Horoscop 7 noiembrie 2022. Zodiile care au probleme în cuplu

 Oana Pantazi
.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Începutul de săptămână va fi unul furtunos pentru majoritatea nativilor, în special pe plan sentimental. Cei mai mulți vor constata că diavolul stă ascuns în lucrurile mărunte, majoitatea certurilor apărând în senin. Din fericire, latura profesională e mult mai bine aspectată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 noiembrie 2022. Berbec

Ai foarte mult de lucru la job azi, dar strădaniile tale vor fi remarcate de superiori, iar laudele nu vor întârzia să apară. Nu e exclus să urmeze și o bonificație. În schimb, viața personală lasă de dorit, iar jumătatea ta nu va ezita să-ți facă reproșuri. Azi nu e indicat să ripostezi…

Horoscop 7 noiembrie 2022. Taur

Nu prea ai chef de lucru, încă ești sub influența weekendului, dar nu vei avea încotro. Atenție, așadar, la neatenție, mai ales dacă lucrezi cu banii, fiindcă riști să dai bani din buzunar! În schimb, la tine e bine aspectată latura sentimentală. Dacă nu ești într-o relație de cuplu, azi ți-ai putea găsi jumătatea.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Gemeni

Azi îți place mai mult la job decât acasă, unde ai restanțe mari la capitolul domestic. Ar fi bine să nu întinzi coarda prea mult rămânând peste progam, dacă nu vrei să deschizi cutia Pandorei. De altfel, nu e exclus să apară și un conflict cu o udă mai în vârstă din cauza unei datorii substanțiale.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop 7 noiembrie. Rac

Chiar dacă astrele vor încerca să-ți mai pună bețe-n roate pe ici, pe colo, azi nu vor avea nicio șansă. Îți va merge perfect pe toate planurile – profesional, sentimental și material, așa că ar fi bine să profiți la maximum! Chiar dacă azi vei dispune de mai mulți bani, ar fi bine să nu exagerezi cu shoppingul!

Horoscop 7 noiembrie 2022. Leu

O zi plină de incertitudini pentru tine, iar de nesiguranța în care te scalzi vor profita mulți. Nu lăsa pe nimeni să-ți conducă viața, ulterior vei trage ponoasele! Probleme apar și în viața de cuplu, iar asta deoarece nu pea mai ai încredere în partener. Capul sus, și mâine e o zi!

Horoscop 7 noiembrie 2022. Fecioară

După un weekend relaxant, te vei trezi instantaneu la realitate… Și vei constata că nu-ți ajung banii până la salariu. De fapt, acesta este și motivul celor mai ecente dispute din cuplu. Dat fiind că vina îți aparține în mare parte, nu ar strica să fii mai conciliantă! Spre seară, vei primi o veste bună legată de bani.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Balanță

Ziua debutează liniștit, însă pe parcurs vor apărea destule motive de îngrijorare. Nu e exclus să ți se ofere un alt post, mai bine plătit, dar care îți va da peste cap viața de familie. Partenerul tău te va susține necondiționat, însă gândește-te bine dacă vei să renunți la independență pentru mai mulți bani.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Scorpion

Îți merge bine pe plan profesional, însă provocarea astrelor vine pe parte de „corason”. Cineva îți va da niște vești deranjante despre partenerul de viață și, chiar dacă e doar un zvon, sămânța neîncrederii va încolți în sufletul tău. Verifică informația înainte de a discuta cu jumătatea ta!

Horoscop 7 noiembrie 2022. Săgetător

Veekendul nu ți-a ajuns, iar asta deoarece nu ai mai avut parte de mult timp de un concediu adevărat. A venit momentul s-o faci, indiferent de consecințe! Până la urmă, taskurile de la job vor fi tot acolo la întoarcere. Spre seară, te va surprinde plăcut un telefon din partea unei foste iubiri.

Horoscop 7 noiembrie 2022. Capricorn

Ai foarte mult de lucru azi, dar în cele din urmă vei reuși să te descurci perfect cu toate, poate și pentru că îți va parveni o veste bună legată de salariu. Îți merge bine și pe plan sentimental, dar și pe plan material. Singua problemă apăsătoare este relația cu părinții, care nu e perfectă acum…

Horoscop 7 noiembrie 2022. Vărsător

Dragostea plutește în aer, așa că nu te poți concentra la nimic. Iar dacă persoana care ți-a pus inima pe jar face parte din anturajul profesional e și mai rău. Încearcă să nu te entuziasmezi pea tare, fiindcă s-a putea să nu fii singura pe care o curtează și nu e exclus să suferi ulterior!

Horoscop 7 noiembrie. Pești

Viața profesională e plictisitoare și lipsită de satisfacții, iar cea de cuplu trenează de prea multă vreme. A venit momentul să faci niște schimbări, dacă nu vrei să rămâi singură din nou. Încearcă să prioritizezi problemele cu adevărat importante. Iar una dintre ele e viața ta amoroasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton