Horoscop 7 mai 2024. Agitație și stres pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 7 mai 2024. Agitație și stres pentru două zodii, însă astrele au pregătit și numeroase vești bune și momente frumoase pentru nativi. Iată cine se bucură de ziua de azi, dar și cine nu are deloc o stare bună. Ție ce-ți rezervă horoscopul zilei de 7 mai 2024?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Horoscop 7 mai 2024. Berbec

Berbeci trăiesc un moment la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Ești dezamăgit de o persoană dragă, iar asta te afectează pe toate planurile. Starea ta nu este deloc una bună azi și vrei doar să stai singur și să-ți pui ordine în gânduri.

Horoscop 7 mai 2024. Taur

Taurii traversează o zi destul de conflictuală. Gelozia și-ar putea face loc în relația cu partenerul de cuplu. O abordare calmă ar putea spulbera eventualele discuții aprinse, arată previziunile astrale.

Horoscop 7 mai 2024. Gemeni

Te închizi în tine și nu-i lași pe cei din jurul tău să vadă ce se întâmplă cu tine. Nu traversezi deloc o perioadă bună din multe puncte de vedere. Nu ești deloc mulțumit de tine și îți verși frustrările pe relațiile cu cei dragi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 7 mai 2024. Rac

Ești stresat din cauza problemelor de natură financiar. Oricât de mult ai încercat să elimini din cheltuieli, în continuare nu te ajungi cu banii și nu știi ce să mai faci. Din nefericire, și azi ai parte de o serie de cheltuieli la care nu te așteptai.

Horoscop 7 mai 2024. Leu

Zilele acestea libere nu au fost tocmai pe placul tău. Te așteptai la distracție și voie bună, însă se pare că nu a fost deloc așa. Ai fost într-o continuă stare de nervozitate și irascibilitate, astfel i-a indispus și pe cei dragi ție. Nu ești deloc bine cu tine!

Horoscop 7 mai 2024. Fecioară

Deși nu muncești azi, continui să atragi banii ca un magnet. Ai avut o serie de cheltuieli neașteptate, ceea ce ți-a golit contul, însă acum ai parte de o surpriză. Banii vin către tine, iar de data aceasta poate să fie vorba de o moștenire sau de un câștig neașteptat.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul: „Aveam multă grăsime în corp. Mi-a fost frică…'

Citește și: Cum se simte Florin Piersic, după operația la genunchi. Actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca: „Se află sub tratament medicamentos, într-o stare…'

Horoscop 7 mai 2024. Balanță

Te relaxezi azi, după zile pline de agitație, stres și musafiri. E frumos când ai casa plină cu toți cei dragi, însă după atâtea petreceri este timpul să îți încarci bateriile. Azi este liniște în casa ta și profiți de timpul liber pentru a petrece alături de persoana iubită momente tandre.

Horoscop 7 mai 2024. Scorpion

Azi îți propui să profiți de această zi liberă pentru a te delecta și a te pune pe tine pe primul loc. Iubești și ești iubită, iar de ceva timp continui să atragi doar lucrurile bune în viața ta. Totul decurge conform planului și toată ziua ești cu zâmbetul pe buze!

Horoscop 7 mai 2024. Săgetător

Încă de la primele ore ale dimineții ești într-o continuă agitație. Te stresezi și de la cele mai nesemnificative lucruri și astfel produci o stare de agitație în jurul tău. Controlează-ți ieșirile și ai grijă la acțiunile tale pentru a nu provoca conflicte nedorite.

Horoscop 7 mai 2024. Capricorn

Ai grijă la problemele de sănătate. După aceste zile aglomerate, în care mâncarea nu a lipsit de pe mese, corpul îți dă mai multe semnale că lucrurile nu merg tocmai bine. Ai grijă de starea ta de sănătate și evită să mai exagerezi, fie atunci când vine vorba de vicii sau mâncare.

Horoscop 7 mai 2024. Vărsător

Nici azi nu reușești să gestionezi mai bine problemele pe plan amoros. Deși ai crezut că lucrurile încep să se așeze, se pare că scandalul este la ordinea zilei, indiferent că sunteți în public sau nu. Nu te simți deloc bine atunci când vine vorba despre această situație și ești gata de o decizie radicală.

Horoscop 7 mai 2024. Pești

Te bucuri din plin de ultima ta zi liberă! Ești înconjurat de cei dragi și nu ai deloc motive de supărare. Nimeni nu-ți poate lua zâmbetul de pe buze și simți că ți-ai încărcat complet bateriile de data aceasta. Totul merge la superlativ!

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton