Horoscop 9 aprilie 2024. Zodiile care vor fi cerute în căsătorie

 Oana Pantazi
.

Horoscop 9 aprilie 2024. Toți nativii zodiacului vor avea parte de o săptămână plină de provocări pe toate planurile, dar și de vești bune, în special în sfera sentimentală. Mai mult, pentru două zodii s-ar putea să bată curând clopotele de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 aprilie 2024. Berbec

O zi în care problemele de natură profesională te vor covârși, însă nu vei pleca acasă fără să rezolvi și cele mai încurcate situații. Bucuria îți va trece repede, fiindcă partenerul de viață îți va reproșa că acorzi mai multă atenție serviciului, în timp ce relația voastră scârțâie. Nu e momentul să-l contrazici!

Horoscop 9 aprilie 2024. Taur

Latura profesională nu este prea bine aspectată, încă nu vei obține mărirea de salariu la care tot speri, în schimb, astrele te favorizează pe plan personal. Dacă ești într-o relație, fie ea și recentă, nu e exclus să ai parte de o surpriză de proporții. Așadar, așteaptă-te la o cerere în căsătorie, chiar așa, la început de săptămână.

Horoscop 9 aprilie 2024. Gemeni

Nu-ți merge prea bine pe plan profesional, iar asta deoarece relația cu colegii, dar și cu superiorii lasă de dorit. Simți că nu te înțelege nimeni și, mai mult, ai început să te victimizezi. Din fericire, îți vor veni niște bani în urma unor colaborări extraprofesionale, iar asta va schimba puțin dinamica și în relația de cuplu.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 9 aprilie 2024. Rac

Nu e exclus ca azi să primești o propunere profesională neașteptată, poate chiar de la ocncurență, drept urmare oferta salarială ar putea fi una deloc de neglijat. Nu te grăbi să accepți, mai întâi asigură-te că afli toate condițiile și pune-le și tu pe ale tale. Îți merge bine și pe plan sentimental, așa că profită!

Horoscop 9 aprilie 2024. Leu

Te temi pentru jobul tău, mai ales că în ultima perioadă nu te-ai jenat să le spui șefilor tăi unele lucruri verde-n față, iar acum te gândești la repercusiuni. Dacă se va întâmpla așa, înseamnă că ai ales greșit și e cazul să te îndrepți spre altceva. Planul sentimental e, în schimb, excelent aspectat.

Horoscop 9 aprilie 2024. Fecioară

Azi îți vei conserva energia pe cât posibil, pentru că nu prea te mai țin puterile, după un weekend extrem de activ pe toate planurile. Dacă luni ai făcut față cât de cât, azi te vei retrage într-un colț și îți vei face planuri de demisie. Asta s-ar putea să-ți aducă o propunere de avansare și un salariu mai mare. Nu prea ești de neînlocuit…

Horoscop 9 aprilie 2024. Balanță

Ai o zi bună azi pe plan profesional, dar nu și în ceea ce privește relația de cuplu. Vei reuși să muncești cu folos până la finele programului, chiar dacă recenta ceartă cu partenerul de viață te-a dat complet peste cap. A venit momentul să purtați o discuție fără să mai ascundeți sub preș nemulțumirile…

Horoscop 9 aprilie 2024. Scorpion

Azi vei avea parte de o surpriză incredibilă din partea partenerului de viață. Dacă visezi de ceva timp la la o cerere în căsătorie romantică, acest lucru se va întâmpla curând. Nu te apuca să cauți inelul prin casă, pentru că s-ar putea să-l găsești! Pentru tine bat clopotele de nuntă cât de curând!

Horoscop 9 aprilie 2024. Săgetător

Ai început săptămâna cu energie și entuziasm, dar tocmai asta s-ar putea să-ți cauzeze astfel. Excesul de zel te-ar putea face să greșești, chiar dacă ai doar cele mai bune intenții. Atenție, șefii, dar și unii colegi pe care i-ai supărat te vor aștepta la cotitură și-și vor lua revanșa. În schimb, îți merge excelent pe plan material.

Horoscop 9 aprilie 2024. Capricorn

Ai foarte multe pe cap, parcă nu se mai termină proiectele… Dar e vina ta, fiindcă te-ai oferit! Încearcă să-ți canalizezi energia într-un singur loc și ia-le pe rând! Aceeași greșeală o faci de ceva timp și în viața sentimentală, unde ai început să mergi pe mai multe fronturi. Atenție, riști să pierzi tot!

Horoscop 9 aprilie 2024. Vărsător

Nu ai deloc chef de muncă și abia aștepți să se termine săptămâna, pentru că ai planuri mari. ai fluturi în stomac și te pregătești să-ți recunoști sentimentele. Abia aștepți să-i declari persoanei iubite ce simți pentru ea… Dacă ești însă într-o relație, vor apărea probleme, fiindcă jumătatea ta va prinde de veste.

Horoscop 9 aprilie 2024. Pești

Nu ești în cea mai bună dispoziție azi, iar asta deoarece, posibil, ori ai pierdut lupta cu kilogramele, ori te-ai reapucat de fumat, ori ai revenit la o iubire toxică. Te nemulțumesc alegerile pe care le faci, dar nu poți lupta cu tentațiile. Ai mare nevoie de un concediu, departe de serviciu, dar și de familie, pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton