Horoscop 8 august 2021. Ghinion în dragoste pentru zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 8 august 2021. O zi cu întâmplări neașteptate pentru mai multe zodii, cărora astrele le vor pune nu doar răbdarea la încercare, ci și inventivitatea. În timp ce unii nativi vor da lovitura pe plan financiar, alții vor avea ghinion în dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 august 2021 – Berbec

Ai o stare bună de spirit și o energie pe măsură, așadar azi te vei dedica treburilor casnice. Spre seară însă, te va surprinde o veste primită de la cineva apropiat, iar asta ar putea duce la schimbări majore pe viitor. Nu este exclus ca situația ta materială să se îmbunătățească în urma acestei vești.

Horoscop 8 august 2021 – Taur

Azi îți faci planuri de vacanță, însă vei primi o veste legată de finanțe care te va scoate din ritm. Fie că e vorba despre o datorie mai veche, fie despre o plată de care ai uitat, va trebui să faci rapid rost de bani! Abia spre seară lucrurile se vor rezolva, iar asta datorită unui membru al familiei.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Bărbatul Săgetător – trăsături ale zodii, temperament și cu cine e compatibil

Horoscop 8 august 2021 – Gemeni

Îți vei pune în ordine viața personală azi, pentru că vei purta cu partenerul de viață o discuție care va schimba multe în viața de cuplu. Din fericire, în bine! Începi să-ți faci planuri de vacanță, iar spre seară ați putea ieși cu prietenii. Asta danu nu vei fi surprinsă de partener cu o cină romantică…

Horoscop 8 august 2021 – Rac

Problemele de familie te solicită enorm azi și, chiar dacă nu ai chef, va trebui să pui lucrurile în ordine. Va apărea și un conflict cu cineva apropiat și vă veți reproșa o mulțime de lucruri. În pofida acestor lucruri, te vei bucura de o seară agreabilă. Nu e exclus să participi la o petrecere, la invitația unei persoane care nu-ți e indiferentă.

Horoscop 8 august 2021 – Leu

Aștepți cu nerăbdare ziua de luni, fiindcă urmează să primești vești bune pe latura profesională. Din păcate, nu același lucru se poate spune despre viața personală… Apar conflicte din senin cu partenerul și va trebui să dai dovadă de multă diplomație… Care azi îți cam lipsește. Ferește-te să dai sentințe și să iei decizii definitive!

Horoscop 8 august 2021 – Fecioară

Apar probleme financiare în viața ta, iar o veste venită încă de la prima oră te va da complet peste cap. Din fericire, vei reuși să rezolvi problema în cursul zilei, iar asta datorită unui prieten vechi. din această cauză, s-ar putea să apară mici gelozii din partea partenerului de viață, care se va simți nesigur… Spre seară veți îngropa însă securea războiului.

Horoscop 8 august 2021 – Balanță

Azi va fi o zi plină de evenimente pentru tine – vei primi vești legate de domeniul profesional, dar și de bani – și va trebui să iei unele decizii importante. Latura amoroasă este, în schimb, bine aspectată, așadar nu este exclus să apară, pe neașteptate, cineva în viața ta. Ai toate șansele să te îndrăgostești… chiar dacă ai deja pe cineva!

Horoscop 8 august 2021 – Scorpion

Finalul de weekend te va găsi mai obosită decât înainte, atât viața profesională, cât și cea personală fiind date peste cap. Mâine va trebui să spui da sau ba unei oferte venite din partea șefilor. Dacă accepți, negociază-ți salariul de la început, să nu cazi într-o cursă. Pe de altă parte, jumătatea ta e nemulțumită de relația de cuplu. Acordă-i mai multă atenție!

Horoscop 8 august 2021 – Săgetător

Vei avea parte de o zi excelentă azi din toate punctele de vedere. Îți vor fi returnați niște bani la care nu mai sperai, iar vizita unei persoane apropiate te va binedispune. Spre seară, vei începe să faci planuri de vacanță, iar jumătatea ta va fi încântată de alegerea făcută de tine.

Horoscop 8 august 2021 – Capricorn

Nu prea ești în apele tale azi, iar o veste venită de la un coleg te va nemulțumi și mai mult. A venit momentul să-ți renegociezi salariul sau să-ți schimbi slujba. Viața de cuplu trenează și ea, iar lipsa banilor e un motiv de conflicte… În cele din urmă, tot de la tine va veni soluția salvatoare.

Horoscop 8 august 2021 – Vărsător

Problemele sentimentale te vor face să evadezi de acasă și să cauți sprijinul în afara familiei. Vei căuta consolare la un prieten vechi, însă, atenție!, lucrurile pot degenera repede, transformându-se în altceva… Nu te aventura într-o nouă relație doar din răzbunare și fără să știi ce-ți dorești cu adevărat.

Horoscop 8 august – Pești

Relația ta de cuplu cam scârțâie, iar azi neînțelegerile ar putea atinge apogeul. Vei reuși să-ți împaci în cele din urmă jumătatea, așa cum o faci de obicei, însă trebuie să știi că această „peticire” continuă a relației nu e o soluție. În compensație, de mâine astrele îți rezervă o reușită pe plan profesional.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton