Horoscop 8 mai 2024. O zodie varsă lacrimi amare și are probleme pe toate planurile

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 8 mai 2024. O zodie varsă lacrimi amare și are probleme pe toate planurile, însă asta nu înseamnă că astrele au pregătit doar vești triste și momente greu de traversat. Iată care sunt nativii ce vor avea numeroase motive de bucurie. Tu te numeri printre ei?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Horoscop 8 mai 2024. Berbec

Problemele de sănătate îți dau din ce în ce mai multe de gândit. Gândul că ar putea să fie vorba despre ceva mai grav te sperie și nu te lasă deloc să te liniștești. Totuși, astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și să aștepți verdictul medicilor!

Horoscop 8 mai 2024. Taur

Totul este la superlativ pentru tine! Azi nimic nu te poate supăra. Încă de dimineață ai un vibe pozitiv și toate merg așa cum ți-ai plănuit, iar acest lucru atrage după sine și numeroase surprize frumoase! Ține-o tot așa!

Horoscop 8 mai 2024. Gemeni

Gemenii încep ziua cu o stare de nervozitate, care-i urmărește pe tot parcursul zilei. Nimic nu îți iese conform planului, nici la locul de muncă și nici pe plan personal, ceea ce te neliniștește, mai ales psihic. Încearcă să iei lucrurile pe rând și cere ajutorul când este cazul.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 8 mai 2024. Rac

Se anunță o zi deosebit de productivă. Vă afirmați prin rezultate bune la locul de muncă, iar optimismul nu vă lipsește deloc. Ideal ar fi să nu neglijați nici relația cu partenerul de cuplu, fiindcă pot apărea probleme.

Horoscop 8 mai 2024. Leu

Este o zi neagră pentru tine! Nu reușești deloc să traversezi un moment greu din viața ta. Te închizi în tine și nu lași pe nimeni să te ajute sau să te scoată din această stare. Lacrimile ți-au inundat fața, iar problemele încă se țin lanț de tine.

Horoscop 8 mai 2024. Fecioară

Azi petreci o zi superbă în compania persoanei iubite, așa cum nu s-a mai întâmplat de ceva timp din cauza programului încărcat. Reușești să o surprinzi așa cum știi mai bine, iar seara se încheie într-o notă romantică și tandră.

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are acum 52 de ani și trei fiice superbe

Citește și: Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul: „Aveam multă grăsime în corp. Mi-a fost frică…'

Horoscop 8 mai 2024. Balanță

Azi profiți de timpul liber și liniștea din casă pentru a te relaxa. Nu ai mai petrecut timp doar cu tine de o perioadă destul de lungă, așa că acum este momentul să te răsfeți cu o carte bună sau un serial frumos.

Horoscop 8 mai 2024. Scorpion

Ai noroc cu carul în ultima vreme! Deși ți-ai făcut multe griji, privind numeroase subiecte, acum lucrurile încep să se așeze și pentru tine. Vezi luminița de la capătul tunelului și ești mai liniștită. Nu poți decât să fii recunoscătoare pentru ajutorul primit și toate lucrurile bune din viața ta.

Horoscop 8 mai 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o zi cât se poate de dificilă. Lucrurile se precipită la locul de muncă, iar conflictele sunt inevitabile. Vă încărcați cu energie negativă și puteți lua dicizii pripite.

Horoscop 8 mai 2024. Capricorn

Capricornii au numeroase lucruri de rezolvat, iar acest lucru le provoacă o stare de irascibilitate. Nu suporți să decidă alte persoane în locul tău sau să ți se facă planul fără a fi anunțată, însă astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul.

Horoscop 8 mai 2024. Vărsător

Ai parte de conflicte la locul de muncă, dar și acasă, chiar cu persoana iubită. Șefii observă că nu ești deloc în apele tale, iar de asemenea nu ezită să nu te tragă la răspundere pentru greșelile comise. Acasă ai parte de un conflict major chiar pe seama geloziei.

Horoscop 8 mai 2024. Pești

Viața ta a căpătat un drum frumos și senin. Ai uitat de griji și de probleme, iar acum te pui pe tine pe primul loc. Inclusiv azi, alegi să te intereseze mai întâi de tine și apoi de ceea ce vor cei din jur să rezolve. Ține-o tot așa!

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton