Horoscop 7 august 2023. Gelozia în cuplu macină două zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 7 august 2023. Astrele sunt darnice azi cu majoritatea nativilor, oferindu-le o zi relaxantă, însă câteva zodii se vor confrunta cu probleme pe plan sentimental și familial. Scorpionii și Vărsătorii, în special, vor avea parte de discuții aprinse, neîncredere și conflicte cauzate de gelozie și posesivitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 august 2023. Berbec

Ai început săptămâna cu dreptul pe plan profesional, așadar azi ar fi foarte potrivit dacă ți-ai expune pretențiile în fața șefilor. Salariul mai mare promis nu-ți va intra în conturi dacă nu agiți puțin apele. Ai încredere că nu te va da nimeni afara, dimpotrivă, au multă nevoie de tine. Îți merge bine și pe plan amoros.

Horoscop 7 august 2023. Taur

Ai așteptat cu nerăbdare să vii la serviciu, dovadă că, din păcate, weekendul alături de familie a fost prea mult… Dacă nu te mai înțelegi cu partenerul, ar trebui să admiți asta și să aveți o discuție, nu să găsești mereu scuza jobului. Dacă nu iei măsuri, curând s-ar putea să devină prea târziu pentru voi doi…

Horoscop 7 august 2023. Gemeni

Jobul nu e locul tău preferat din lume zilele astea, dar, din fericire, compensezi pe plan sentimental, unde-ți merge mai bine ca niciodată. Deși, în urma unor experiențe triste, nu te mai vedeai curând într-o relație de cuplu de durată, o să-ți schimbi decizia, fiindcă vei cunoaște pe cineva care-și va da lumea peste cap!

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 7 august 2023. Rac

Azi vei rata o șansă importantă la job, dar în cele din urmă nu vei regreta, fiindcă asta te-ar fi dus departe de familie, de partenerul de viață. De altfel, jumătatea ta își va arăta pe deplin recunoștința pentru gestul tău, așa că s-ar putea să pleci mai repede decât credeai în vacanța mult așteptată.

Horoscop 7 august 2023. Leu

Te încăpățânezi să-ți susții opiniile, însă azi nu vei avea câștig de cauză în fața șefilor. Ar fi mai bine să te repliezi și să-ți încerci norocul săptămâna viitoare. În contrapartidă, ai noroc în dragoste, așa că mai bine folosește-ți tehnicile de seducție cu persoana care ți-a căzut cu tronc.

Horoscop 7 august 2023. Fecioară

Azi ai noroc pe toate planurile și ar fi bine să profiți, pentru că astrele nu vor fi la fel de darnice și săptămâna viitoare. La job ai șanse să promovezi, în timp ce în relația de cuplu vei avea parte de o surpriză de proporții. Dacă nu s-a întâmplat până acum, nu e exclus să primești inelul și cererea în căsătorie.

Horoscop 7 august 2023. Balanță

Unul dintre superiorii tăi direcți nu prea te are la suflet, așa că încerci în zadar să-i intri pe sub piele. Orientează-te spre altcineva sau mai bine spre alt departament, fiindcă vei avea mereu probleme dacă nu suporți nedreptatea. Azi, în schimb, îți merge senzațional pe latura materială, faci achiziții importante.

Horoscop 7 august 2023. Scorpion

La job te așteaptă o zi bună, însă tot entuziasmul se va spulbera după-amiază, odată cu sosirea acasă. Vei avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață, care te acuză, fără dovezi, de infidelitate, chiar dacă la modul platonic deocamdată… Gelozia de care dă dovadă nu se va spulbera cu una, cu două.

Horoscop 7 august 2023. Săgetător

Azi primești în sfârșit niște vești bune la locul de muncă, iar starea ta de spirit se va shimba complet. E adevărat, vei primi mai multe responsabilități, dar și mai multă putere de decizie și mai mulți bani. Vestea nu-l va bucura prea mult pe partenerul tău de viață, fiindcă te vei permanentiza pe la serviciu…

Horoscop 7 august 2023. Capricorn

Tocmai azi, când nu ai niciun chef de muncă, îți va veni de lucru mai mult ca niciodată, dar în cel edin urmă vei reuși să le descurci pe toate. Asta te va costa însă pe plan relațional – oboseala acumulată te va face să te porți urât cu jumătatea ta și de aici până la izbucnirea scandalului nu va mai fi mult…

Horoscop 7 august 2023. Vărsător

Ești o persoană extrem de pasională, e adevărat, dar asta nu scuză nicicum gelozia și posesivitatea de care va da, azi în special, dovadă partenerul tău de viață. Veți ajunge la certuri aprinse din senin, Iar ce-i mai rău e că te bănuiește că ai o relație interzisă la locul muncă… Greu de dovedit, dar și de infirmat!

Horoscop 7 august 2023. Pești

Începutul de săptămână e perfect pentru tin e din toate punctele de vedere. Dacă ești în vacanță, așa cum ai visat, vei avea parte de o supriză de proporții. Azi te vei întâlni cu o persoană care îți va putea schimba viața din toate punctele de vedere. Te vei gândi chiar la varianta de a locui în străinătate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton