Horoscop 7 aprilie 2024. Surprize romantice pentru trei zodii

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi cu multe surprize romantice pentru zodii. Gemenii sunt favoriții astrelor, Balanțele se relaxează din plin, iar Săgetătorii sunt deschiși pentru mari schimbări. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 aprilie 2024. Berbec

Ziua se anunță cât se poate de relaxantă pentru Berbeci. Aveți timp să ieșiți cu prietenii, socializați din plin, iar întâlnirile vă ajută să vă reîncărcați bateriile. Este o perioadă prielnică pentru schimbări pe toate planurile, se arată în previziunile astrologice.

Horoscop 7 aprilie 2024. Taur

Taurii traversează o zi cât se poate de romantică. Partenerul vă face surprize frumoase, după o perioadă mai delicată a relației. Astrologii vă îndeamnă să acordați ceva mai multă atenție odihnei, căci vă așteaptă o săptămână încărcată.

Horoscop 7 aprilie 2024. Gemeni

Gemenii sunt favoriții astrelor în această zi. Vă merge bine pe toate planurile, vă relaxați, iar partenerul de cuplu vă oferă clipe de neuitat. Starea de bine se menține și în următoarea săptămână.

Horoscop 7 aprilie 2024. Rac

Racii încep ziua cu multă energie și dispoziție bună. Nativii petrec mai mult timp în compania prietenilor apropiați sau a familiei și au ocazia să vorbească despre unele probleme personale.

Citește și: Ilinca Vandici reacționează după anunțul divorțului lui CRBL: „Vorbesc din proprie experiență, e super greu să o iei cumva de la capăt, mai ales că e și un copil la mijloc. Dacă unul face…”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Andrei Ciobanu primit șansa să revină în competiție, după eliminare: „Barca te va duce în camp-ul tribului advers' / Premieră în emisiune

Citește și: Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, a fost externat din spital, după operația pe creier: „Este în proces de recuperare. Au fost făcute analize peste analize…'

Citește și: Emil Rengle l-a cerut în căsătorie pe iubitul lui, Alejandro Fernandez, în Mexic: „A spus DA'. Cum arată inelele de logodnă

Horoscop 7 aprilie 2024. Leu

Se anunță o zi destul de tensionată și conflictuală pentru Lei. Nativii au tendința să răbufnească din orice, pe fondul unor frustrări acumulate în ultima vreme. Schimbări majore vor avea loc n următoarea perioadă.

Horoscop 7 aprilie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de o zi plină de romantism. Remarcați o schimbare pozitivă în comportamentul partenerului de cuplu, iar asta nu poate decât să vă bucure. Astrologii vă îndeamnă să vă ascultați inima și să renunțati la tendința de controla orice detaliu al vieții.

Horoscop 7 aprilie 2024. Balanță

După o perioadă îndelungată de stres, Balanțele au ocazia, în sfârșit, să se relaxaeze și să facă planuri cu prietenii apropiați. Este o perioadă prielnică pentru socializare și pentru noi oportunități.

Horoscop 7 aprilie 2024. Scorpion

Astăzi, Scorpionii nu se simt prea bine și tind să se izoleze. Puteți adopta o atitudine respingătoare față de partenerul de cuplu, preferând solitudinea. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în zilele ce urmează.

Horoscop 7 aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o perioadă cu mari schimbări, mai ales în privința carierei și a zonei sentimentale. Acordați ami multă atenție nevoilor personale și nu vă mai încărcați cu probleme ce nu vă privesc.

Horoscop 7 aprilie 2024. Capricorn

Capricornii stau excelent la capitolul financiar. Nativii obțin o sumă considerabilă de bani, fără prea mari eforturi, situație care nu poate decât să-i bucure. Investițiile sunt oportune în această perioadă, potrivit previziunilor astrologice.

Horoscop 7 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii nu sunt în apele lor și par mai sensibili decât în mod obișnuit. Simțiți că nu sunteți înțeles de cei din jur și nu vă puteți exprima problemele care vă macină.

Horoscop 7 aprilie 2024. Pești

Peștii și-au propus să se relaxeze, însă planurile le sunt date peste cap. Acumulați oboseală și va trebui să mai amânați răsfățul o perioadă. Unele schimbări pozitive pot avea loc zilele următoare, nu doar în carieră, ci și în dragoste.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton