Horoscop 6 aprilie 2022. Probleme în cuplu pentru multe zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 6 aprilie 2022. Azi, astrele le dau de lucru multor nativi, în special pe plan sentimental. Dacă latura profesională și cea financiară nu creează prea multe probleme, partea amoroasă le va da de furcă celor mai mulți. Vine nota de plată pentru cei care și-au neglijat partenerii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 6 aprilie 2022. Berbec

Azi ai o energie debordantă și te vei bucura de succes pe plan profesional. Ideile tale vor fi apreciate, dar nu e exclus să-ți faci dușmani printre colegi tocmai din acest motiv. Latura materială e destul de bine aspectată, însă nu și cea amoroasă… Ai probleme de cuplu nerezolvate!

Horoscop 6 aprilie 2022. Taur

Absolut întâmplător, azi vei afla niște lucruri care te vor deranja și nu e exclus să închei o relație profesională, dar și personală veche. Vei compensa însă pe plan personal, mai ales că îți vor intra niște bani în cont, în mod total neașteptat. Cheltuiește-i cu… zgârcenie!

Horoscop 6 aprilie 2022. Gemeni

Dacă la job vei reuși să te strecori fără să intri prea mult în atenția șefilor, nu te vei bucura de același lucru și acasă. Relația cu partenerul este tensionată, iar reproșurile vor veni din ambele părți. La fel și crizele de gelozie, dar ăsta nu e semn de prea multă iubire, ci de neîncredere!

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Horoscop 6 aprilie 2022. Rac

În ceea ce te privește, una caldă, una rece! La job ești bine văzută de superiori, în special azi, și ai putea primi chiar un proiect nou… Veste nu îl va bucura însă deloc pe partenerul tău de viață, care de ceva vreme îți reproșează că îl neglijezi din cauza serviciului.

Horoscop 6 aprilie 2022. Leu

Din punct de vedere profesional ești pe val și ai mari șanse să beneficiezi curând de o mărire de salariu. Te doare însă că viața ta personală e cam pustie și chiar de azi vei face ceva în sensul ăsta. Nu e exclus ca seara să te prindă în oraș, cu prietenii, așa, în mijlocul săptămânii.

Horoscop 6 aprilie 2022. Fecioară

Munca imensă pe care ai depus-o în ultimul timp își va arăta în sfârșit roadele. E foarte posibil ca azi să primești o mărire de salariu sau chiar un post mai înalt în ierarhie și mai bine plătit. Nici pe plan personal nu stai rău, iar relația cu partenerul a devenit mult mai relaxată.

Horoscop 6 aprilie 2022. Balanță

Azi, astrele te favorizează din toate punctele de vedere. Profesional te vei bucura de apreciere și recunoaștere, iar latura financiară e și ea bine aspectată. Profită și de relaxarea pe care o primești pe plan personal – viața de cuplu trece la un alt nivel, iar familia ta s-ar putea mări.

Horoscop 6 aprilie. Scorpion

Schimbările de orice natură din viața ta sunt favorizate azi, așadar dă dovadă de curaj și acționează! La job spune-ți păsurile și impune-ți punctul de vedere, iar în viața personală învață să lași mai puțin de la tine. Chiar dacă vei produce un mic cutremur în viața de cuplu, nu-ți mai menaja partenerul!

Horoscop 6 aprilie 2022. Săgetător

După multă vreme, azi pentru tine nu va mai prima jobul! Simți nevoia să trăiești din plin și să nu-ți mai irosești tinerețea la serviciu. Vei începe prin a-ți invita partenerul în oraș sau poate acasă, la o cină romantică, și vei încheia cu planuri de vacanță în doi, într-o locație exotică.

Horoscop 6 aprilie 2022. Capricorn

Ai parte de o zi fructuoasă la serviciu, însă, spre finele programului, te vor copleși telefoanele de acasă. Ai probleme în familie, iar partenerul tău nu mai are răbadare să ți le împărtășească. Vei avea nevoie de multă diplomație și de răbdare ca să treci peste ziua de azi.

Horoscop 6 aprilie 2022. Vărsător

Îți merge bine aproape pe toate planurile astăzi, însă tot vei reuși să-ți încurci viața… cu problemele altora. Cineva din familie îți va cere un sfat și, probabil, și niște bani, iar asta, într-un final, îți va crea probleme acasă, cu partenerul. Încearcă să nu-i ascunzi adevărul!

Horoscop 6 aprilie. Pești

Succesul profesional îți bate la ușă, totul e să lași modestia la o parte și să îți vinzi marfa așa cum se cuvine. Nu ezita să ceri un salariu mai mare, chiar îl meriți! Azi îți merge bine și pe plan amoros, unde s-ar putea să ai parte de o surpriză de zile mari, mai ales dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton