Horoscop 9 ianuarie 2023. Zodiile care au noroc în dragoste

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop 9 ianuarie 2023. Astrele sunt favorabile nativilor care și-au pus în minte să întreprindă noi inițiative. Multe zodii vor fi puțin cu capul în nori, căci au parte de energii pozitive în casa familiei și a dragostei. Este nevoie doar de încredere în forțele proprii și fiecare plan poate fi dus la bun-sfârșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Berbec

Te simți foarte determinat, ai obiective de îndeplinit și vrei să le realizezi pe toate. Nu ești dispus să socializezi în acest moment, deoarece te simți mult mai mulțumit de îndeplinirea sarcinilor pe care ți le-ai propus. Ești orientat spre succes și ești gata să faci ceea ce simți că este necesar. Ești de neoprit și ambițios.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Taur

Ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Totul va fi bine dacă acționezi cât mai curând, mai ales că vei dispune de sprijinul unor prieteni adevărați. Să nu-ți fie teamă noile provocări din viața ta, căciîți vor oferi șansa să-și demonstrezi capacitățile și talentele ascunse.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Gemeni

În această perioadă ești focusat pe zona sentimentală. Ai parte de dragoste din partea familiei, a prietenilor sau a partenerului de viață. Simți nevoia să trăiești din plin. Azi vei intra în contact cu o bună parte dintre oamenii dragi ție. Poate exista chiar și un fel de cină sau petrecere cu voie bună și râsete.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Rac

Ai muncit din greu pentru un anumit obiectiv, dar pentru a vedea cu adevărat ce se întâmplă, trebuie să te îndepărtezi puțin pentru a aveaa o privire clară de ansamblu. Vei lua decizia înțeleaptă dacă iei o pauză de câteva zile. O întâlnire cu un o persoană dragă ar putea avea loc mai pe seară.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Leu

Ar putea surveni o nouă inițiativă în viața ta, mai mult ca sigur este ceva legat de creativitate. Nu știi exact despre ce anume este vorba, dar ideea începe să se contureze în mintea, așa că ai încrede în instinctul și în capacitățile tale. Familia îți va veni în ajutor într-o manieră neașteptată.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Fecioară

Chiar atunci când nu mai credeai în poveștii de dragoste ca-n filme, Cupidon te lovește cu săgețile lui năbădăioase. Tu și partenerul tău, sau tu și o persoană nouă, veți avea parte de o experiență memorabilă, care vă va aduce și mai aproape.

Citește și: Iulia Vântur, provocatoare într-un clip care face senzație în India. Dansează sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și: Simona Halep: 'Nu mă las eu așa ușor'. Ce a declarat tenismena cu privire la procesul de dopaj în care este implicată

Citește și: Prințul Harry recunoaște că s-a drogat cu cocaină și ciuperci halucinogene, iar apoi a vorbit cu coșul de gunoi: „Eram în baie, iar lângă toaletă…”

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Balanță

Azi este momentul să iei câteva decizi radicale, dar nu vei întâmpina probleme din acest punct de vedere. Vei fi destul de dur cu anumite persoane, însă nu va fi un comportament exagerat din partea ta. Acorzi multă atenție responsabilităților, însă câteodată îți prinde bine să te și relaxezi.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Scorpion

Influența planetei Neptun asupra semnului tău zodiacal își face simțită prezența. Vei avea parte de câteva revelații și răspunsuri dacă ești dispus să îți analizezi ceva mai bine fricile generate azi de anumite situații. Vei avea parte de conversații neașteptate cu o persoană străină.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Săgetător

Ești foarte focusat pe partener și trăiți o adevărată lună de miere împreună, însă această situație este posibil să stârnească și invidii. Este recomandat să ignori zvonurile și să-ți construiești relația pe încredere reciprocă. V-ar face bine să faceți o excursie la final de săptămână.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Capricorn

S-ar putea să renunți la un colaborator pe termen lung, fie un prieten sau o cunoștință. Vei lua decizia potrivită, astfel încât să rămâneți în termeni buni. În zona sentimentală este posbil să existe anumite reproșuri din partea partenerului.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Vărsător

Ești pregătit să faci față provocărilor cu mult calm și maturitate. Ai evoluat mult față de anul trecut, lucru care ți se datorează în întregime. Simți că poți să te relaxezi în voie, atunci când organismul tău o cere și nu mai ai dubii în privința deciziilor pe care le iei.

Horoscop 9 ianuarie 2023 Zodia Pești

Ai tendința să fii puțin cam prea rispitor la capitolul finanțe. Concentrează-te pe strictul necesar. Nu abandona proiecte pe care le-ai început anul trecut. Ai parte de susținerea colegilor, care îți apreciază munca.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton