Horoscop 7 martie 2022. Schimbări pentru toate zodiile

 Oana Pantazi
.

Horoscop 7 martie 2022. Echinocțiul de primăvară e tot mai aproape, așadar încep deja să se facă simțite schimbări pe toate planurile pentru toți nativii zodiacului. Iată ce vă rezervă astrele azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 martie 2022. Berbec

La job vei primi vești neașteptate, dar și pe plan personal încep să se miște lucrurile. Nu este exclus să iei o decizie importantă – dacă te-ai hotărât să-ți cumperi casă ori să o renovezi pe cea în care stai, e posibil ca azi să începi demersurile. Și pe plan amoros pot interveni schimbări dacă ești într-o relație de cuplu.

Horoscop 7 martie 2022. Taur

Azi vei afla o veste care inițial te va debusola, însă ulterior îți te va face să-ți schimbi planurile de viitor. Latura materială este bine aspectată, dar astrele te sfătuiesc ca azi să cheltuiești cu… zgârcenie și să nu împrumuți bani. În ceea ce privește relația de cuplu, partenerul te va pune în fața faptului împlinit și nu-ți prea convine…

Horoscop 7 martie 2022. Gemeni

Vei primi o propunere de job greu de refuzat, cu atât mai mult cu cât salariul va fi mult mai mare. Faptul că va trebui să o iei din nou de la capăt în necunoscut te sperie și te face să eziți. Apar schimbări și în viața de cuplu – relația cu partenerul se îmbunătățește și nu e exclus să o duceți la un alt nivel.

Citește și: Zodiile care se descurcă excelent în situații de criză

Citește și: Idei de cadouri în funcție de zodie.Alege surprize inedite

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Horoscop 7 martie 2022. Rac

Este o perioadă extrem de fastă pentru tine, iar azi ai putea atinge un maximum de eficiență atât în plan profesional, cât și personal. Pot apărea însă schimbări în dinamica relației de cuplu, partenerul tău fiind decis să pună piciorul în prag. Azi va trebui să te decizi cu privire la viitorul vostru împreună.

Horoscop 7 martie 2022. Leu

Azi ți se deshid noi perspective pe plan profesional și doar de tine depinde să faci cea mai bună alegere. Viața de cuplu e destul de agitată, neînțelegerile dintre tine și partenerul tău pornind de la bani, dar și de la… gelozie. Încearcă să nu-i dai și mai multe motive de bănuială povestindu-i cât de curtată ești!

Horoscop 7 martie 2022. Fecioară

Orizontul tău profesional se lărgește și nu e exclus ca azi să accepți o ofertă de job în străinătate. Încearcă să nu faci asta înainte de a te sfătui cu partenerul tău, fiindcă se va simți jignit și nevalorizat. Cu banii nu stai rău de loc și se anunță noi câștiguri, dar sănătatea cam scârțâie. Mergi la medic!

Horoscop 7 martie 2022. Balanță

Azi, cineva din anturajul profesional îți va da o mână de ajutor neașteptată și te va face să-ți revizuiești relațiile cu cei din jur. O lovitură va veni și din partea unui prieten apropiat, care va încerca să-ți destabilizeze relația de cuplu. Din fericire, partenerul tău de viață are foarte multă încredere în tine!

Horoscop 7 martie 2022. Scorpion

Vei începe să vezi viața cu alți ochi după ce, azi, superiorii tăi îți vor oferi o oportunitate de avansare nesperată. Viața de cuplu se îmbunătățește, de asemenea, însă nu și relația cu rudele. Un conflict mai vechi, legat de o moștenire, va escalada, și nu e exclus să te trezești cu o citație la tribunal.

Horoscop 7 martie 2022. Săgetător

Schimbări și pentru tine pe plan profesional, unde lucrurile vor începe să se așeze, în sfârșit, după multă vreme. Și latura amoroasă este bine aspectată, așa că ai toate șansele să scapi de singurătate, dacă nu te afli într-o relație de cuplu. Altfel, partenerul tău de viață te va surprinde încă de azi… pentru 8 martie.

Horoscop 7 martie 2022. Capricorn

Astrele nu se grăbesc să intervină pe plan profesional, însă îți dau din plin de furcă pe plan amoros. E cu… îndrăgosteală, cu fluturași în stomac, declarații de dragoste, dar și crize de gelozie. Nu vei avea timp să te plictisești deloc, mai ales că în viața ta poate apărea cineva important din trecut.

Horoscop 7 martie 2022. Vărsător

Excesul de zel de care vei da dovadă azi la job poate deveni obositor pentru cei din jur și tot nu vei rezolva nimic! De aceeași energie vei da dovadă și acasă, unde îi vei pune pe toți în mișcare. Spre seară însă, te vei relaxa complet, asta poate și fiindcă vei primi un telefon care îți va schimba viața amoroasă.

Horoscop 7 martie 2022. Pești

Ai ghinion la bani azi, însă îți merge ca pe roate în dragoste. Dacă ești într-o relație de cuplu, lucrurile se vor schimba în bine și nu e exclus să primești propunerea aceea însoțită de inel! Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul-pereche, azi ar fi bine să te uiți cu mare atenție în jur! De Ziua Femeii s-ar putea să nu mai fi singură!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton