Horoscop 5 mai 2023. Zodiile cele mai afectate de eclipsa de Lună

 Ifrim Georgiana
.

Eclipsa de lună va produce schimbări semnificative în viața unor nativi. Pentru unele zodii, fenomenul va fi echivalentul unor noi începuturi, în timp ce pentru altele, va însemna emoții puternice, stres și frica de eșec. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 mai 2023. Berbec

La sfârșit de săptămână, Berbecii trăiesc sentimente amestecate și sunt nesiguri cu privire la persoana iubită. Acesta poate fi un efect al eclipsei de lună, de aceea astrologii vă îndeamnă să nu luați decizii majore în zilele care urmează. Lucrurile își vor reveni pe traiectoria normală.

Horoscop 5 mai 2023. Taur

Taurii trebuie să-și asume mai multe responsabilități astăzi. Nativii s-ar putea simți copleșițți de volumul de muncă, dar și de unele solicitări din partea familiei sau a persoanei iubite. Aveți ocazia să vă reîncărcați bateriile în weekend, așa că nu vă aglomerați agenda.

Horoscop 5 mai 2023. Gemeni

Astăzi, Gemenii au parte de conflicte cu persoana iubită. Unele frustrări mai vechi s-ar putea să iasă la suprafață și să provoace tensiuni în relația de cuplu. Astrologii vă îndeamnă să acționați cu calm și să priviți lucrurile și din pielea celeilalte persoane. S-ar putea să aveți o perspectivă nouă asupra modului în care decurge relația.

Horoscop 5 mai 2023. Rac

Racii sunt afectați de Luna Plina și ar putea să simtă mult stres la locul de muncă. Încă de la începutul zilei, nativii vor avea planurile date peste cap și sunt puși în situația de a găsi soluții rapid. Nu exasperați și gândiți lucrurile în ansamblu!

Citește și: Cine este Garry Cozma, semifinalist Românii au Talent 2023. A divorțat de fosta soție și s-a luptat cu depresia

Citește și: Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul de Comunicare și cine a fost eliminat din competiție

Horoscop 5 mai 2023. Leu

Leii sunt puși în fața unor mari oportunități financiare. Este o zi norocoasă pentru acești nativi, căci sunt pe cale să atingă un apogeu în carieră. Lucrurile bune se întâmplă când vă așteptați mai puțin!

Horoscop 5 mai 2023. Fecioară

Fecioarele traversează o zi stresantă și s-ar putea să fie implicată în conflicte la locul de muncă sau în familie. Unele discuții s-ar putea să vă provoace dezamăgire, însă astrologii vă sfătuiesc să reveniți asupra aspectelor pe care nu le-ați înțeles în totalitate. O a doua părere vă poate fi de folos.

Horoscop 5 mai 2023. Balanță

Balanțele simt că au ajuns la capătul puterilor în ceea ce privesc relațiile profesionale sau cele personale. Neînțelegerile vor caracteriza din plin această zi, însă încercați să păstrați o atitudine calmă și să fiți deschis la prorpunerile celorlalți.

Horoscop 5 mai 2023. Scorpion

Se anunță o zi plină de iubire pentru Scorpioni. Nativii simt fluturi în stomac și sunt nerăbdători să aibă o întâlnire cu o persoană specială din viața lor. Ghidați-vă după inimă și nu vă reprimați sentimentele puternice.

Horoscop 5 mai 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte de noi începuturi. Nativii sunt gata să se descopere în alte ipostaze și să dea șansa unei noi povești de dragoste. Chiar și în sfera profesională, aceștia ar putea avansa în funcție sau ar putea primi oferte mult mai avantajoase.

Horoscop 5 mai 2023. Capricorn

Capricornii fac pace cu o persoană din trecutul lor. Poate fi vorba despre un fost partener amoros sau despre un prieten, însă cert este că sunteți pregătit să vă acceptați greșelile și să remediați relațiile.

Horoscop 5 mai 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt plini de energie și au multe planuri pe care vor să le îndeplinească. Astrologii vă îndeamnă să nu vă grăbiți în a lua decizii și să evitați investițiile importante în următoarea perioadă.

Horoscop 5 mai 2023. Pești

Peștii visează la un concediu binemeritat. Poate că ultima perioadă a fost solicitantă din toate punctele de vedere, de aceea ar fi recomandat să vă luați câteva zile libere. Reflectați asupra modului în care vă afectează locul de muncă sua relația cu o persoană apropiată.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton