Horoscop 5 noiembrie 2023. Zodiile care au probleme în relația de cuplu

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Două zodii primesc vești bune pe plan personal, însă asta nu înseamnă că restul nativilor o duc rău astăzi. Într-adevăr, astrele vin la pachet și cu o serie de lucruri mai puțin plăcute, însă vibrația zilei este una pozitiv și încărcată cu detalii frumoase, menită să aducă zâmbetul pe buze tuturor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 noiembrie 2023. Berbec

Berbecii încep ziua cu dreptul fiindcă tocmai sunt surprinși de un apel de la o persoană dragă. Ce-i drept, fiindcă ați luat-o pe drumuri diferite, comunicarea a devenit din ce în ce mai slăbită. Totuși, dorul, trecutul împreună și numeroase lucruri prin care ați trecut vă aduc mereu împreună. Poate chiar plănuiți o vacanță sau o întâlnire în viitorul apropiat.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Taur

Taurii sunt nemulțumiți de propria lor persoană. Ai multe de remediat și lucrat când vine vorba despre sinele interior, cât și iubirea de sine. Atunci când nu ești împăcat cu tine, crezi că toți cei din jur au o problemă, fără a vedea că, de fapt, tu trebuie să faci schimbări. Vorbește cu un specialist despre aceste lucruri și ascultă îndrumările lui în acest sens.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Gemeni

Gemenii sunt pe un drum din ce în ce mai bun. Ultimele decizii din viața ta te-au plasat chiar acolo unde ți-ai dorit să ajungă. Ai parte de un job bun, bine plătit, iar totodată și pe plan personal ești împlinit. Totuși, întâmpini probleme la capitolul dragoste, chiar din lipsa de încredere și dezamăgirile din trecut.

Citește și: Horoscop 3 noiembrie 2023. Probleme la locul de muncă pentru mai multe zodii

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 5 noiembrie 2023. Rac

Azi ai timp pentru tine, astfel că îți descoperi o pasiune despre care nu știai. Fiindcă nimic nu este întâmplător în viață, este momentul să fructifici ceea ce ai descoperit și să pui în aplicare acest talent. Nu se știe unde poți ajunge, iar mai târziu sigur o să ne mulțumești. Nu ai nimic de pierdut în încercarea de lucruri noi.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Leu

Leii nu o duc deloc bine pe plan amoros. Deși ai tot încercat și încă lupți pentru o relație frumoasă, așa cum vezi în filme și cum îți dorești de ani buni, se pare că partenerul tău nu are aceleași intenții. Se vede că lucrurile nu se îndreaptă spre un final fericit, astfel că este momentul să nu te mai minți și să iei o decizie înțeleaptă.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Fecioară

Ai traversat o perioadă mai dificilă pe partea emoțională, asta fiindcă consideră că nu ești suficient de bun în ceea ce faci. Aceasta nu este însă soluția. Critica nu te ajută, ci doar gândirea rațională și o serie de decizii cu impact asupra. Vestea bună este încă că o să ai parte de un câștig neașteptat care o să-ți aducă zâmbetul pe buze!

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Citește și: Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările…'

Horoscop 5 noiembrie 2023. Balanță

Simți nevoia să te relaxezi după perioada aglomerată pe care ai traversat-o, astfel că azi este despre tine. Te pui pe primul loc și alegi să îți dedici timp doar ție și celor dragi. Nu vrei să mai faci compromisuri pentru nimeni și să te lași deoparte de dragul altora, astfel că faci o serie de schimbări importante.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Scorpion

Scorpionii traversează o perioadă frumoasă! În sfârșit îți vezi visul devenit realitate și ai doar motive de bucurie în acest sens. Lucrurile se vor așeza așa cum îți dorești, iar astrele îți recomandă să nu te mai stresezi atât de mult. Pe plan amoros totul este la superlativ, însă la locul de muncă mai întâmpini unele dificultăți.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Săgetător

Aveți ocazia să vă conectați cu oameni noi astăzi, ceea ce vă poate aduce oportunități interesante. Fiți deschiși la comunicare și sărbătoriți aceste conexiuni, fiindcă se pot realiza relații extrem de frumoase și benefice.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Capricorn

Azi aveți ocazia să vă conectați cu prietenii și să petreceți timp de calitate împreună. Socializați și bucurați-vă de compania celor drag, fiindcă astfel de momente sunt extrem de prețioase și din ce în ce mai rare. Totuși, aveți grijă cui îi povestești viața ta!

Horoscop 5 noiembrie 2023. Vărsător

Nu o duci deloc bine pe plan amoros, astfel că trebuie să iei o decizie înțeleaptă și să te asiguri că renunți la un lucru care îți face rău. Ești în dubii de mai mult timp, însă ai continuat să te complaci în situația. Acum este momentul să spui lucrurilor pe nume.

Horoscop 5 noiembrie 2023. Pești

Primești o veste bună din partea unei persoane cu care nu ai mai luat legătura de mult timp. Este vorba despre un eveniment fericit, care o să-ți aducă zâmbetul pe buze și o să te facă să te simți mai bine.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton