Horoscop 7 ianuarie 2023. Zodia care are probleme în cuplu

 Ifrim Georgiana
.

În timp ce unii nativi au parte de momente tensionate în cuplu și de degradarea relațiilor cu ceilalți, alții sunt optimiști și sunt la un pas de a face investiții importante. Gemenii au parte de o zi productivă. Iată ce au pregăătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 ianuarie 2023. Berbec

Berbecii își pun viața la punct și îndeplinesc câteva rezoluții pentru noul an. Au un nivel debordant de energie și sunt pregătiți să facă față oricăror provocări. Astrologii îi sfatuiesc să nu se dea bătuți și să nu renunțe la planul de a deveni cea mai bună versiune a lor.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Taur

Taurii au parte de vești bune pe plan profesional. Se pare că o ofertă de muncă pe care o așteptau de ceva timp li se ivește în cale. Situația lor financiară se imbunătățește considerabil și au toate șansele să-și găsească jumătatea.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o zi extrem de productivă. Pe langă atribuțiile de la locul de muncă, se ocupă și de câteva lucruri nerezolvate în plan personal. Astrologii îi sfătuiesc să nu se suprasolicite și să acordă mai multă atenție persoanelor importante din viața lor.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Rac

Racii își schimbă radical perspectiva despre viitor. Învață să lase în urmă dezamăgirile și suferințele și acordă mai multă atenție dezvoltării personale. Este momentul oportun să-și pună în practică ideile îndrăznețe.

Citește și: A murit Gianluca Vialli, unul dintre fotbaliștii de legendă ai Italiei.De ce s-a stins la doar 58 de ani

Citește și: „Au salvat-o la propriu de două ori'.Cum se simte Mioara Roman, la câteva luni de la operația la șold

Citește și: Cristina Cioran și fiica ei au ajuns de urgență la spital:'S-a produs internarea'. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit:'Mi-au dat lacrimile de fericire'

Horoscop 7 ianuarie 2023. Leu

Leii sunt optimiști și ma atenți la nevoile celor din jurul lor. Această schimbare de atitudine va avea efecte benefice în relațiile cu cei dragi. Sfatul astrologilor este să-și pună la punct unele probleme personale, căci se anunță o perioadă mai încărcată din punct de vedere profesional.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Fecioară

Fecioarele petrec momente plăcute cu partenerul de cuplu. Se pare că relația a ajuns la cel mai înalt nivel, iar lucrurile vor rămâne așa în următoarea perioadă. Este momentul ideal ca partenerii să-și facă planuri serioase de viitor, iar o investiție este de bun augur.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Balanță

Balanțele petrec momente de relaxare și scapă de unele poveri emoționale. Dacă ultimul an a fost marcat de provocări în plan personal, lucrurile se vor schimba radical în următoarea perioadă. Acești nativi vor dedica mai mult timp dezvoltării personale și planurilor de viitor, iar latura sentimentală intră într-un plan secundar.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Scorpion

Scorpionii sunt pe punctul de a face unele investiții importante. Poate fi vorba despre o locuință sau un autoturism. Pentru că au reușit să ajungă la un nivel financiar mulțumitor, prin curajul de a-și transforma visele în realitate.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Săgetător

Săgetătorii sunt mai binedispuși decât în mod obișnuit. Pentru că lucrurile decurg așa cum își doresc în plan personal, sunt motivați să facă pași importanți în cariera lor. Eforturile de la locul de muncă nu vor trece neobservate de superiori, iar o promovare nu este exclusă în următoarele luni.

Horoscop 6 ianuarie 2023. Capricorn

Capricornii traversează o zi mai dificilă din punct de vedere emoțional. Ar putea resimți o tensiune în relațiile cu ceilalți. Parteneriatul va suferi o ușoară degradare, însă lucrurile se îmbunătățesc spre seară.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt optimiști și traversează cu brio orice obstacol le apare în cale. Stau departe de conflicte și se concentrează pe activitățile pe care le desfășoară. S-ar putea să aibă parte de o schimbare de planuri în ultimul moment, însă acest lucru nu îi va da peste cap și vor găsi soluții rapide.

Horoscop 7 ianuarie 2023. Pești

Peștii au parte de momente tensionate în cuplu. Unele frustrări mai vechi s-ar putea să iasă la iveală, iar discuțiile în contradictoriu vor fi la ordinea zilei. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să se distanțeze de conflicte și reia discuțiile într-o manieră mai calmă.

Sursa foto: Arhiva Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton