Horoscop 7 martie 2024. Ghinion pe plan profesional pentru trei zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 7 martie 2024. Ghinion pe plan profesional pentru trei zodii, însă astrele nu vin doar cu vești neplăcute de data aceasta, ci și cu unele foarte bune pentru o parte dintre nativi. Iată cum arată horoscopul zilei de azi pentru tine, cât și pentru cei dragi! Calmitatea și determinarea sunt cuvintele cheie ale zilei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 martie 2024. Berbec

Berbecii încep ziua cu stângul. Nimic nu decurge conform planului, ceea ce te induce într-o stare de nervozitate și irascibilitate. Nu ești în cele mai bune toane, astfel că eviți discuțiile, asta până când ești chemat în biroul superiorilor. Ai grijă cum gestionezi situația!

Horoscop 7 martie 2024. Taur

Nimic nu este pe placul tău de ceva timp, lucru care te face să fii din ce în ce mai apatică și abătută. Simți că lucrurile îți scapă de sub control și nu ai nici măcar o putere, însă nu este așa. Încearcă să te detașezi de situațiile stresante și să cauți o soluție pentru problemele pe care le ai.

Horoscop 7 martie 2024. Gemeni

Ai mare grijă la starea ta de sănătate. În ultima vreme corpul ți-a trimit multe semne că lucrurile nu merg tocmai bine, însă le-ai tot evitat. Este timpul să te pui pe tine pe primul loc și să îți acorzi o atenție sporită din toate punctele de vedere.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 7 martie 2024. Rac

Racii își descoperă latura creativă și tind să fructifice ceea ce tocmai au aflat. Ba mai mult decât atât, duc totul la un nivel măreț și intens. Pe partea profesională totul merge bine, dar te gândești serios să îți deschizi o afacere.

Horoscop 7 martie 2024. Leu

Leii întâmpină dificultăți pe plan personal. Relațiile cu familia și apropiații nu merg tocmai bine, astfel că nu ești în cea mai bună formă de până acum. Totuși, reușești să explici cum s-au întâmplat lucrurile și cum s-a ajuns într-o astfel de situație.

Horoscop 7 martie 2024. Fecioară

Ai tras lozul câștigător! Ai mare noroc la bani azi și ești pe drumul cel bun. Reușitele și veștile bune te urmăresc, astfel că traversezi o perioadă bună și înfloritoare. Prosperitatea este la ea acasă, iar totul decurge conform așteptărilor.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre cazul copilului violat în toaleta unei școli din București: „Nu o să rămână piatră pe piatră acolo, dacă se confirmă că directoarea a ascuns”

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

Horoscop 7 martie 2024. Balanță

Ai parte de o zi aglomerată, dar productivă, astfel că timpul trece pe neașteptate. La finalul zilei, determinarea, implicarea și perseverența îți aduc laudele superiorilor. Deși ești la început de drum, toți au văzut deja ce fel de persoană ești, iar viitorul tău arată foarte bine prin ochii lor.

Horoscop 7 martie 2024. Scorpion

Azi totul merge ca pe roate pentru tine. Totul este la superlativ nu doar la locul de muncă, ci și din punct de vedere personal și amoros. În sfârșit ai scăpat de grija banilor, fiindcă stai bine la acest capitol, însă și problemele amoroase s-au terminat și lucrurile merg foarte bine acum.

Horoscop 7 martie 2024. Săgetător

Traversezi o perioadă dificilă din punct de vedere profesional. Nu te mai regăsești în jobul pe care-l ai și ai impresia că toată lumea este împotriva ta. Decizi să te orientezi către un alt domeniu și să schimbi lucrurile în această privința. Ți se ivește chiar o nouă oportunitate, însă pune mai întâi lucrurile în balanță.

Horoscop 7 martie 2024. Capricorn

Capricornii sunt în mare impas privind latura financiară. Luna aceasta a venit cu cheltuieli neașteptate, care te-au făcut să apelezi la rezervele din casă. Nu o duci deloc bine din acest punct de vedere și apelezi la ajutorul celor dragi până când te reglezi cu banii.

Horoscop 7 martie 2024. Vărsător

Suferi din dragoste! Oricât de mult ai încercat să repari lucrurile și să faci totul să funcționeze, se pare că persoana iubită nu face nimic să se schimbe sau să îndrepte lucrurile. Simți că te lupți cu morile de vânt, cum spune o vorbă din bătrâni, așa că decizi să închei totul aici!

Horoscop 7 martie 2024. Pești

Este ziua ta norocoasă! Nimic nu-ți poate strica vibe-ul pozitiv și buna dispoziție, așa că împarți bucurie și zâmbete în jurul tău. Toți îți observă starea de bine și te complimentează. Pe seară faci planuri de vacanță cu persoana iubită și totul se încheie într-o notă caldă și romantică.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton