Horoscop 5 martie 2024. Este zi neagră pentru o zodie: ghinion, supărări și dezamăgiri

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 5 martie 2024. Este zi neagră pentru o zodie: ghinion, supărări și dezamăgiri, însă ceea ce este mai bun urmează să vină. Astrele nu au pregătit doar zile triste și vești neplăcute, astfel că o parte dintre nativi chiar vor da lovitura astăzi, mai ales pe plan profesional!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 martie 2024. Berbec

Berbecii nu sunt în cele mai bune toane azi. Nimic nu merge conform planului astăzi și simți că lucrurile îți scapă de sub control. Nu reușești să pui totul la punct, lucru care te frustrează și îți aduce o stare de nervozitate.

Horoscop 5 martie 2024. Taur

Taurii au motive de ceartă cu persoane apropiate azi. Se întâmplă lucruri la care nici nu te-ai așteptat vreodată, așa că nu știi cum să reacționezi pentru a nu se ajunge la conflicte și la relații deloc plăcute. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul!

Horoscop 5 martie 2024. Gemeni

Veștile bune te iau prin surprindere la locul de muncă. Superiorii observă determinarea și implicarea ta, astfel că ești răsplătit. Nu, nu doar cu o primă, ci chiar o avansare și o mărire salarială, care îți aduce zâmbetul pe buze și alungă o serie de griji financiare.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 5 martie 2024. Rac

Este o zi neagră pentru tine. Totul merge pe dos încă de la primele ore ale dimineții. Pierzi o sumă importantă de bani și ești la doar un pas de a fi concediat, după mai multe conflicte la locul de muncă. Nici pe plan personal și amoros nu ai parte de o alinare, ci din contră, lucrurile nu merg deloc bine azi.

Horoscop 5 martie 2024. Leu

Suferi din dragoste! Nu ești deloc într-o stare bună de câteva zile, însă încerci să ascunzi stările pe care le ai de cei dragi ție. Te izolezi și nu vrei să auzi de nimeni și nimic, însă apropiații își dau seama de ceea ce se întâmplă. Încearcă să vorbești cu cineva și să te descarci de probleme!

Horoscop 5 martie 2024. Fecioară

Atragi banii ca un magnet. Ce-i drept, o situația financiară bună este mai mult decât binevenită în această perioadă din viața ta. Ai o serie de cheltuieli pentru un eveniment important care se apropie cu pași repezi, astfel că orice sumă în plus îți aduce zâmbetul pe buze.

Citește și: Loredana Chivu, lăsată fără bunuri de 125 de mii de euro de fostul iubit, Dani Leș. Astăzi, executorii judecătorești i-au spart ușa casei cu bormașina

Citește și: Richard Lewis a murit la 76 de ani, în urma unui atac de cord. Actorul fusese diagnosticat cu Parkinson anul trecut

Horoscop 5 martie 2024. Balanță

Îți descoperi o pasiune despre care nu știai și o pui în aplicare. Ba mai mult decât atât, ceea ce faci îți place foarte mult. Aprofundezi și investești în propria persoană. Totuși, tot azi primești și o veste bună, legată de o posibilă afacere!

Horoscop 5 martie 2024. Scorpion

Azi, astrele te ajută pe toate planurile, așa că ar fi bine să-ți pui în practică proiectele și să nu lași oportunitățile să dispară, chiar dacă unele dintre ele te sperie și te fac să ieși din zona ta de confort. Relația de cuplu merge foarte bine, din fericire.

Horoscop 5 martie 2024. Săgetător

Până acum, ai reușit să ocolești cu succes problemele de la job și să nu te implici în diversele „bisericuțe', dar azi se vor alia toți împotriva ta, și asta doar pentru că șefii te apreciază. Nu le da satisfacție și nu intra în conflict cu nimeni, fiindcă totul se întoarce.

Horoscop 5 martie 2024. Capricorn

Ai traversat o perioadă dificilă, astfel că încerci să profiți de liniștea care s-a așternut în viața ta acum. Eviți conflictele, certurile sau discuțiile care pot aduce tensiuni. Lași de la tine și totodată ai învățat că tăcerea și indiferența merg foarte bine atunci când sunt puse în aplicare.

Horoscop 5 martie 2024. Vărsător

Încerci zi de zi să cauți motive pentru care merită să mai rămâi în relația în care ești acum, însă totul pare în zadar. Nu te simți deloc împlinit și nici fericit, astfel că vrei să faci o schimbare, până nu este prea târziu. AI grijă însă la deciziile radicale pe care le iei!

Horoscop 5 martie 2024. Pești

Ești împlinit sufletește, iar acest aspect este foarte important pentru tine. Nu duci grija banilor și nici a altor probleme, astfel că te gândești deja unde vei pleca în concediu vara aceasta. Faci planuri cu persoana iubită și poate chiar vă decideți într-un final.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton