Horoscop 8 octombrie. Zodiile care se îndrăgostesc

 Laciu Andreea
.

Horoscop 8 octombrie 2023. Ziua de duminică, 8 octombrie, vine cu fluturi în stomac pentru anumiți nativi. Alții vor avea parte de restanțe legate de niște proiecte profesionale. Află acum ce te așteaptă în funcție de ziua în care te-ai născut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 octombrie 2023. Berbec

Te apuci de muncă pentru un proiect personal, care te bucură enorm. Chiar dacă depui și mult efort fizic, asta nu te oprește să mergi tot înainte. Pe măsură ce observi rezultatele, simți că îți crește inima de fericire.

Horoscop 8 octombrie 2023. Taur

Vrei să te apuci de muncă, dar realizezi abia apoi că aveai totuși nevoie de mai multă odihnă decât credeai inițial. Mai bine lași restul deoparte și te concentrezi momentan pe starea ta de sănătate pentru o vreme.

Horoscop 8 octombrie 2023. Gemeni

Pornești prin oraș la cumpărături, pentru că îți dorești să îți reînnoiești garderoba. Mergi să cauți niște veritabile comori prin magazine. Ai portofelul suficient de plin încât să te și răsfeți puțin în această zi.

Horoscop 8 octombrie 2023. Rac

Întâlnești în această zi o persoană pe care simți că parcă o cunoști de o viață întreagă. Vă completați reciproc de minune, aveți foarte multe lucruri în comun și parcă vă puteți deschide foarte ușor sufletul unul în fața celuilalt.

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 8 octombrie 2023. Leu

Trebuie să „sapi” în interiorul tău și doar așa poți să descoperi lucruri noi despre tine și despre ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață în acest moment. S-ar putea să ai parte de o surpriză și să pornești într-o direcție neașteptată.

Horoscop 8 octombrie 2023. Fecioară

Ești pe punctul să pierzi o persoană care a fost mereu aproape de tine, dar abia acum realizezi cât de mult înseamnă pentru tine, de fapt. Încerci să repari greșelile din relația voastră și să recuperați ceea ce aveați odinioară.

Horoscop 8 octombrie 2023. Balanță

Ai parte de sprijinul prietenilor tăi pentru că treci prin niște momente mai sensibile. Nu ești chiar în apele tale, dar nu este bine să te izolezi de ceilalți, așa că discuți cu cei mai apropiați oameni de sufletul tău în această zi.

Horoscop 8 octombrie 2023. Scorpion

Te cuprinde o pasiune nebună și ai parte de momente fierbinți în dormitor în această zi. Îți lași să iasă la iveală fiara din tine și îți dezlănțui imaginația. Pui în aplicare cele mai ascunse dorințe și fanteziile la care visai de multă vreme.

Horoscop 8 octombrie 2023. Săgetător

Ai în sufletul tău valențe artistice, care tind să iasă la iveală în această zi. Trebuie să dai ascultare acestor instincte și să le dai voie să iasă la iveală ca să te modeleze într-un mod mai frumos pentru viitorul tău.

Horoscop 8 octombrie 2023. Capricorn

Conștiința ta nu te lasă să iei o decizie care poate avea niște efecte negative asupra unei persoane din viața ta. Cu toate acestea, trebuie să iei curând niște măsuri într-un fel sau altul, altfel situația nu își va găsi o rezolvare.

Horoscop 8 octombrie 2023. Vărsător

Încerci să afli mai multe informații despre o persoană care ascunde multe secrete. Nu știi cum să scoți adevărul de la alți indivizi, dar încerci cu toate acestea să îi tragi de limbă suficient de mult până obții ceea ce îți trebuie.

Horoscop 8 octombrie 2023. Pești

Te trezești prins/ă în mijlocul unor intrigi amoroase între colegii de la muncă sau cei de la școală. Ți se cer sfaturi, dar și sprijinul moral. Cu toate că nu ai chef să te implici în această situație încurcată, nu prea ai de ales.

FOTO: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton