Horoscop 7 martie 2023. Apar iubiri din trecut pentru unele zodii!

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 7 martie 2023. Apar iubiri din trecut pentru unele zodii! Depinde de voi dacă acordați o șansă celor care v-au dezamăgit o dată sau dacă le respingeți dorința de a intra din nou în viața voastră. Iar acest lucru este valabil atât în relațiile amoroase, cât și în parteneriatele de afaceri. Iată ce spun astrele pentru zodii pentru ziua de 7 martie 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 martie 2023 Berbec

Berbecii sunt foarte practici azi și vor reuși să îndeplinească toate task-urile fără prea mult efort. Secretul este să aveți încredere în forțele proprii, să nu vă lăsați doborâți de gura lumii și de criticile celor din jur. Întotdeauna cineva va fi nemulțumit de voi, nu puneți la suflet!

Horoscop 7 martie 2023 Taur

Legea atracției li se potrivește mănușă Taurilor. O puteți considera o calitate pentru că tot ceea ce gândiți atrageți, de aceea aveți mare grijă la dorințele pe care vi le puneți. Singurul avertisment este să găsiți echilibru în orice alegere și să nu forțați mâna Universului.

Horoscop 7 martie 2023 Gemeni

Gemenii vor bifa azi câteva obiective pentru care au muncit foarte mult. Totuși, nu vă lăsați influențați de câștigurile financiare și încercați să păstrați o atitudine caldă față de ceilalți. Nu sunteți genul de oameni pe care banii îi schimbă, dar un sfat nu strică, așa că rămâneți cu picioarele pe pământ indiferent de orice.

Horoscop 6 martie 2023 Rac

Recunoștința este esențială pentru Raci. Atitudinea voastră poate influența multe lucruri din viața voastră, dar cel mai important îi poate îndepărta pe cei dragi, așa că atenție cum vă comportați. Nu vă comportați ca niște șefi autoritari cu oamenii de lângă voi, nici măcar atunci când ocupați o astfel de poziție.

Horoscop 7 martie 2023 Leu

Leii au parte de succes pe plan financiar. Sfatul astrelor este să fiți mai mulțumiți cu ceea ce aveți și să nu alergați după mai multe lucruri în același timp. Faceți listă de priorități, luati-o treptat și aveți răbdare până le rezolvați pe toate.

Horoscop 7 martie 2023 Fecioară

Nativii Fecioară ar fi bine să-și planifice o călătorie pentru că au nevoie de pauză. Cumpărați un bilet spre următoarea destinație și cooptați o persoană dragă. Asta vă ajută să vă relaxați după o perioadă grea, vă încărcați bateriile și puteți merge mai departe cu proiectele voastre.

Horoscop 7 martie 2023 Balanţă

Balanțele se concentrează pe țelurile lor și nu se opresc până nu obțin ce vor. Veți cunoaște oameni noi care vă pot ajuta în drumul vostru spre succes. Dar este foarte posibil să apară o iubire din trecut care vă dă echilibrul peste cap. Oricât de mult ați încerca să vă abțineți, sunt toate șansele să cădeți în ispită.

Horoscop 7 martie 2023 Scorpion

O zi excelentă pentru Scorpionii care se vor aventura în necunoscut. Deși vă place să dețineți controlul, azi ar fi bine să încercați ceva nou și să nu vă întoarceți la trecut. Indiferent câte mesaje de împăcare ați primi și cât de tentați să treceți peste ce s-a întâmplat cândva, ciorba reîncălzită nu are același gust.

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!’

Citește și:Emil Mitrache, celebrul Americanu din La Bloc, a încercat multe meserii: „Niciun impresar nu mai bate la poartă’

Citește și:Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot: „Îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust

Horoscop 7 martie 2023 Săgetător

Nativii Săgetător sunt evazivi astăzi, ceea ce ar putea avea drept rezultat ratarea unor obiective mărețe. Dacă la serviciu lucrurile nu merg așa cum v-ați propus, compensați pe plan amoros, dar nu cu cineva din trecut. Dacă ați văzut o dată ce le poate capul, de ce să mai experimentați la nesfârșit? Dacă era pentru voi, ar fi fost din prima. Oamenii nu se schimbă!

Horoscop 7 martie 2023 Capricorn

Capricornii primesc o confirmare pe care o așteptau de multă vreme. Poate fi vorba de un nou început care va deschide perspective noi. Meritați din plin pentru că ați muncit mult și ați riscat enorm. Din fericire pentru voi, nu a fost în zadar și acum culegeți roadele.

Horoscop 7 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii își ocupă timpul cu reamenajarea locuinței. Micile schimbări și investiții sau doar o simplă reorganizare vă poate ridica moralul, așa că nu mai pierdeți timpul. Găsiți timp pentru lucrurile care vă plac, vă dau energie și vă ajută să scăpați de stres.

Horoscop 7 martie 2023 Peşti

Pentru nativii Pești cariera este înfloritoare. Iar, acest lucru le conferă încredere și mult curaj. Nu ezitai să vă implicați în activități noi și îndrăznețe, dar nu neglijați familia. Vă poate lua valul odată ce obțineți succes după succes, dar nu este cazul să vă irosiți energia în direcții superficiale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton