Horoscop 6 iulie 2022. Zodia Leu are probleme cu banii

 Laciu Andreea
.

Horoscop 6 iulie 2022. Află chiar acum care sunt zodiile care au parte de noroc pe toate planurile în această zi. Astrele sunt de partea lor și se bucură de protecția divină. Însă, alți nativi nu sunt la fel de norocoși. Cine sunt cei urmăriți de ghinion miercuri?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Berbec

Cei din jurul tău încearcă să îți impună opiniile lor personale, dar tu trebuie să asculți doar de instinctul tău. Ai avut parte de o perioadă îndelungată în care ai trăit doar pentru alții, iar acum este nevoie să pui piciorul în prag și să ții cont doar de propriile tale dorințe.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Taur

Experimentezi lucruri noi alături de partenerul de viață sau de persoane cunoscute recent. Îți redescoperi pasiunea din dormitor și afli detalii picante despre preferințele celui de lângă tine. Ți se pare că ai fost prea multă vreme victimă a prejudecăților sociale și acum trăiești totul la intensitate maximă.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Gemeni

Există riscul să apară niște probleme de sănătate, provocate de temperaturile extreme din această perioadă. Amâni niște analize medicale de ceva vreme pentru că îți este teamă de rezultate, așa că dai vina pe cheltuielile pe care nu ți le permiți.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Rac

Este o zi în care ești ghidat de speranță, cu toate că ai mult de muncă. Eforturile tale vor fi răsplătite în perioada următoare, iar din câștigurile tale folosești o parte ca să îi ajuți pe cei din familie. Treci mai ușor peste un eveniment dureros cu ajutorul oamenilor care te iubesc enorm.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Leu

Din păcate, astrele nu sunt deloc de partea ta pe plan financiar. Toate planurile pe care ți le făcusei în această perioadă pentru niște bani pe care urma să îi încasezi s-au năruit. Este o perioadă dificilă, dar totul se va ameliora spre finalul lunii iulie.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Fecioară

Te simți mult mai puternic după ce ai luat taurul de coarne și ai preluat controlul asupra vieții tale. Te-ai îndepărtat de persoanele toxice și ți-a recâștigat independența din toate punctele de vedere. Urmează să pui țara la cale alături de un partener de nădejde, cu care vrei să pornești o afacere bănoasă.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații: „Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Monica și Ramona Gabor s-au întors în România. Cu cine și-au dat întâlnire: „În sfârșit'

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Balanţă

Ești plecat pe drumuri cu treabă, până mai spre seară. Fix când credeai că te poți relaxa în voie, un prieten îți cere cu disperare o mână de ajutor. Îți pare rău că nu reușești să te odihnești, dar acest gest va aduce în viața ta o persoană nouă, care te poate schimba total în viitorul apropiat.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Scorpion

Ai parte doar de activități dedicate casei și gospodăriei. Ești pus pe ordine și disciplină și te apuci de curățenie generală. Deși alții văd asta ca pe o corvoadă, tu îți dai seama rapid că acest lucru te ajută. Te calmează, îți dă claritate în gândire și te face să iei mult mai ușor deciziile care erau dificile altă dată.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Săgetător

Vremea îți dă planurile peste cap, dar ești decis să profiți de această zi și să te distrezi cât poți tu de mult. Faci o petrecere în pijamale sau ieși în oraș cu prietenii, fără să îți mai pară rău că nu ai putut duce la bun sfârșit planurile inițiale. Realizezi că ai în jurul tău niște oameni de valoare, care te pot învăța lecții importante.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Capricorn

Ești cea mai norocoasă zodie din acest horoscop. Toate îți merg strună pe toate planurile, dar mai ales în cel profesional. Începi un job nou, ți se propune o super colaborare fix când aveai cea mai mare nevoie sau primești chiar o propunere de avansare în post ori mărire de salariu.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Vărsător

Este o zi în care simți nevoia să stai alături de cei din familie. Simți că obligațiile profesionale v-au ținut prea multă vreme la distanță. O veste proastă legată de cineva drag te face să regândești în totalitate modul în care privești tot ceea ce ține de câștigurile financiare versus viața personală.

Horoscop 6 iulie 2022 pentru Peşti

Reîncepi o activitate mai veche sau revii la un loc de muncă din trecut. Simți că ți-ai ieșit ușor din mână, dar ești determinat să le demonstrezi tuturor că încă ești foarte capabil să faci față. Îți faci planuri mari cu banii pe care urmează să îi câștigi, dar regreți că nu ai încă suficienți ca să îți împlinești un vis important.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton