Horoscop 6 mai 2024. Zodii binecuvântate și protejate de astre

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi senină și armonioasă pentru majoritatea nativilor. Gemenii au multe planuri în desfășurare, Balanțele au ocazia să revadă prieteni vechi, iar Scorpionii trec prin situații tensionate. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 6 mai 2024. Berbec

Berbecii se află sub protecția astrelor în această zi de sărbătoare. Faceți pace cu cei dragi și vă resemnați cu unele momente care v-au zdruncinat trecutul. Urmează o perioadă de armonie și schimbări, arată previziunile astrale.

Horoscop 6 mai 2024. Taur

Ziua se anunță destul de conflictuală pentru Tauri. Deși v-ați propus să trăiți în armonie cu ceilalți, lucrurile par să se precipite pe parcursul zilei. Încercați să aplanați situațiile tensionate, vă sfătuiesc specialiștii în astrologie.

Horoscop 6 mai 2024. Gemeni

Gemenii traversează o zi liniștită, fără evenimente majore. Aveți multe planuri în desfășurare și puteți primi vizita unor prieteni mai vechi. Vă simțiți în echilibru și pace interioară, arată previziunile astrale.

Horoscop 6 mai 2024. Rac

Ziua se anunță binecuvântată pentru Raci. Vă merge din plin și înclinați să fiți mai împăciuitor, mai atent la nevoile celorlalți. Astrele prezic și clipe plăcute cu partenerul de cuplu, cel puțin a doua parte a zilei.

Citește și: Marina Almășan o acuză pe directoarea postului TVR 2 că vrea să o distrugă: „Situația în cauză m-a afectat profund. O femeie care, practic, îmi fusese cândva colegă, luptă acum să mă denigreze”

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Raluca Bădulescu cât timp își renovează vila. Are covoare din piele de ponei, iar prețul chiriei e piperat: „Îmi place la nebunie' / Imagini din interior

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are acum 52 de ani și trei fiice superbe

Citește și: Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul: „Aveam multă grăsime în corp. Mi-a fost frică…'

Horoscop 6 mai 2024. Leu

Leii traversează o zi excelentă și se află sub protecția astrelor. Petreceți timp de calitate cu persoanele dragi, dar și cu partenerul de cuplu. Aspirați la planuri mărețe, vă doriți schimbări pe toate planurile.

Horoscop 6 mai 2024. Fecioară

Fecioarele traversează o zi senină și se bucură de armonie. Vă merge bine, iar relațiile cu cei din jur par să se îmbunătățească considerabil. Următoarea perioadă se anunță la fel de pașnică, arată previziunile astrale.

Horoscop 6 mai 2024. Balanță

Se anunță o zi cu pace, planuri multe și veselie pentru Balanțe. Aveți ocazia să revedeți persoane dragi, să socializați și să ieșiți din zona de confort. Starea de bine se menține și în următoarea perioadă.

Horoscop 6 mai 2024. Scorpion

Scorpionii trec prin situații destul de tensionate în această zi. Trebuie să vă găsiți echilibrul interior și să faceți pace cu cei cărora le-ați greșit, vă sfătuiesc astrele. Multe provocări vă pot ieși în cale.

Horoscop 6 mai 2024. Săgetător

Ziua se anunță senină și liniștită pentru Săgetători. Vă simțiți bine, iar în relați cu partenerul de cuplu aveți parte de armonie. Urmează o perioadă prosperă, cu mari realizări în carieră, arată previziunile astrale.

Horoscop 6 mai 2024. Capricorn

Capricornii traversează o zi binecuvântată. Vă regăsiți echilibrul interior și rezolvați conflicte mai vechi. Următoarea perioadă se descrie prin armonie, realizări și câștiguri financiare, potrivit previziunilor astrale.

Horoscop 6 mai 2024. Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi plină de provocări. Nu vă merge nimic și sunteți constrâns să renunțați la planuri făcute de mai multă vreme. Nu lăsați aceste impedimente să vă afecteze starea de spirit.

Horoscop 6 mai 2024. Pești

Peștii traversează o zi cât se poate de senină. Vă aflați sub protecția astrelor și simțiți că dorințele vi se îndeplinesc. Astrologii vă încurajează să visați cu ochii deschiși și să profitați de oportunitățile ce vă ies în cale.

Sursa foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton