Horoscop 8 februarie 2024. Zi încărcată din punct de vedere emoțional pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 8 februarie 2024. Zi încărcată din punct de vedere emoțional pentru două zodii, însă nu doar pentru ele. Azi emoțiile sunt destul de intense, la fel și grijile și stările confuze. Mai mulți nativi au parte de vești neașteptate, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Iată ce ți-au pregătit astrele, dar și cine o să versa lacrimi amare la finalul zilei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 februarie 2024. Berbec

Ziua începe cu o serie de vești deloc bune! Familia ta are nevoie de tine și de sprijinul tău într-un necaz la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Lași totul baltă azi și sari în ajutorul celor dragi. Vei avea parte de multă suferință, însă astrele îți recomandă să fii puternic, fiindcă este doar un moment mai trist, care o să treacă!

Horoscop 8 februarie 2024. Taur

Problemele de sănătate îți cam joacă feste în ultima perioadă! Ai tot spus că o să-ți treacă, însă nu este de glumă când vine vorba despre acest subiect sensibil. Nu mai amâna vizitele la medici dacă nu vrei să ai suferit mai târziu pe baza acestor ignoranțe și iresponsabilități.

Horoscop 8 februarie 2024. Gemeni

Răbdarea este un subiect delicat pentru tine. Faci lucrurile mereu pe repede înainte, astfel că așa poți da greș. Șefii ți-au trecut cu vedere greșelile de până acum, însă nu pot ierta la nesfârșit. Ești sancționat și riști chiar să îți pierzi locul de muncă. Ai grijă cum gestionezi această zi!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 8 februarie 2024. Rac

Treci printr-o mare suferință din punct de vedere amoros. Vei afla o veste tristă, care te va lăsa fără cuvinte. Fie este vorba despre infidelitate, fie despre o minciună mare pe care partenerul ți-a ascuns-o până acum. Te simți dezamăgită, trădată și revoltată, astfel că reacțiile vor fi pe măsură azi!

Horoscop 8 februarie 2024. Leu

Treci printr-un amalgam de sentimente. Nu mai știi ce decizii să iei și ce să faci cu viața ta. Ai impresia că nu este nimeni lângă tine și că nu te poți baza pe nimeni în afară de tine. Totuși, greșeala este a ta fiindcă te închizi în tine și îi eviți pe cei din jur. Vorbește cu cineva drag și apropiat pentru a putea să rezolvi problemele!

Horoscop 8 februarie 2024. Fecioară

Atragi banii ca un magnet și totul merge foarte bine pe planul profesional. Asta nu este tot, primești o propunere de afacere de la un prieten apropiat, cu care ai putea da lovitura. Totuși, analizează totul cu mare atenție înainte de a lua o decizie ce îți poate schimba viața radical.

Citește și: Magicianul Robert Tudor a filmat un hoț român în timp ce voia să-i fure portofelul, în Madrid: „Era cu mâna în buzunarul meu”. Între timp a aflat și numele hoțului!

Citește și: Cum arată vila de lux a Oanei Zăvoranu. Vedeta are casa plină de oglinzi, vasul de la toaletă cu luminițe colorate și televizor în baie

Horoscop 8 februarie 2024. Balanță

Ai traversat o perioadă nu tocmai bună în ultima vreme, însă acum ți-ai revenit și ești plină de energie. Este anul în care faci multe schimbări pe placul sufletului tău și în sfârșit poți să te relaxezi, fiindcă ai scăpat de cele mai mari griji. Ai grijă să te pui pe tine pe primul loc!

Horoscop 8 februarie 2024. Scorpion

Ești urmărită de noroc! Totul merge bine din toate punctele de vedere. La locul de muncă treaba îți iese perfect și nu duci griji pe partea aceasta, însă și pe plan personal și amoros lucrurile sunt așa cum te așteptai. Este o zi liniștită, mai ales din punct de vedere sentimental și mental.

Horoscop 8 februarie 2024. Săgetător

Te trezești cu o stare de nervozitate acută, pe care toți cei din jurul tău o pot observa cu ușurință. Nu ești în cele mai bune toane, astfel că riști să generezi conflicte cu persoane cu care nu îți dorești acest lucru. Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și să încerci să rezolvi lucrurile care te apasă.

Horoscop 8 februarie 2024. Capricorn

Capricornii au o zi extrem de grea și încărcată azi. Planurile îți sunt date peste cap încă de la primele ore ale dimineții de un telefon la care nu te așteptai. Traversezi un amalgam de sentimente și stări confuze, asta fiindcă nu știi în ce direcție să o iei după noile vești, care nu-ți aduc deloc zâmbetul pe buze.

Horoscop 8 februarie 2024. Vărsător

Nostalgia trecutului te apasă de la o zi la alta din ce în ce mai mult. Deși mulți spun despre tine că ai tot ceea ce îți dorești, se pare că tu nu traversezi deloc o perioadă bună din punct de vedere emoțional și mental. Apar conflicte în relația de cuplu și ai face bine să îți păstrezi calmul pentru a nu ajunge la o ceartă aprinsă.

Horoscop 8 februarie 2024. Pești

Nimic nou pentru tine azi. Ziua trece foarte ușor la locul de muncă, unde totul, merge ca pe roată, iar acasă ești așteptat de familie într-o notă caldă și plină de iubire. Închei seara într-un mod relaxant alături de cei dragi, poate chiar la un film sau la povești cu persoana iubită.

Sursă foto: freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton