grupul de prieteni. După o perioadă în care au stat mai mult „închiși în propria lor carapace', acești nativi sunt mai sociabili ca oricând și simt nevoia de comunicare. Vor petrece un weekend de vis alături de amici, iar asta le va încărca bateriile. Nu e exclusă varianta de a pleca împreună într-o mini-vacanță la munte sau să dea o mică petrecere cu cei mai apropiați.

Horoscop 5 februarie 2022. Leu

Leii s-au cam neglijat în ultima perioadă. Fie au fost prea ocupați cu munca și au stat ore suplimentare peste program, fie nu au dormit și nu au mâncat cum trebuie. E timpul să fie mai atenți la sănătatea, dacă nu vor să aibă probleme pe viitor. În special, aceștia ar trebui să aibă mai mare grijă la alimentație și să realizeze că excesele nu le fac bine. De asemenea, ar trebui să fie și mai economi, pentru că se pot trezi fără bani în portofel, dacă nu sunt chizbuiți.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodii care nu vor înșela niciodată

Citește și: Ce îl deranjează la tine, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 5 februarie 2022. Fecioară

Fecioarele nu au fost tocmai în apele lor în ultima perioadă. S-au confruntat cu diferite stări de anxietate și au stat mai mult singure. Acești nativi ar trebui să realizeze că ar fi mult mai bine dacă s-ar deschide în fața unui prieten. De asemenea, e chiar indicat să apeleze și la ajutor specializat, dacă simt nevoia, fără nicio reținere. Astfel, vor conștientiza că problemele lor nu sunt chiar atât de mari pe cât credeau și că există soluții pentru orice.

Horoscop 5 februarie 2022. Balanță

Balanțele trebuie să deschidă mai bine ochii la ce îi înconjoară. Dacă nu sunt atenți și își oferă încredera cui nu trebuie, e posibil ca acești nativi să fie dezamăgiți. Cei din jur ar putea avea unele intenții ascunse, nu tocmai bune, chiar dacă aparențele arată cu totul altceva. Astfel, înainte de a lua o decizie importantă, Balanțele ar trebui să cântărească foarte bine lucrurile înainte.

Horoscop 5 februarie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de un weekend perfect. Chiar dacă au doar două zile libere, iar în mod normal nu li se par a fi suficiente, de această dată au timp să se relaxeze suficient. Vor petrece clipe minunate alături de familie sau de persoana iubită. E posibil să organizeze chiar o mică excursie, în natură, loc în care vor desfășura diferite activități de grup. Acest lucru le aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 5 februarie 2022. Săgetător

Este o zi a schimbărilor cruciale pentru Săgetători. Acești nativi vor trebui să ia unele hotărâri importante, încă de la primele ore ale zilei. Ar trebuie însă să fie foarte precauți, pentru că răspunsul oferit acum ar putea avea mare greutate în viitorul lor apropiat. În cazul în care apar evenimente neprevăzute, s-ar putea sfătui cu cel mai bun prieten.

Horoscop 5 februarie 2022. Capricorn

Capricornii au mare noroc în dragoste în acest weekend. Dacă își vor alege bine pașii și vor acționa cum trebuie, fără grabă, e posibil să-și recucerească persoana iubită. De asemenea, unii nativi ai acestei zodii ar putea întâlni o persoană nouă, atunci când se așteptau cel mai puțin. Tot ce trebuie să facă este să-și deschidă sufletul și să-și exploateze calitățile. Vor fi surprinși de cât de repede se pot îndrăgosti, după o lungă perioadă.

Horoscop 5 februarie 2022. Vărsător

Vărsătorii riscă să se certe cu prietenii sau cu un membru al familiei. Vor fi destul de „rigizi' în gândire și cred că doar ei au dreptate. Acest lucru i-ar putea deranja pe ceilalți, iar asta poate conduce rapid la o ceartă. Dacă nu vor ca lucrurile să escadaleze în rău, ar trebui să fie mai înțelegători și mai flexibili. Nu ar fi rău dacă ar mai asculta și sfaturile celorlalți din când în când.

Horoscop 5 februarie 2022. Pești

Asemeni Săgetătorilor, și în viața Peștilor vor avea loc astăzi niște schimbări semnificative. E posibil ca unii nativi să se apuce serios de sport și să își modifice alimentația, pentru că își doresc să slăbească. Alții își vor descoperi noi pasiuni. Vor afla astfel că sunt firi foarte pricepute și istețe. Vor prinde lucrurile „din mers'.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton