Horoscop 5 iunie 2024. Două zodii ies din relații toxice

 Oana Pantazi
.

Horoscop 5 iunie 2024. Este o zi plină de evenimente, atât pe plan profesional, cât și personal. Mai multe zodii vor avea parte de unele clarificări în viața sentimentală, iar unii nativi vor reuși chiar să stopeze niște relații care nu mai funcționau de mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Horoscop 5 iunie 2024. Berbec

Începi ziua în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară. Dacă pe plan profesional îți merge bine, nu același lucru se întâmplă și în viața de cuplu. Partenerul tău va iniția o discuție menită să rezolve o situație dificilă care s-a instalat de prea mult timp între voi… doar că tu nu ești gata să-ți asumi vreo vină.

Horoscop 5 iunie 2024. Taur

Azi e favorizată comunicarea, așadar vei reuși tot ce îți propui pe plan profesional, inclusiv să-ți convingi superiorii că a venit momentul să avansezi pe scara ierarhică. Îți merge bine și în viața de cuplu, însă nu stai la fel de bine pe plan material, unde vor apărea niște situații total neașteptate.

Horoscop 5 iunie 2024. Gemeni

Nici nu vei simți când va trece ziua de muncă, iar asta deoarece problemele de cuplu nu te lasă se te gândești la nimic altceva. Din dorința de a face lucrurile să meargă și de a nu-ți destrăma familia, te-ai complăcut, cel mai probabil, într-o relație toxică. Azi însă, vei pune piciorul în prag!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 5 iunie 2024. Rac

Mare atenție cu cine și mai ales cum interacționezi azi la job, pentru că un coleg, la care nici nu te gândești, va încerca să-și ascundă greșelile dând vina pe tine! Dorința de a-i ajuta mereu pe cei din jur s-ar putea întoarce împotriva ta. În compensație, astrele te favorizează pe plan sentimental.

Horoscop 5 iunie 2024. Leu

Farmecul personal te va ajuta azi pe toate planurile și vei reuși să-ți impui opiniile fără niciun efort. Astrele te sfătuiesc să profiți de asta în special pe plan sentimental, mai ales dacă nu ai încă pe cineva. Fă-ți curaj și abordează persoana la care visezi de mult, s-ar putea să te surprindă plăcut reacția ei!

Horoscop 5 iunie 2024. Fecioară

Ai foarte mult de lucru azi și te deranjează lipsa de empatie a celor din jur, care par să nu aibă pic de înțelegere pentru eforturile depuse de tine. Asta te va încărca negativ și vei duce această stare și acasă, unde vei reuși să te răzbuni pe cei nevinovați. Abia spre seară se vor liniști spiritele și te vei concilia cu partenerul.

Horoscop 5 iunie 2024. Balanță

Nu ai niciun chef de muncă azi și abia e jumătatea săptămânii de lucru! Îți e gândul numai la vacanță, la mare și la idila care a debutat recent. Încearcă să te concentrezi, mai ales dacă lucrezi cu cifre, fiindcă asta te va costa în final! Spre finele programului, un telefon neașteptat îți va schimba în bine starea de spirit.

Horoscop 5 iunie 2024. Scorpion

Ziua ta va fi plină de evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, și nu vei putea să eviți nimic. Va trebui să dai dovadă de asumare și să înveți să-ți accepți și greșelile dacă e cazul. Îți merge bine însă pe plan material, iar faptul că ai mai mulți bani în conturi ca de obicei te liniștește oarecum.

Horoscop 5 iunie 2024. Săgetător

Azi te va urmări pe tot parcursul zilei sentimentul de vinovăție… Nu e vorba despre job, unde lucrurile merg bine, ci despre relația de cuplu. Te simți atrasă de o persoană din anturaj și. chiar dacă gândul că-ți rănești partenerul te doare, pur și simplu e mai presus de voința ta tot ce ți se întâmplă…

Horoscop 5 iunie 2024. Capricorn

Ai lăsat prea mult de la tine, pe toate planurile, doar ca să fie bine, dar azi ți se va umple paharul și vei spune stop! Șefii tăi vor afla în sfârșit ce te nemulțumește, la fel și partenerul de viață, așa că, în cele din urmă, indiferent de deznodământ, tu vei avea de câștigat pe termen lung.

Horoscop 5 iunie 2024. Vărsător

Sarcinile de serviciu te-au copleșit și îți vei exprima frustrarea fără rezerve de această dată. Puțină diplomație nu ți-ar strica, pentru că vei reuși să te cerți chiar și cu persoane care n-au nicio vină. Partenerul de viață te susține din plin și chiar te va ajuta să-ți trimiți CV-uri la alte firme.

Horoscop 5 iunie 2024. Pești

E posibil ca azi să iei o decizie pe nepusă masă privind locul de muncă, de care te-ai cam plictisit. Nu renunța însă la job înainte de a avea siguranța că ai unde să lucrezi dacă-ți dai demisia. De aceeași vehemență vei da și în privința vieții de cuplu – azi îi vei impune partenerului noi reguli, pentru că vrei ca relația să meargă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton