Horoscop 6 iulie 2024. Certuri și despărțiri pentru două zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu turbulențe în dragoste pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Racii au agenda plină, Balanțele se retrag într-un loc liniștit, iar Peștii pot răbufni în orice moment. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop 6 iulie 2024. Berbec

Se anunță o zi senină și foarte productivă pentru Berbeci. Petreceți timp cu prietenii, reluați proiecte mai vechi și aveți un tonus foarte bun. E momentul perfect pentru schimbări pe toate planurile.

Horoscop 6 iulie 2024. Taur

Taurii traversează o zi destul de tensionată în sfera sentimentală. Aveți parte de certuri cu persoana iubită și simțiți că n-o puteți scoate la capăt. Încercați să amânați discuțiile o perioadă.

Horoscop 6 iulie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi excelentă. Vă merge bine pe toate planurile și aveți armonie în relația de cuplu. Vă bate gândul să faceți unele schimbări în carieră și este momentul prielnic pentru acest lucru.

Horoscop 6 iulie 2024. Rac

Racii traversează o zi destul de aglomerată. V-ați propus să vă relaxați, însă nu aveți nicio șansă. Prietenii vă cer ajutorul și nu vreți să-i refuzați. Încercați să vă destindeți în timpul liber care vă rămâne.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: 'Am fost cu iubirile mele…'

Citește și: Bacalaureat 2024: Subiectele la Geografie și Biologie

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iu

Citește și: Rezultate Evaluarea Națională 2024: doar 65 de elevi au reușit să ia nota 10. Harta notelor pe județe / Sunt cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani

Horoscop 6 iulie 2024. Leu

O zi cu mari probleme în dragoste pentru Lei. Sunt șanse mari să încheiați o relație, deși ați făcut toate eforturile pentru a evita această decizie. Următoarea perioadă se anunță mai încărcată din punct de vedere sentimental.

Horoscop 6 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele traversează o zi excelentă pe toate planurile. Vă merg toate ca pe roate și aveți o stare de spirit foarte bună. Unii prieteni mai vechi v-ar putea face o vizită neașteptată.

Horoscop 6 iulie 2024. Balanță

Balanțele traversează o zi foarte relaxantă. Vă retrageți într-un loc liniștit, cu multă natură și aveți ocazia să vă reîncărcați bateriile. Următoarea perioadă se anunță ceva mai aglomerată.

Horoscop 6 iulie 2024. Scorpion

Astăzi, Scorpionii dau lovitura pe plan financiar. Sunt șanse mari să intrați în posesia unei sume mari de bani. Este o perioadă oportună pentru investiții, arată previziunile astrale.

Horoscop 6 iulie 2024. Săgetător

Săgetătorii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă merge din plin pe toate planurile, în special în dragoste. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu o escapadă romantică.

Horoscop 6 iulie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi destul de senină. Nimic nu vă impactează starea de spirit, iar lucrurile par să se îmbunătățească și în sfera amoroasă. Astrologii atrag atenția că nu este o perioadă propice pentru schimbări în carieră.

Horoscop 6 iulie 2024. Vărsător

Vărsătorii traversează o zi senină și fără conflicte. Pare că vă reconectați cu partenerul de cuplu și depășiți perioada tumultoasă din relație. Puteți pecetlui împăcarea cu o vacanță în doi.

Horoscop 6 iulie 2024. Pești

Peștii au parte de o zi plină de tensiuni. Toate vă merg pe dos și puteți răbufni în orice moment. Astrologii vă avertizează că aveți de pierdut dacă nu vă păstrați cumpătul.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton