Horoscop 9 august 2024. Sfârșit de săptămână plin de probleme și necazuri pentru o zodie

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 9 august 2024. Sfârșit de săptămână plin de probleme și necazuri pentru o zodie, însă astrele au pregătit și vești bune, momente plăcute, chiar reușite pe plan amoros și personal pentru mai mulți nativi. Iată cum arată horoscopul zilei de azi, dar și cine o să traverseze clipe foarte frumoase pe plan profesional!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop 9 august 2024. Berbec

Este un moment bun pentru a porni la drum, la propriu, sau pentru a demara un proiect la care ai lucrat doar pe hârtie până acum. Norocul este de partea ta și nu ai cum să reușești dacă nu încerci. Înainte de a lua însă o decizie de impact, asigură-te că ceri sfatul celor dragi.

Horoscop 9 august 2024. Taur

Încă de la prima oră a dimineții ai o stare de irascibilitate și nervozitate, astfel că nimeni nu-ți intră în grații. Nu accepți sfaturi și nu ești nici deschis la discuții, ba din contră, poți genera conflicte mari cu persoanele dragi ție.

Horoscop 9 august 2024. Gemeni

Nu o duci deloc bine din punct de vedere al sănătății. Starea ta nu este una bună, iar corpul îți tot trimite semnale, chiar dacă alegi să le ignori sau să dai vina pe oboseală și stres. Viciile își spun cuvântul, astfel că este timpul să iei măsuri. Nu te juca pentru că mai târziu poți regreta!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 9 august 2024. Rac

Ai parte de o zi specială. Dai dovadă de mult curaj pe care ar fi bine să-l folosești, pentru că te întâlnești foarte rar cu el. Șansa de afirmare pe plan social sau profesional este importantă, dar totul depinde de tine și de deciziile pe care le vei lua.

Horoscop 9 august 2024. Leu

Nu ești deloc în apele tale. Indiferent ce te frământă și te preocupă, ar fi bine să cauți o cale de a ieși din starea de descurajare și a gândi noi modalități de rezolvare a acelor probleme. Încearcă să nu te mai închizi în tine și să comunici cu persoanele apropiate.

Horoscop 9 august 2024. Fecioară

Azi te bucuri de o mare reușită. După lungi așteptări, în sfârșit a răsărit soarele și pe strada da. Câștigi o sumă mare de bani, în mod neașteptat, și problemele pe plan financiar dispar. Nu poți să nu sărbătorești marea veste alături de persoana iubită. Lucrurile bune vin spre tine!

Citește și: Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca: „Voce tremurândă, un scenariu improvizat și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar' / Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum se simte Kate Middleton la aproape 5 luni după ce a anunțat că are cancer. Prințesa de Wales va face cea mai lungă călătorie de la diagnostic: își va petrece vara alături de familie, în Scoția, la Castelul Balmoral

Horoscop 9 august 2024. Balanță

Ai nevoie de o câteva clipe de relaxare. În ultima vreme ai avut un program încărcat și agitat, astfel că nu ai putut să te bucuri deloc de momente cu familie. Oricât de mult ai vrea să petreci tot timpul cu cei dragi, nu uita să îți iei timp și pentru a-ți face ordine în gânduri și a-ți încărca bateriilor.

Horoscop 9 august 2024. Scorpion

Scorpionii au o zi fantastică. Încă de la primele ore ale zilei totul merge la superlativ și ai parte de multe laude, mai ales pe plan profesional. Ai tras lozul norocos și dai dovadă de mult devotament, astfel că primele nu întârzie să apară. Mai mult, lucrurile merg foarte bine și pe plan amoros.

Horoscop 9 august 2024. Săgetător

Comunici foarte greu azi din cauza problemelor pe care vrei să le ții ascunse de cei dragi. Este o zi în care nu ai cum să nu fii sincer și direct, chiar dacă nu-ți stă în fire să spui vorbe grele, care ar putea supăra pe cineva. Simți să arunci cu cuvinte dure în stâgă și în dreapta din cauza nervilor, însă încearcă să te calmezi și să vorbești după ce te liniștești.

Horoscop 9 august 2024. Capricorn

Este ziua deciziilor! Ai de luat decizii importante, nu e deloc o noutate pentru că te-ai tot lovit de această necesitate în ultima vreme. Azi însă lucrurile se complică, mai ales pe plan profesional, unde totul ține doar de atitudinea ta.

Horoscop 9 august 2024. Vărsător

Ești urmărit de ghinion azi! Nimic nu merge bine încă de la prima oră a dimineții, când primești o veste proastă de la locul de muncă. Necazurile nu se termină însă aici, fiindcă pe plan amoros ai parte de o mare dezamăgire care te va face să vezi lucrurile diferit și să ai reacții de moment, destul de greu de controlat.

Horoscop 9 august 2024. Pești

Închei săptămâna cu moralul sus și zâmbetul pe buze! Deși ai avut parte de zile grele și deloc plăcute, din fericire acum lucrurile s-au așezat în viața ta. Urmează un weekend plin de relaxare, veselie, fericire și momente unice alături de persoana iubită, însă ai grijă să îți încarci și bateriile pentru următoarele zile de muncă.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton