Horoscop 8 august 2023. Două zodii sunt predispuse la conflicte majore

 Ifrim Georgiana
.

Se anunță o zi liniștită și productivă pentru majoritatea zodiilor. Taurii se confruntă cu un volum crescut de sarcini la locul de muncă, Racii au parte de momente neplăcute în cuplu, iar Fecioarele riscă un impas financiar. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 august 2023. Berbec

Se anunță o zi agitată pentru Berbeci. Sunteți puși în fața mai multor schimbări și nu vă simțiți în largul vostru. Astrologii vă îndeamnă să tratați problemele cu calm și să nu porniți de la premisa că nu vă descurcați de unul singur.

Horoscop 8 august 2023. Taur

Taurii au parte de o zi încărcată din punct de vedere profesional. Sunteți supuși unor volum crescut de sarcini și aveți tendința a fi mai vocali cu privire la nemulțumirile pe care le aveți. Astrologii vă îndeamnă să evitați conflictele cu superiorii, căci aveți mult de pierdut în următoarea perioadă.

Horoscop 8 august 2023. Gemeni

Ziua decurge destul de bine pentru Gemeni. Simțiți că lucrurile decurg într-un mod liniștit și găsiți un echilibru între viața privată și cea profesională. Astrologii vă recomandă să reluați legătura cu persoanele pe care le-ați neglijat în ultimul timp.

Horoscop 8 august 2023. Rac

Racii au parte de momente plăcute în relația de cuplu. A venit momentul să vă reconectați cu partenerul și să fiți mai sincer cu privire la dorințele și aspirațiile pe care le aveți. Schimbările sunt de bun augur în această perioadă.

Citește și: Dana Roba îi cere daune de 200.000 de euro soțului care a desfigurat-o cu un ciocan: „După operația la cap am rămas cu traume”

Citește și: Cum s-a fotografiat Adriana Bahmuțeanu în vacanță în SUA, alături de băieții săi, dar și de fiul lui George Restivan: „O experiență interesantă'

Citește și: Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, de la nunta cuplului Gabriela Prisăcariu – Dani Oțil. Ambele rochii sunt semnate de designeri români

Citește și: Andreea Marin, după ce un fan i-a spus că „banii și pilele' au ajutat-o pe fiica ei să obțină bursa în SUA: „Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci…'

Horoscop 8 august 2023. Leu

Se anunță o zi extenuantă pentru Lei. Pe lângă sarcinile de la locul de muncă, v-ați asumat și alte responsabilități, iar timpul nu este suficient. Încercați să vă reorganizați prioritățile și amânați treburile care nu sunt urgente.

Horoscop 8 august 2023. Fecioară

În ultimul timp, Fecioarele au avut tendința de a face investiții care nu erau necesare, așa că se confruntă cu un impas financiar. Astrologii vă îndeamnă să vă reorganizați bugetul, pentru a preîntâmpina astfel de situații.

Horoscop 8 august 2023. Balanță

Balanțele au parte de o zi extrem de productivă. Simțiți nevoia să vă afirmați la locul de muncă și să vă ocupați și de alte treburi casnice. Nevoia de a fi cât mai activ vă va caracteriza și în următoarea perioadă.

Horoscop 8 august 2023. Scorpion

Scorpionii simt nevoia să se reconecteze cu partenerul de cuplu. Reflectați asupra unor decizii luate în trecut și vă încearcă unele regrete. Nu lăsați egoismul să vă acapareze în această zi, căci riscați un conflict de proporții cu jumătatea voastră.

Horoscop 8 august 2023. Săgetător

Săgetătorii au parte vești bune în sfera profesională. Eforturile voastre sunt remarcate de superiori și puteți fi recompensați cu un bonus financiar sau o avansare în funcție. Următoarea perioadă se anunță și cu alte schimbări pozitive.

Horoscop 8 august 2023. Capricorn

Se anunță o zi destul de previzibilă pentru Capricorni. Lucrurile se desfășoară ca în mod normal și puteți resimți o ușoară monotonie. Încercați să schimbați activitățile zilnice sau să faceți lucrurile altfel.

Horoscop 8 august 2023. Vărsător

Vărsătorii au tendința de a fi mai sociabili în această zi. Faceți o impresie cât se poate de bună la locul de muncă și cooperați mai bine cu colegii. Potrivit previziunilor astrologice, se anunță o perioadă productivă din punct de vedere profesional.

Horoscop 8 august 2023. Pești

Peștii încep ziua cu un nivel ridicat de energie. Spre deosebire de ultima vreme, sunteți mai productiv și simțiți nevoia de a fi în centrul atenției. Concentrați-vă eforturile pe rezultate, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton